Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 8 jam, 31 minit yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> majlis konvokesyen


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
simple-shida simple shida


majlis konvokesyen
[388 x 515 jpg]

Dihantar olehawan_biru85
TarikhJul 01 2008
Hits4230
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam, ni masa majlis konvokensyen.....Januari 2008
Keterangan: salam, ni masa majlis konvokensyen.....Januari 2008

Komen yang telah dihantar
sayatetapsaya
(2008-07-04)
mabruk lagi...hm..ni rupanya awan_biru85..jadilah nurse yang baik eh (^_^)
simpLe sHida
(2008-07-05)
yeah..cOngratess dik.. selamat menjadi nurse...ehehe..
kakisamun
(2008-07-09)
.. tolong saya sedang sakit.. hehe..
sadiqah
(2008-07-11)
tahniah...salam perkenalan dari ana..
syahidatul
(2008-07-20)
huhu.. tahniah emi... majulah nurse untuk negara.. dan islam :D
Meow
(2008-07-21)
Tahniah jugak.. v(-o-)v .. majulah doktor dan nurse untuk negara dan Islam.. :-D
syahidatul
(2008-07-28)
maju lah juga doktor dan nurse dalam kekeluargaan islam.. :P
mohamad
(2008-08-08)
tahniah...tahniah....ooo...ni ke ukhti awan_biru85
sadiqah
(2008-09-15)
alhamdulillah, telah ketemu pada JK ramadhan 13hb lalu..
zubaidah
(2008-09-19)
owh...emi...cayalah! tahniah...da duduk sabak yang terbenam tu, jangan lupa kawan kat sini ya..
azemi
(2008-11-20)
ni org sabak terbenam tu rupanya..tahniah ye..
lemochi adachi
(2008-11-25)
wah orang kampung saya lah sabak bernam wooooo..
syahadahtul nur
(2009-01-09)
wahh...orang kat tempat study saya ni.kalau sakit boleh lah jumpa2 dengan mis awan biru di sana..hehe.
halesolurun 84
(2009-01-16)
tahniah..tahniah.. bestnya konvo.. bestnya jadi nurse.. hehe
FARHAN-FPI
(2009-02-08)
teringin nak jdk nurse ke halesoluran 84?
awan biru85
(2009-02-09)
..........baru setahun jagung...jadi nurse.masih banyak kena balajar..... ;)
kapten06
(2009-04-16)
tahniah....ye..jadi nurse yang baik....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081255 saat. Lajunya....