Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Follow Up Kem Ibadah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
konvo UKM nurulain


Follow Up Kem Ibadah
[593 x 343 JPG]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhAug 23 2007
Hits3382
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar kenangan bersama adik-adik smkds
Keterangan: bergambar kenangan bersama adik-adik smkds

Komen yang telah dihantar
syahidatul
(2007-08-26)
aik... kenapa cameraman ni tangkap dari arah menyenget...
sadiqah
(2007-08-27)
terpaksa ambil dr tepi sebab kat tengah-tengah kantin ni ada tiang..so tak dapat nak ambil centre..ni adik2 form 5 saja, kalau tak silap..
mohamad
(2007-08-29)
salam....wah...dah masuk dah....heheh...cuba cari dimana.....(^_^)
mohamad
(2007-08-29)
eehh... yang form 3 pun ada... sebab adik2 tu dalam group ana.. (^_^)
atie82
(2007-08-30)
salam..ramainya..terasa rugi tak join..apa nak buat..tak berkesempatan..diharap dapat diadakan lagi Kem Ibadah sebegini..
firdaus 9
(2007-09-02)
ramai saja huhu! ^^
muslimah83
(2007-09-28)
wah...bestnya
dueramiela
(2007-10-09)
smartnyer...
madyie
(2007-11-12)
sekali lagi kata abang z kita...usaha lagi...aduh...tak habis-habis abang z ni..
quratulbalqis
(2007-12-03)
he2..apa yang penting usaha lagi!1
sesalju
(2007-12-18)
segak dan comel adek2 kita ni...huhuhu
quratulbalqis
(2008-01-15)
tahniah kepada adik2 yang cemerlang dalam pmr baru-baru ini..teruskan..
mohamad
(2008-01-24)
salam...ana dapat berita yang mengembirakan..iaitu, adik2 yang join kem ni, keputusan membanggakan. alhamdulillah... teruskan usaha kalian... (^_^)
azam asas
(2008-12-06)
salam...ana ucapkan tahniah kepada teman-teman

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080185 saat. Lajunya....