Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal; air juga yang menenggelamkan kapal
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 146
Ahli: 0
Jumlah: 146




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 9 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Konvo Student Fakulti Teknologi Maklumat Sains Kuantitatif UiTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Kem Ibadat dan Motivasi JK Ulangtahun Ukhwah.com ke 5


Konvo Student Fakulti Teknologi Maklumat Sains Kuantitatif UiTM
[544 x 396 JPG]

Dihantar olehniza_ati
TarikhFeb 11 2008
Hits6381
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Konvo. Baru saja keluar dari Dewan Seri Budiman...
Keterangan: Konvo. Baru saja keluar dari Dewan Seri Budiman...

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2008-02-16)
salam...tahniah dari mohamad. wah...bunga siapa yang besr tu?. macam nak tunjuk kat kamera saja??. (^_^)
niza ati
(2008-02-17)
Hehe...yang pasti bukan bunga ana... ;-) Erm..konvo di hari itu macam tak ada perasaan saja... mungkin sebab masih belajar agaknya ( ana sambung degree)
syira qistina
(2008-02-19)
niza_ati...u looks very cute.. :-)
niza ati
(2008-02-19)
syira..tau ke yang mana satu? btw, tx
sayatetapsaya
(2008-02-19)
ni konvo diploma ke..?? niza_ati..
niza ati
(2008-02-20)
yup..konvo diploma...
sadiqah
(2008-02-20)
tahniah cik niza..
sutera kasih85
(2008-02-25)
tahinah... bestnya konvo.. nak konvo jugak...hehe
niza ati
(2008-02-28)
aik..sutera_kasih85 tak pernah konvo lagi ke? Ni konvo dip saja...ana tunggu konvo deg pula...insyaAllah
syira qistina
(2008-03-02)
yup...niza_ati yang sebelah tudung pink tu. by the way, congrats on your convocation.. :-)
syahidatul
(2008-04-28)
dip, lepas tu degree... dapat rasa konvo dua kali lah ye.. uhuhu.. tahniah buat niza_ati..
niza ati
(2009-02-19)
insyaAllah bulan nov ni konvo lagi...alhamdulillah....
nordalily
(2010-02-19)
uitm di hatiku .... :)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085887 saat. Lajunya....