Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Laut yang tenang tidak menghasilkan nelayan berani

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Grand Iftar 2007


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Grand Iftar 2007 shary


JK Grand Iftar 2007
[426 x 765 jpg]

Dihantar olehKang
TarikhOct 07 2007
Hits8880
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Grand Iftar 2007, kali ke 5. KL-Sentral 6 Okt 2007
Keterangan: JK Grand Iftar 2007, kali ke 5. KL-Sentral 6 Okt 2007

Komen yang telah dihantar
atie82
(2007-10-07)
Salam..hmm nampaknya ana jadi orang pertama jugak lah..hehe..lepas ini buat JK Raya pulak ye..
firdaus 9
(2007-10-07)
erm letak dalam ni, ana ingatkan letak dalam fotopages ukhwah.com tu...
paku
(2007-10-07)
emmm dah agak dah ini tempat bebudak ukhwah tapi apekan daye malu punya pasal dapat tengok dari jauh saja...isk..isk..isk
mohamad
(2007-10-07)
salam.... eh akhi paku ada ke?... kenapa tam mai.. nak kenal juga.. (^_^)
muslimin23
(2007-10-07)
kan dah rugi paku...
adam muslimin
(2007-10-07)
paku-paku....sdap tak kuih raya wane warni tueh...
syemarly
(2007-10-07)
Kalau tak keberatan sila perkenalkan sapa nama (nick dia saja) muslimin2 yang datang tu...please..lain kali Kalau nak join JK lagi senang lah nak kenal...h..syukran.. :)
mohamad
(2007-10-08)
undi anda adalah rahsia.... hehehe...
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-08)
isk :( .. tak masuk gambar..
Iman Hayati
(2007-10-08)
Alhamdulillah..berjaya juga akhirnya.K.Su (intisafa) kenapa tak tengok kamera:-)
atie82
(2007-10-08)
Sadiqah..ana nampak awak..hehe
La Tahzan
(2007-10-08)
alhamdulillah..dapat bertemu sahabat baru..semua ukhwah nampaknya mantap=)
sayatetapsaya
(2007-10-08)
tahniah lah...sedihnya tak dapat join..
cik dira
(2007-10-08)
ala ciannye nana tak masok gamba.. takpe2,.. tolong upload gamba kita 2 saja kat sini.. secara akan nampak secara full tu.. hee...
dueramiela
(2007-10-09)
huhu..nice..(^^,)
istisafa
(2007-10-09)
Iman hayati, shida pun tak tengok kamera juga.. :-)
mohamad
(2007-10-09)
siapakah jejaka bertiga dihadapan itu?... hehehe...
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-09)
hehehe.. tinggi-tinggi belaka mereka neh.. apa-apa hal pun enjoy lah hari tu... miaw miaw jadi aummm. ;)... hihihi
riyas
(2007-10-10)
kak su ke mana-mana mesti dengan purple.....tak bawa abang chik k????hehehe
sadiqah
(2007-10-10)
er...alhamdulillah, insyaallah tahun depan kita semua join Iftar lagi ye..
sitishairah
(2007-10-10)
Salam...bgtahula nama...ni tengok muka saja...tapi tak kenal....huhu.kalau saya datang..mesti dah terselit kat belakang tu...:-D
Prof Muslim
(2007-10-10)
syemarly, Kalau nak kenal : bukhari, adam_muslimin, itjustme, firdaus_9, khalifah, muslimin23, mohamad, Prof bagi yang berdiri.
Prof Muslim
(2007-10-10)
Tapi dua sahabat lagi bagi yang berdiri Prof tak ingat nama ...apa ye?
istisafa
(2007-10-10)
riyas, biasa lah kak su.. ingat tak kain tu?
muslimin23
(2007-10-10)
prof macam artis ye..posing habis nampak...
adam muslimin
(2007-10-11)
macam penyanyi rappers prof...asal mata ana macam sharingan ...
mohamad
(2007-10-11)
salam... yang prof tak sebut tu = elmifaiz, riyas dan ??? . entah lah.. lupa :-P
Daeng Jati
(2007-10-11)
sharingan tu, ni dari Uchiha Clan ke? Uchiha Adam
mohamad
(2007-10-11)
sharingan??,...alahai..apa benda lah pula ni..
Prof Muslim
(2007-10-17)
ooo...mata sharingan ye? Jadi suka makan ikan singgan tak ? hehehe
Daeng Jati
(2007-10-18)
sharingan tu mata yang warna merah, dalam cerita Naruto tu, macam Sasuke
paku
(2007-10-20)
paku nak datang segan lah...
mohamad
(2007-10-22)
JK raya ni... jangan lupa mai ye paku...hehe
itsjustme
(2007-10-23)
prof bergaya sakan...
muslimin23
(2007-10-23)
proj memang tiap-tiap trahun pun beraya sakan..hehehe
Iman Hayati
(2007-10-26)
siapa ada gambar yang muslimat?? Ana nak..
Prof Muslim
(2007-10-30)
Hehehe... malu lah....
zulman
(2007-11-01)
ghamei komer datang ye...bagus...
Prof Muslim
(2007-11-02)
Ala Zulman yang tak datanglagi ramai tau..hehehe jangan marah
mohamad
(2007-11-16)
hehe...moh lah kita ke NExt JK.... (^_^)...see you there..
mujahid007
(2007-11-23)
hhhhmmmm...colourfull waktu tu...hehe..
mujahid007
(2007-11-23)
erm..moga persahabatan kita kekal selamanya..
safa indah
(2007-12-05)
mana gambar mujahid?
AiFi
(2007-12-09)
assalamualaikum..mslmn baju melayu biru+pakai spek itu..macam ku kenal.nazrul ke? ^_^
owl UM
(2007-12-17)
yang tu saya!!! haa!!! yang tu saya!!! haa!!!! tu haa!!!! -Shafiq-
srikandi khaulah
(2007-12-21)
wah....meriahnyer...entah Kenapa selalu rasa malu nak join, macamlah tak ada hidung...huhu
sadiqah
(2008-01-04)
Kenapa nak malu?..tapi rasanya masa jk penutup ukhti ada join kan?..
riyas
(2008-04-29)
apa da prof.....nama ana pun dah lupa.... mentang2 perut dah besar....tak nampak ana ye..... tak apa...tak apa....
riyas
(2008-04-29)
kak su...baju apa ye....lupa lah....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081038 saat. Lajunya....