Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Wawa di KLIA


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
jk alkhadeem rehlah


Wawa di KLIA
[516 x 406 jpeg]

Dihantar olehWawa_83
TarikhSep 18 2008
Hits11150
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan dengan auntie. Nak experience naik flight dalam cockpit. Menyeramkan tapi best....
Keterangan: Kenangan dengan auntie. Nak experience naik flight dalam cockpit. Menyeramkan tapi best....

Komen yang telah dihantar
Kang
(2008-09-18)
Apa khabar Wawa... bagaimana experience duduk di cockpit 737?
Wawa 83
(2008-09-18)
:-) Ala kang .. macam lah tak tau, takut lah juga .. tapi ALHAMDULILLAH semuanya ok, waktu cemas ialah bila nak landing sebab senget sikit .. :-)
sadiqah
(2008-09-19)
salam perkenalan..cute orangnya
Wawa 83
(2008-09-19)
ye cik sadiqah .. salam perkenalan dari wawa tulus ikhlas :-)
umar khalil
(2008-09-19)
org arab ke pakisatan?iran?bangladesh?melayu ke?hehehehe
Wawa 83
(2008-09-19)
abang umar_khalil..,Malay pure tau .. tengok kulit lah .. hehe :-)
umar khalil
(2008-09-19)
kulit kuning saja,,penyakit kuning ke?hehehgurau saja,,,abang?segan lah dpanggil begitu,,panggil akhi saja kak...
Wawa 83
(2008-09-19)
wawa 25 tahun .. Hm, kulit tu sepatutnya wrna coklat ... coklat cadbury.
Prince Emirates
(2008-09-21)
:-)
Prince Emirates
(2008-09-21)
salam perkenalan .. cantik sungguh orangnya
fadil5669
(2008-09-21)
secantik wjah seikhlas hati,semooga kekal selama2nya,tiada yang kekal selain hati yang suci.selamat brpose dan.selamat meymbut aidilfitri yang bakal mjelang,dont 4get me,
Daeng Jati
(2008-09-22)
salam, ooo ni lah cik wawa hari Exec tu ye?
Daeng Jati
(2008-09-22)
umar, urang2 perak ni ada pelbagai variasi kat sni ada Jawa, Banjar, Aceh, Minang, Bugis dan lain-lain. Jadi variasi rupa tu bermacam2.
Daeng Jati
(2008-09-22)
contohnya cik wawa ni urang kampung teman, kat teluk intan ada urang banjar dan aceh. heheheheh
Daeng Jati
(2008-09-22)
hep, jangan puji lelebih2 nanti ada kulit yang bertukor jadi warna merah jambu kang
umar khalil
(2008-09-23)
bukan merah saja daeng.....tu lubang idong tu,,da ber diameter 8 inci da tu,,belum lagi nak di ukur dengan radiusnye,,entah berapa mikron entah...hehehehe
ardani
(2008-09-23)
hahahaha...macam-macam lah...
ardani
(2008-09-23)
ooo ni lah wawa sg buloh..opss sri kundang daaa
Wawa 83
(2008-09-24)
amboi .. anda kutuk wawa ek?? ke sini anda, mari wawa cubit sampai lebam ..hahaha
Wawa 83
(2008-09-24)
Daeng Jati, Kg Wawa kat Teluk Intan tapi .. Wawa org jawa + Turki + Malay.. Ha, hasilnyer trciptalah seorang wanita yang brnama Siti Normakwa Abdullah .. yang brwajah jawa .. :-)
Wawa 83
(2008-09-24)
Umar_khalil.. wawa tak hadap dek puji, tak mati dek keji .. :-) .. Ardani, Jom pergi tasik biru Sri Kundang =2.. kita memancing ikan ... hehe.. :-)
umar khalil
(2008-09-24)
ana xpuji,,,xpuji.....ada ana puji?wawa jangan marah tau,,kalau wawa marah,,idung wawa kembang kempis org tak suka tau..wakakakakwka..betul kan daeing?
umar khalil
(2008-09-24)
jangan cubit!!!....sekali wawa sentuh saya,,wawa kena bertanggungjawab atas diri saya...hehehehehhehehe..so jangan cubit...bhy...
Wawa 83
(2008-09-24)
hahaha ... :-) Luculah umar_khallil ni .. macam cerita filem begitu, OoOO.. Pakat dengan Daeng kenakawan Wawa ye? Wawa tembak guna pistol air kang .. hehe
umar khalil
(2008-09-25)
