Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
Daeng_Jati: 2 hari yang lalu
Kang: 6 hari yang lalu
Abdullah: 29 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> jk konvo uiam 2007


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
aye JK Konvo UUM 2007


jk konvo uiam 2007
[384 x 529 JPG]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhSep 24 2007
Hits4421
Undian2
Rating1.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
jk konvo uiam 2007
Keterangan: jk konvo uiam 2007

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2007-10-07)
salam.. eh, ada juga gambar ni ye....salam ukwah pada semua..
syahidatul
(2007-10-07)
alamak.. next time saya nak pergi lagi lah ke UIA.. I like UIA.
aL-azyM
(2007-10-08)
erk...kenapa lain macam saja..he2
dueramiela
(2007-10-09)
jelesnye...
mohamad
(2007-10-09)
hehe...jangan jeles saja.. lain kali kena datang lah...kalau tak, mesti jeles lagi..
sadiqah
(2007-10-10)
bersantai di tepi tasik tu...
Iman Hayati
(2007-10-24)
ish..yang laki 3 org semua student PMI lagenda tu:-) yang perempuan, apsl muka begitu..panas ye..cuian simple_shida:-)
khilafah
(2007-11-01)
melalui portal komuniti ukhwah com. ini mari kita opinikan syiar penegakan kembali syariah & khilafah!!!
zuhaili
(2007-12-31)
eh!3 macam kenai !! 3jejaka itu!! kalau ad lagi lah joint ye??
sakinahazzahra
(2008-01-01)
itu mohamad.. baju biru :p
mohamad
(2008-01-24)
siapa ukhti zuhaili ni???.... eerrrkk... mana mohamad??.. mana??..
ikrimah
(2009-03-01)
mana satu simple ni..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.099867 saat. Lajunya....