Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Aktiviti JK Ramadhan versi 2 -di BUstanul Ulum.


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
rehlah iftar 2008


Aktiviti JK Ramadhan versi 2 -di BUstanul Ulum.
[491 x 355 jpg]

Dihantar olehumar_khalil
TarikhSep 23 2008
Hits3841
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sebelum berpisah....mesti bergambar baramg sekeping dua.....macam biasa...
Keterangan: sebelum berpisah....mesti bergambar baramg sekeping dua.....macam biasa...

Komen yang telah dihantar
Daeng Jati
(2008-09-29)
cuba kenaikan urang2 ukhwah di hadapan itu
sayatetapsaya
(2008-09-30)
barisan depan : Prof_Muslim, pokjak; barisan belakang : sirat82, trouver_99, umar_khalil, mujahid007, owl_UM, muhamad_azrul86
Wawa 83
(2008-10-05)
Wah .. boleh ambil seorang jadi anak angkat ni ..
mohamad
(2008-10-06)
salam...wah...rugi jerrkk tak dapat nak join waktu itu...
umar khalil
(2008-10-06)
yang pakai vest ukhwah,,,baju putih,,yang cute2 tu.....hurmm dia rela jadi anak angkat cik wawa..ngeh3x..
Wawa 83
(2008-10-06)
ALHAMDULILLAH, Wawa dah ada 5 org anak dah .. :-) nanti PM birthday awak bila ye? boleh celebrate birthday party .. :-) Umar jadi Abang Long ye??
halesolurun 84
(2008-10-06)
baguih lah wawa ni..
umar khalil
(2008-10-06)
abang long?tak mahu lah,...ana nak jadi yang bongsu...boleh
syahidatul
(2008-10-08)
wah, siapa pula yang tangkap gambar ni?
umar khalil
(2008-10-13)
hek eleh,,,,masih bertanya2 pula CS ni...siapa ye....
mujahid007
(2008-10-30)
canti lah gambar yang ditangkap ni..siapa yang tangkap ek....hehehe
Wawa 83
(2008-10-31)
Umar .. anak bongsu?? Ibu tak larat dukung lah .. :-p
umar khalil
(2008-10-31)
tak larat nak dukung,,mari saya dukung,,,,tapi,,takut kan gosip pula,,,hehh...
sayatetapsaya
(2008-11-01)
siapa suruh meletakkan diri dalam persangkaan :jangan:
Wawa 83
(2008-11-03)
Umar ... :-)
faezah90
(2008-11-07)
macam biasa ku lihat org di tengah2 itu,tapi di mana ya...
umar khalil
(2008-11-07)
kenal ke?
myhoney
(2008-11-23)
hmmm...akhirnya dapat juga beberapa org yang sebelum ni just kenal nama tu akak dah dapat tengok kat sini

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081426 saat. Lajunya....