abang kang kat ada pistol air ke?setkat pistol air,,apa lah sangat,,,,payungkan ada...hrheheehe
Wawa 83
(2008-09-25)
hehehe ... so nakal lah umar_khalil ni ..
simpLe sHida
(2008-09-25)
ambui umar... bukan main lagi postingnye..berderet ni.. em.. nak kena pergi tamrin ni..ehehe..
Wawa 83
(2008-09-26)
pulas sikit telinga umar ni simple_shidah ..haha :-p
norlidahashim
(2008-09-28)
salam..wawa.sekali pndag macam pelakon noralbaniah(Kalau tak clap)plakon 80-an agaknya..time kecil-kecil dulu :-)atau ada ptalian drah agaknya ni...
Addey
(2008-09-29)
ooo... tapi maaflah walaupun satu kolej, tapi saya tetap tak kenal
sayatetapsaya
(2008-09-30)
UK ni nak kena baling kat UK ni...uhuk..:jangan:
Wawa 83
(2008-10-03)
Attn : Norlidahashim, memang ada juga org cakap muka wawa macam Noralbaniah tu tapi .. bila diteliti balik,.. segan pula dikata begitu .. huhu
Wawa 83
(2008-10-03)
Attn : Addey, tak kenal tak apa, tak rugi pun ..hehe :-)
Wawa 83
(2008-10-03)
Attb : sayatetapsaya, Wawa sokong tndakn awak ..hahahah :-D
umar khalil
(2008-10-06)
apa benda ni nak baling ke uk ni....larat ke?hehehheeheh
owl UM
(2008-10-16)
OOII... OOII.... -Bunyi Owl- TT... Memang nak kena baling dia tuuuee....
umar khalil
(2008-10-20)
ibu,,,dia nak baling umar,,ambil tindakan...
Wawa 83
(2008-10-20)
Biar Ibu kerat tangan dia nanti .. siapa yang berani nak buli anak Ibu ni ..?? Hm .. marah ni ...
umar khalil
(2008-10-22)
hhehehehe,,,,
mujahid007
(2008-10-30)
ai...ana sokong tindakan kak shida tu...nt kita tambrin kat UK...hehehe.....lepas itu tinggalkan UK kat KK..hehe......
umar khalil
(2008-10-31)
nyampuk saja mamat poyo ni,,,,,,tak puas hati jumpa kat simpang lah...
sayatetapsaya
(2008-11-01)
erk...anta buat apa kat simpang tu UK..?jadi trefik lait eh..:sopan:
umar khalil
(2008-11-03)
tak perlu jadi trafic lait lah....ada lah,,,tau lah nak buat,,;garang;
Wawa 83
(2008-11-03)
My God .. garang pula Si Umar ni .. tak cukup tidur agaknya .. Hm ..
umar khalil
(2008-11-04)
garang ke?bukan garang,,tapi tegas..
kakraihan
(2008-11-04)
salam ukhwah dik wawa..muga silaturrahim antara kita semua membawa sejuta hikmah.amin..
Wawa 83
(2008-11-08)
Hm .. :-) Sedapnya nama Raihan .. Wawa pasti orgnya semanis dan selembut namanya .. Salam ukhwah kakak ksyanganku ..
mas ayu
(2008-11-12)
salam wawa... salam ukhwah dari saya :-)
Wawa 83
(2008-11-15)
my dear mas ayu .. Salam ukhwah .. datang ye majlis Wawa 21NoV ni ..please?? Hope 2 c u here ..
azemi
(2008-11-20)
ni bekas schoolmate saya ni..lama tak jumpa ye..dah nak nikah pun..tahniah2..
alam kubur24
(2008-12-07)
tersenyum manis kak wawa ye...siapa kat sebelahtur.?mak ke?
syahadahtul nur
(2009-01-09)
manisnye kak wawa kita ni...hehe.salam ukhwah dari saya kak!
Wawa 83
(2009-01-12)
Ha ... manis macam coklat ... siapa nak beli coklat ..? Beli dari Akak tau .. Kih kih ... =Kmbalikn pujian pada PENCIPTA=
ardani
(2009-02-03)
wawa... i miss u heheh..jnj hari 2 nak datang bangi..dah bjanggut dah dok nunggu ni
Ketotoi
(2009-02-07)
uii lawonyo, nanti esey koba kat omak den ;)
halesolurun 84
(2009-02-09)
ngeh..ngeh.. ketotoi.. buat lawak pula.. nak kabo apa kat mak ekau.. ;)
Wawa 83
(2009-02-09)
Oii ... anda ni nak kena belasah.. No money, no rindu .. hahaha :-D
nordalily
(2010-02-19)
kak wawa, belasah saja.... :D

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080248 saat. Lajunya....