Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa yang dilihat, dimakan, didengar akan jadi sebahagian daripada diri kita
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Majlis Konvokesyen


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Konvo UUM 2008 Bersama keluarga


Majlis Konvokesyen
[555 x 412 JPG]

Dihantar olehsadiqah
TarikhMar 26 2008
Hits3429
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Meraikan kejayaan..mak,adik,ayah & anak saudara..icah
Keterangan: Meraikan kejayaan..mak,adik,ayah & anak saudara..icah

Komen yang telah dihantar
Daeng Jati
(2008-03-29)
samat konvo...
Daeng Jati
(2008-03-29)
ni Universiti mana ni?
sayatetapsaya
(2008-03-29)
adik kak yati ke ni..?? pemeli kak yati ke ni...??
mohamad
(2008-03-30)
salam ukhwah dari mohamad... (^_^)... ni siapa ni kak??
sadiqah
(2008-03-31)
adik ni study kat Kolej Yayasan Melaka under UUM. so dia Konvo 15hb kat UUM. to STS & mohamad, tu adik akak, parent & anak saudara.
mohamad
(2008-04-05)
owh...patut lah ada rupa kak sadiqah.... (^_^)
sayatetapsaya
(2008-04-07)
akaknya mana...:kelip:
sadiqah
(2008-04-08)
akaknya tangkap gambar..hihi
sakinahazzahra
(2008-04-17)
salam... tak ada pula iras muka kak sadiqah..
syahidatul
(2008-04-28)
ada lah sikit.. comel2 macam kak sadiqah... :sopan:
syahidatul
(2008-04-28)
tahniah buat adik kak sadiqah.. ambil course apa tu?
firdaus 9
(2008-05-25)
ouh adik kak sadiqah :) comel :)
sayatetapsaya
(2008-09-22)
di sebalik tirai kejayaan ni..ada suatu cerita yang sangat mengharukan...
Saifuddin
(2009-01-13)
Tahniah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079888 saat. Lajunya....