Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makhluk yang lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempit rezeki dan makhluk lain mengutuknya
-- Ibnu Abbas

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 5 hari yang lalu
Daeng_Jati: 12 hari yang lalu
skater: 14 hari yang lalu
HIKAL: 33 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 2007


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
sesejuksalju amrizal


JK Aidilfitri 2007
[666 x 580 jpg]

Dihantar olehsimple_shida
TarikhNov 08 2007
Hits10149
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Aidilfitri 2007, di Taman KLCC, pada 4/11/2007. Kumpulan muslimah.
Keterangan: JK Aidilfitri 2007, di Taman KLCC, pada 4/11/2007. Kumpulan muslimah.

Komen yang telah dihantar
atie82
(2007-11-08)
Salam...wah meriahnyer jk aidilfitri ini...senyum seindah suria...
mohamad
(2007-11-08)
salam ukhwah dari mohamad..... ooohh...ceria2 ye muslimat kat JK aidilfitri ni...
sadiqah
(2007-11-09)
muslimah ukhwah..comel2 belaka..hehehe
sadiqah
(2007-11-09)
one two three four five six sevenup..jeng jeng..memang kecoh
sayatetapsaya
(2007-11-09)
kak yati...geramlah kalah seben ap...kak yati ajarlah.....
sadiqah
(2007-11-09)
eh..akak taklah terror mana dik..akak pun belajar dari immad..hehe
zulman
(2007-11-09)
semua muslimah..yang lelakinya nyorok ke..mungkin pemalu..
sitishairah
(2007-11-09)
tak mampu nak tiup belon...huhu...
lamyanunalif mursyidah
(2007-11-09)
kak syida..sorry bangat beli belon yang susah nak tiup..tapi lina dapat saja tiup..hehe
sayatetapsaya
(2007-11-09)
macam mana immad boleh kalah pula....:berfikir:
Iman Hayati
(2007-11-10)
wajah comey2 muslimat..senyum itu menyejukkan hati yang memandang:-)
Daeng Jati
(2007-11-11)
lawo2 semua gambar
Daeng Jati
(2007-11-11)
cuma namekan kakak2 yang bergambo dengan due tu? teman tak kenai lah
dueramiela
(2007-11-11)
seingatnye lah kan..yang tdung itam berjubah 2 kawan lina(aida),blah dua dari kanan pula namanya fadlinda nurfarahin,dan hujung kanan 2 kawan kak ismi(lupa name)maaf ana cepat lupa.
dueramiela
(2007-11-11)
kak farah(baju pink-kalau tak silap lah),kak shida,kak wani, dan kakak baju oren(sory,lupa name)..ambil gambar macam tangga..bertingkat2.(^^,)
dueramiela
(2007-11-11)
imad pula tak boleh berenggang dengan belonnye....=)
muslimin23
(2007-11-12)
sikitnyer gambar muslimah...
Daeng Jati
(2007-11-13)
belon....belon....
adam muslimin
(2007-11-14)
daeng nak belon ek....^_^
ABg IMaM
(2007-11-22)
wah muslimah happy sakan :-) oklah tu.....:-)
marlia1284
(2007-11-22)
salam..nak tanya..yang pakai baju pink dan kain hitam tu syazwani ke?
kakisamun
(2007-11-23)
.. memang tinggi lah org itu.. hai org tinggi.. cakk..
sitishairah
(2007-11-23)
yang baju oren dan tinggi lampai tu saya lah..cepat-cepat..siapa nak join team netball saya..(^_^)
mohamad
(2007-11-23)
(^_^)...baru ingat nak gitau siapa...tuan badan dah bagitau...tak payah nak gitau lagi dah.
mihar123
(2007-11-24)
mana gambar muslimin
syahidatul
(2007-11-25)
tak ada gambar saya haha
ismi atikah
(2007-11-27)
seben ap.. huhuhu... antara mangsa yang terawal... nebes tahap gaban,tak boleh nak kato apo dah tu... adesss...
Prof Muslim
(2007-11-27)
tak ada gambar syahidatul boleh suka, pelik kan ? Hehehe
mohamad
(2007-11-27)
(^_^)...dop tau nak kata apa dah... terfikir juga Kenapa ukhti shye suka... huhuhu... (^_^)
sufti ilham
(2007-12-06)
bismillahhirrahmanirrahim
sufti ilham
(2007-12-06)
alamak..dah tersend awall..hehe..Sorry..ni yang ana nak tulis ye....ana mengintai di skrin PC sajalah ye..tak dek peluang dah agaknya nak jumpa sahabat2 semua..join JK..
Annursyam
(2007-12-07)
seronok benar kalau join jk kan....
cik dira
(2007-12-12)
me nampak shairah.. nampak lina jugakk.. jelesnye tak dapat p..
lamyanunalif mursyidah
(2007-12-16)
kak cik_dira,nati jk lain kita jumpa tau..mis you!
owl UM
(2007-12-17)
nak nyibuk2 kat sini pulak... haa!!! tu saya..tu ha.. ala... yang tu ha... kiiikkii!!!!
mohamad
(2007-12-19)
eh??....ada owl_UM ke kat dalam gambar ni???...musykil...musykil....
sakinahazzahra
(2007-12-25)
oh itu ke sitishairah..huhu dari gambar pun nampak tingginya..tak boleh dekat ni :p
aL-azyM
(2008-01-01)
Mana "dia" ni..tak ada pun..hehe..
sadiqah
(2008-01-02)
cari siapa azym?..si "humaira" ke?...dia tak datanglah..hehehe
sitishairah
(2008-01-22)
hehe..sakinah..jangan takutla...saya tak makan org punya....(^_^)
sitishairah
(2008-01-22)
dira..bila nak jumpa ni...asik tengok kat gambar saja...(^_^)
syahidatul
(2008-02-07)
saya lagi suka kalau saya tiada dalam gambar.. hehehe.. low profile lah katakan
LinCikedot
(2008-02-26)
comelnya kak sadiqah..ahaksss
sakinahazzahra
(2008-05-15)
bukan takut nak dekat sitishairah, tapi nanti seorang kena mendongak..seorang kena tunduk bawah :-D
firdaus 9
(2008-05-18)
uih, cik shairah tinggi nya... takut tengok...
immad
(2008-10-30)
apaler taruk gambar kat sini..adesh...imad kalah sebab cuak tahu dop..huhuhuhu..ramai nor anak murid main sesama..kikiki
akil78
(2009-01-28)
salam...yang mana satu masih single..nak kenal juga...
ikrimah
(2009-02-16)
muslimat-muslimat

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084723 saat. Lajunya....