Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> jk ziarah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
alqiBtiaz JK Ramadhan 1425H


jk ziarah
[590 x 354 jpg]

Dihantar olehumar_khalil
TarikhAug 11 2008
Hits4066
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bergambar beramai-ramai sebelum pulang dari JK Ziarah
Keterangan: Bergambar beramai-ramai sebelum pulang dari JK Ziarah

Komen yang telah dihantar
syahidatul
(2008-08-11)
saya tiada di bumi selangor/KL pada waktu ni.. macam best jeq... saya rasa ketinggalan. huu
sayatetapsaya
(2008-08-12)
kenapa eh gambar ni kabur...:berfikir:
umar khalil
(2008-08-12)
ye lah..org pakai camera hp,2.0mp,,org tu asian person dgital camera....hhuhuhu
mohamad
(2008-08-13)
salam...adess....gambar nampak kabur...mungkin kabus tebal waktu tu...owh..patut lah sejuk semacam saja... :-p
adam muslimin
(2008-08-14)
kamera "gempak" habis bateri daaa...
umar khalil
(2008-08-14)
tengok muka abang rdwira memang tokoh ar jadi warden..heheheh...sayang abang,,kuang3x
sayatetapsaya
(2008-08-14)
uhuk..nak tergelak jugak..abang rdwira ku sangka warden..aduih...
umar khalil
(2008-08-14)
ha..tengok gaya dia 2,,memang tokoh lah jadi warden,,,bdisiplin student hostel kalau abang rdwira jadi warden,,jangan marah ye,,jk akan datang,,abang datang,,kami tak sangka abang warden lagi,,soryy
mohamad
(2008-08-15)
ades....tak habis-habis dengan wardennya... dah..dah... pergi masuk tidur
rdwira
(2008-08-26)
ehem...ehem
sadiqah
(2008-09-04)
alamak warden dah bagi sign tu..hehehe
umar khalil
(2008-09-06)
warden batuk ye..minum lah ubat batuk cap laut afrika...heheehh
Daeng Jati
(2008-09-14)
yang nyorok belakang kak sadiqah tu kenapa?
Wawa 83
(2008-09-17)
Comelnya belon ... :-) hehehe
umar khalil
(2008-09-19)
yang mnyorok belakang kak yati tu,,haa tu lah..siapa eh...
ismi atikah
(2008-11-16)
yang menyuruk belakang kak yati tu macam muslimat saja umar.. uhuk...:sopan:
halesolurun 84
(2009-01-16)
jelesnye.. masa ni saya tengah sibuk kerja agaknya..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083879 saat. Lajunya....