Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
Daeng_Jati: 2 hari yang lalu
Kang: 6 hari yang lalu
Abdullah: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Walimah Khalifah & Rumaisha


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Walimah Khalifah & Rumaisha balai ungku aziz


Walimah Khalifah & Rumaisha
[640 x 480 JPG]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhApr 06 2007
Hits5296
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar di pintu gerbang..ehehhe
Keterangan: bergambar di pintu gerbang..ehehhe

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2007-04-10)
salam...wah... cantik pintu gerbang tu. siapa buat??
sadiqah
(2007-04-11)
mempelailah buat diawal pagi..hehehe..
Daeng Jati
(2007-04-11)
Bila teman tengok 2 mempelai ni, teringin rasanya bersilat pulut...rindunyee
Daeng Jati
(2007-04-11)
Hadirin berpakaian serba indah
Daeng Jati
(2007-04-11)
Meraikan majlis yang gilang gemilang
Daeng Jati
(2007-04-11)
Bersanding sudah, bersantap pun sudah
Daeng Jati
(2007-04-11)
Sila pengantin berangkat pulang
Daeng Jati
(2007-04-11)
Malam hari memasang damar
Daeng Jati
(2007-04-11)
Menangkap ikan di tepi titi
Daeng Jati
(2007-04-11)
Suami isteri mesti bersabar
Daeng Jati
(2007-04-11)
Kekal rukun damai dihati
mohamad
(2007-04-11)
oh namanya mempelai ke??... ana baru tau. hihi... (^_^)
Farishah
(2007-04-12)
yang kat belakang tu sebuk bercerita...selamat pengantin baru...:D
Iman Hayati
(2007-04-13)
Ana tak dapat p sebab dah janji dengan kawan..kalau tak mlm tu juga ikut simple_shida, sadiqah,naza_firman dan hanan
Iman Hayati
(2007-04-13)
eh..Sorry tertinggal sorag lagi..lupa lah nick name..yang penting nama betul ingat :-) Lawanya warna merah jadi tema
sadiqah
(2007-04-13)
yang seorang lagi tu [email protected]_muslimah, setiausaha MT
mohamad
(2007-04-13)
owh...kiranya semua yang kat belakang tu orang kuat UKHWAH.COM lah. hhmm... hebat
simpLe sHida
(2007-04-14)
ehehe.. pink vs purple..=)
mohamad
(2007-04-15)
yang adik 2 org kat belakang tu siapa??.... tak hendak perkenalkan ke??
azlan aris
(2007-04-17)
yang kat depan dah comel dah dengan baju pengantinyee... yang belakang tu bila lggg??? he he he
RuMaishaaa
(2007-04-20)
mak oi..dah lapuk dah ni..Kenapa masih ada di sini..anyway..SYUKRAN JAZILAN SEMUA terutama yang datang..tema johor:maroon..tema terengganu: oren.. THANKS
syahidatul
(2007-04-20)
maroon dengan oren ye... warna garang2 saja.. hehe
mohamad
(2007-04-22)
patut lah maroon-maroon dan oren-oren semua nya. (^_^)
Farishah
(2007-04-27)
spek khalifah lawa lah...warna sedondon dengan baju...
mohamad
(2007-04-27)
hehe...sama tu.
saussan saffanah
(2007-04-28)
eyh..johor vs tganu ea? jauhnyee...saffa pun org Johor jugak.nak kena cari org tganu lah ni kak rumaishaa
khalifah
(2007-04-30)
cermin mata tu ditempah khas sempena majlis tersebut......hehehe, sebenarnya power dah naik,terpaksa buat yang baru...
samudra
(2007-05-01)
anak itik anak ayam
samudra
(2007-05-01)
sama cantik sama padan
sadiqah
(2007-05-03)
sama cantik sama mengancam
ika2410
(2007-05-04)
salam..kak sadiqah bila lagi..nak tunggu makan nasi minyak akak ni tau :)
sadiqah
(2007-05-04)
aik, kita pulak..yang ika tu bila lagi?...
redgirl
(2007-05-07)
merah!!!
mohamad
(2007-05-19)
hijau......
IbnZha
(2007-06-01)
putih!!!
annamuslimah
(2007-06-08)
bagaikan merpati 2 sejoli
atie82
(2007-07-28)
Berseri-seri pengantin kita ini..
apis udm
(2007-09-06)
amboi merahnyeeee
aidilshah
(2007-09-09)
khlifah enta dah dapat baby ke belum.. ana nak promote sikit, jomlah join JK Jejak Pengantin. AJK tak delah
marul
(2007-09-26)
warna tema merah..tapi gerbang ijau..merah hijau..team apa ye???
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-03)
comel
khalifah
(2007-10-04)
mearh hijau tema apa????tu lah nama nya tema save bajet...kuikuikui
nafisah
(2007-10-11)
dah ada baby ke belum? hehe
farouks
(2008-06-20)
Moga dapat banyak generasi pearis nabi.. Amin
SiNaRaBaDi
(2010-05-22)
Alhamdulillah... dah bertahun ni.. Semoga Bahagia hingga ke akhir hayat. Sama padan sama cantik.=)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.106197 saat. Lajunya....