Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 jam, 57 minit yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kem motivasi & ibadat


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ibnuriz faridz My Family


kem motivasi & ibadat
[600 x 450 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhJun 13 2007
Hits4111
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
kem motivasi & ibadat di maahad ahmadi, n9
Keterangan: kem motivasi & ibadat di maahad ahmadi, n9

Komen yang telah dihantar
Iman Hayati
(2007-06-28)
tahniah untuk adik2 yang menajdi penggerak kepada kem ni..Rugi rasanya tak dapat pergi..tapi ada hal yang lebih utama dan perlu di utamakan :-)
ika2410
(2007-06-29)
salam..eh bila masa ambil gambar ni..Kenapa ana tidak ada pun time ni..
ika2410
(2007-06-29)
sedih..
syahidatul
(2007-06-29)
tak mengapa kak ayu. saya pun tak ada. rasanya kita dah pergi naik atas makan agaknya...
simpLe sHida
(2007-06-29)
ika & shye..dan sahabat lain ramai dah bersantap.. ewah..immad..bukan main lagi itu..;)
sadiqah
(2007-06-30)
eh..muka ana pun ada..rindu2an jadi kenang2an..
Prof Muslim
(2007-07-01)
Wah nampak kemas bila pakai vest tu ye, Shida ?
simpLe sHida
(2007-07-27)
hehe.. nampak comei.. tambah smart lagi encem yang muslimin..=)
NaZa FirmaN
(2007-08-02)
ceria-ceria semua nya...time ni yang susah...
ika2410
(2007-08-10)
erm tak sedih pun..ada hikmah ana tidak ada dalam tu agaknya
ika2410
(2007-08-10)
erm mungkin agaknya shye....
firdaus 9
(2007-08-21)
shye??? Syahidah budak UM tu ke??
syahidatul
(2007-08-26)
firdaus_9... ya. mereka orang yang sama. hoho
quratulbalqis
(2007-12-03)
muslimah hiasan dunia..
immad
(2008-02-10)
depa kirim salam kat semua,depa tanya,bila lagi nak datang
mohamad
(2009-01-16)
hehe...boleh saja....immad bagi lampu hijau... "kami" join....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.07892 saat. Lajunya....