Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminat NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 87
Ahli: 0
Jumlah: 87




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> jk konvo08


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
konvo jk ziarah


jk konvo08
[552 x 370 jpg]

Dihantar olehumar_khalil
TarikhAug 12 2008
Hits4192
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Konvo ukhti ummusafiah dalam JK Konvo 08
Keterangan: Konvo ukhti ummusafiah dalam JK Konvo 08

Komen yang telah dihantar
adam muslimin
(2008-08-14)
salam....topi itu yang penting umar..hi2...
MuRfiQaH saHiRa
(2008-08-14)
tahniah buat kakak :)
umar khalil
(2008-08-14)
hehhehehe;.......adakah murfiqah sahira ni muslimat yang temankan ummu?
sadiqah
(2008-08-14)
tahniah UMMU...
umar khalil
(2008-08-14)
tu ar,,di hari itu pns juga,,nsib bawa topi ala2 mamat khalid...boleh bgaya sikit
sayatetapsaya
(2008-08-14)
huhu..topi konvo ke pada UK tu..:kelip: mabruk..mabruk..
umar khalil
(2008-08-14)
lambat lagi ana nak pakai topi konvo 2....tu topi koboi...
mohamad
(2008-08-15)
salam....wah... macam seronok saja?. hhmmm.... akhi shafiq yang konvo ke...ataupun siapa ini?. hmm...musykil...musykil....
mohamad
(2008-08-15)
apa-apa pun...tahniah lah pada siapa yang konvo..
syahidatul
(2008-08-19)
hehe... tak seimbang lah. tinggi ke rendah. macam graf.
umar khalil
(2008-08-20)
kira ok lah tu ukhti,,,di graf turun naik,,hehehehe....
sayatetapsaya
(2008-08-22)
huhu..graf menunjukkan penurunan ketara...adakah kerana perubahan ketinggian muka bumi? :berfikir:
ummusafiah
(2008-08-28)
huhu..baru perasan gambar ni..terima kasih semua..sangat terharu..hukhuk..
Daeng Jati
(2008-09-14)
subjek utame gambar ni owl ke? sebab 1st terima tengok gambar owl yang berkonvo
Daeng Jati
(2008-09-14)
eh, silap tulih pula, kalau orang pertama tengok gambar ni, mesti ingat owl yang bernikah, eh silap...owl yang berkonvo
owl UM
(2008-09-16)
OOIII... OOII Daeng... ooii.... Hiiss!! HHIIS!!!
owl UM
(2008-09-16)
sirat... Look at the book that I was holding... Visuaal Basic 6.0 ... Haahhaa!!!
gaman80
(2008-10-15)
belum terlambat nak ucap tahniah. fakulti mana? akademi mana? mm..dah lam tingalkan um, rasa rindu pla..
ummusafiah
(2008-10-16)
terima kasey gaman..nothing..accountancy..rumah dekat saja dengan um tapi tak pergi jenguk2..hmmm
owl UM
(2008-10-17)
AAIIKK?? Mengapakah daku yang kena pegang banyak plastic bag tuue? Bell boy?
umar khalil
(2008-10-31)
entah owl ni....
shinobi
(2008-12-25)
haha syafiq nak buat muka control macho
kapten06
(2009-02-01)
konpius juga ...tengok... nasib baik ada baju konvo tidak tak tahu sapa yang konvo...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080933 saat. Lajunya....