Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminat NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ulangtahun ke 5


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ulangtahun Ukhwah.com ke 5 JK Ulangtahun ke 5


JK Ulangtahun ke 5
[614 x 335 JPG]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhJun 03 2008
Hits3643
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ulangtahun Ukhwah.com ke 5.
dataran masjid putrajaya
Keterangan: JK Ulangtahun Ukhwah.com ke 5. dataran masjid putrajaya

Komen yang telah dihantar
awan biru85
(2008-06-10)
Kenapa dalam gambar ni kak syhe pejam mata? huhu
firdaus 9
(2008-06-20)
dia bukan pejam mata, tapi mata syahida memang sepet :D :)
syahidatul
(2008-06-24)
mengantuk agaknya. hehe... ala biasa lah I ni keturunan ala2 chinese gituw :D
sayatetapsaya
(2008-06-24)
kejamnya bunyi..pejam mata...ek??
syahidatul
(2008-07-20)
hehe.. gambar ni tak sepatutnya diletakkan. huhu... gambar tak ready
sayatetapsaya
(2008-07-30)
kenapa ek..yang tudung biru yang hujung tu sama saja dengan tudung hitam hujung sebelah lagi tu..ada cermin ke kat tengah?? :berfikir:
sadiqah
(2008-07-30)
ada TT, tu cik shye lah cerminnya..hehe
sayatetapsaya
(2008-08-03)
huhu..jejak kasih agaknya ni...:kelip:
syahidatul
(2008-08-19)
haha... apa lah yang sama tu TT?
sayatetapsaya
(2008-08-22)
CS buat buat tatau ke ni...?:roll:
niza ati
(2008-11-03)
akhi TT...tak nampak ye cermin tu? :-p Lepas ni niza boleh jadi org sabah juga.. :kelip:
sayatetapsaya
(2008-12-03)
wahh...boleh jadi adik beradik ni...
halesolurun 84
(2009-01-20)
Kalau lah saya awal sikit,mesti dapat join.. uhuk..jeles..jeles..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082706 saat. Lajunya....