Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"A leader is a dealer in hope"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 92
Ahli: 0
Jumlah: 92




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> walimah raudhatul mardhiah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
walimah along safa JK Walimah Along Safa


walimah raudhatul mardhiah
[640 x 480 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhJul 14 2008
Hits4151
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
walimah raudhatul mardhiah..
Keterangan: walimah raudhatul mardhiah..

Komen yang telah dihantar
syahidatul
(2008-07-20)
tahniah buat cik raudhatul mardhiah dan suami... nanti kita apit yang kedua-duanya kat tepi tu pulak.
sayatetapsaya
(2008-07-22)
maruk...barakallahu laka
sadiqah
(2008-07-24)
iye cik shye...
kasih kekasih
(2008-07-25)
tahniah untuk pasangan kita ni....cik shye nii bila pulak nak diapit begitu...asyik ngata org lain juga..hihihii
GTF
(2008-07-26)
tahniah..tapi nak tanya sikit..siapa yang berbaju ungu tu..??
syahidatul
(2008-07-28)
entahlah kak kasih... insyaallah lah... :)
sadiqah
(2008-07-28)
ehem..ehem..siapa berbaju ungi tu??.
sadiqah
(2008-07-28)
ungu..
sayatetapsaya
(2008-07-30)
lor..tak kenal ke siapa berbaju ungi tu..ungi..ungi..
simpLe sHida
(2008-07-31)
oo..cik shye dok sebut ss..patutlaa terbatukss.. boleh saja.. nanti dik kipas ye.. ramai boking ni. erm..erm.. ;)
sadiqah
(2008-08-04)
silap taiplah TT..keyboard ni ada masalah gamakmye..
mohamad
(2008-08-08)
huhuh...asyik pergi walimah orang saja.... bagus...bagus.... tahniah...tahniah...
shah hidayah86
(2008-08-15)
yang ber jubah hitam 2 ada iras sahabat saya...
sayatetapsaya
(2008-09-22)
macam pernah kulihat yang berbaju ungi tu tapi di mana ye..:berfikir:
ardani
(2008-09-23)
kak shida..saya mengidam makan nasi minyak kak syida..warga ukhwahh semua..sapa yang teringin makan nasi minyak k.syidaa boleh bagi nama ek...pakat sewa bas p sn hehehe........
mohamad
(2008-09-25)
huhu...tumpang lalu saja lah...tak mahu bagi nama...nanti kena "back-hand" dari ukhti semudah_shida =P
sadiqah
(2008-09-25)
ye ke sts, tapi dimana ya?..
sayatetapsaya
(2008-10-06)
kat pengairan dan saliran mana tah..huhu...
sadiqah
(2008-10-11)
kat kuantan agaknya...
halesolurun 84
(2009-01-16)
suka nya pergi rumah orang kawin.. hehe..
nordalily
(2010-02-19)
tahniah..... :-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080164 saat. Lajunya....