Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 85
Ahli: 0
Jumlah: 85




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> walimah along safa


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka puasa UTM JK Dehearty


walimah along safa
[640 x 480 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhJul 16 2008
Hits4122
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
jejak kasih..
ketemu ummiq di walimah along_safa..
Keterangan: jejak kasih.. ketemu ummiq di walimah along_safa..

Komen yang telah dihantar
syahidatul
(2008-07-28)
ceria2 saja semuanya ya... :welcome:
sadiqah
(2008-07-28)
dah pekena nasi minyak memanglah ceria, siap bungkus bawa balik tu..hehe
sayatetapsaya
(2008-07-30)
iyakah kak yati..ke ada sebab lain ni..:kelip:
sadiqah
(2008-07-30)
aikss. lain macam saja bunyinya TT..
simpLe sHida
(2008-07-31)
senyum kami..jumpa ummiq.. yeah... akhirnya.. JK ketemu ummiq..;) * sts.. dok diam-diam..
sayatetapsaya
(2008-08-03)
alamak..kena marah dengan kakak..syyhhhh..diam TT..jangan main lari-lari dalam rumah orang..nanti kena piat tinge dengan kakak :sopan:
sadiqah
(2008-08-04)
tau takut TT..
mohamad
(2008-08-08)
salam...huuuu...jumpa ummiq ek..... adess..terlepas peluang. hhmm....
mohamad
(2008-08-10)
wa... tak boleh jadi ini...
Wawa 83
(2008-09-18)
Sejuk mata memandang .. :-)
broshahir
(2008-12-12)
teringin nak jumpa ummi :)
ummimq
(2008-12-24)
:). Umi terkilan tiada wakil ukhwah.com di majlis walimah rumah umi
Along Safa
(2009-01-01)
Walau walimah saya, tapi saya tak jumpa pun ummimq. Huhu. Mak mertua saya bagitahu, macam pernah nampak ummimq tapi tak tau kat mana. Mak mentua guru besar kat sek agama seri paya.
Along Safa
(2009-01-01)
Terima kasih Ummi atas hadiah yang amat best dan bermakna buat kami berdua. hehe. Ada masa, datang lah rumah. BOLeh bual2.
Addey
(2009-01-28)
along_safa yang mana?
SiNaRaBaDi
(2010-07-26)
~ macam pernah sinar lihat Along Safa ni. Tapi tak ingat di mana... orang lain rasanya, Kebetulan ada seorang di IPT.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08007 saat. Lajunya....