Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
Abdullah: 20 hari yang lalu
muslimin23: 24 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 49 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Pesta Buku 2007


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Pesta Buku 2007 saussan saffanah


JK Pesta Buku 2007
[624 x 934 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 02 2007
Hits4777
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Pesta Buku 2007 di PWTC, 1hb Mei 2007
Keterangan: JK Pesta Buku 2007 di PWTC, 1hb Mei 2007

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2007-05-02)
salam.... buat usrah kat tempat orang lalu-lalang... (^_^)
mohamad
(2007-05-02)
mekan guna empat meja. kumpulan paling besar kat CAFE tu. (^_^)
Prof Muslim
(2007-05-02)
Seronok betul atas karpet tu... Tak sia-sia Prof datang woooiiih.... hehe
Prof Muslim
(2007-05-02)
rasa berkenan benor dengan karpet tu.... rugi sapa tak datang ... try duduk ...best...
mohamad
(2007-05-02)
hehe...empuk. siap boleh buat tidur tengah hari. (^_^)
Prof Muslim
(2007-05-02)
Ada akademi jutawan ..? macam Akademi Fantasia ke ? hehehe
mohamad
(2007-05-02)
siapa lah yang ambil gambar tu. kang ke??. (^_^)
ABg IMaM
(2007-05-03)
prof...meriah betul JK Buku ni....maaflah ana tak dapat poie...ana tetap bertugas walaupun pada 1 Mei...huhu...:-)
sadiqah
(2007-05-03)
memang meriah...
Prof Muslim
(2007-05-03)
Takpa abang Imam...nak buat bagaimana...dah dirancang tapi tak ada rezeki. Prof nak jumpa juga dengan Abg_Imam...satu hari nanti ...INsya-Allaaj
Prof Muslim
(2007-05-03)
Insya-Allaah
sadiqah
(2007-05-03)
paling best masa nak makan..prof hilang sekejap..
mohamad
(2007-05-03)
prof order makanan lama sangat...sampai2 saja, kami semua dah habis makan.
saussan saffanah
(2007-05-04)
kenapa prof hilang sekejap?
sadiqah
(2007-05-04)
nasi dia baru saja masak..tu yang menunggu lama tu..hehe
saussan saffanah
(2007-05-04)
kesiannye....prof minta nasi grg kampung ke? itulah si tukang masak tpakse balik kampung dia untuk masak nasi prof
Prof Muslim
(2007-05-04)
Ha`ah...mereka semua tengok Prof makan...... nak buat bagaimana ..tukang masak dia nak bungkus telur dengan lauk di dalamnya..hehe
NaZa FirmaN
(2007-05-04)
dalam duduk ramai-ramai bersila menanti tu terserempak dengan ustz zamri dj ikim...katanya "Buat HALAQAH ke?"...hheeh
khalifah
(2007-05-05)
lama tak jumpa prof...bila jumpa di hari itu,makin "advance" rupanya...kuikuikui
Prof Muslim
(2007-05-07)
Erhem.... khalifah...apa kes ini? erhem...hehehe
ika2410
(2007-05-08)
salam..dapat tengok gambar ahli2 ukhwah yang pergi book fair..asif sebab tak dapat join sebab balik kampong time tu
redgirl
(2007-05-10)
ada juga jumpa dengan peserta randangan realiti cari menantu...adawiyah dan dia nya suami..
redgirl
(2007-05-10)
waktu makanlah..waktu yang paling berhati-hati..sebab makannya, bak kata khalifah..ada simen dalam makann tu..susah betul nak makan..tapi alhamdulillah kenyang..
mohamad
(2007-05-11)
hehe....macam-macam lah redgirl ni. (^_^).
Daeng Jati
(2007-05-13)
tak faham apa redgirl kata tu..
Prof Muslim
(2007-05-14)
entahlah....prof pun tak faham..agak-agaknya sebab akibat dapat belon jadi macam tu agaknya ..hehe
RuMaishaaa
(2007-05-15)
redgirl ni cakap pasal makanan yang dia order di hari itu..kan kuewtiaw dia tu banyak tepung jagung..liat..sampai payah nak makan..betul itu yang dimaksudkan..kan??
redgirl
(2007-05-17)
pinggan pun warna merah..macam faham-faham saja
redgirl
(2007-05-17)
kak hanan kat sebelah dah gelabah
Daeng Jati
(2007-05-25)
kenapa kakak pegang buku akedami jutawan tu pakei apron?
Daeng Jati
(2007-05-25)
nak masak ke?
saussan saffanah
(2007-05-28)
ey, jeleslaaa..dalam banyak-banyak akt ukhwah, ni yang paling saffa teringin nak pergi...tapi, xbekesempatan..hopefully next year ada akt yang sama ea...thank you!!
mohamad
(2007-05-29)
agaknya lah akhi daeng_Jati. dia nak masak buku. (^_^)
redgirl
(2007-06-05)
mungkin akak tu nak nampak lain dari yang lain, maklum lah kat situ kat ramai orang..nak ambil perhatian orang latu..
izzul islam
(2007-06-05)
yang kat atas tu dengan isteri masing-masing ke?
mohamad
(2007-06-07)
gambar yang mana satu??
kakisamun
(2007-08-17)
.. lain kali kena pergi lah pesta buku ini.. mana lau tau kut2 boleh jumpa awek yang pegang buku jutawan pakai apron itu.. aku bukan geram awek tu.. geram taik lalat dia..
muslimah83
(2007-10-02)
ala...bestnya
Addey
(2009-02-24)
Kenapa campur ni?...kurang sesuailah...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080156 saat. Lajunya....