Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 17 jam, 58 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Walimah Khalifah & Rumaisha


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nurulain Walimah Khalifah & Rumaisha


Walimah Khalifah & Rumaisha
[640 x 480 JPG]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhApr 06 2007
Hits4232
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
walimah rumaishaa & khalifah di batu pahat..
Keterangan: walimah rumaishaa & khalifah di batu pahat..

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2007-04-10)
alhamdulillah..... tahniah. warna tema merah ke??... (^_^)
sadiqah
(2007-04-11)
merah diapit purple..
Daeng Jati
(2007-04-11)
Samalah padan, samalah cantik. Ibarat Pinang Dibelah dua.
Daeng Jati
(2007-04-11)
Lanskap pelamin yang cantik walaupun simple, tape sedondon dengan pakaian pengantin...
Daeng Jati
(2007-04-11)
Tiup serunai di atas kota
Daeng Jati
(2007-04-11)
Uda memupuk bunga Melati
Daeng Jati
(2007-04-11)
Mula kenal kemudian bercinta
Daeng Jati
(2007-04-11)
Cinta tersemai dalam hati
Daeng Jati
(2007-04-11)
Doa berkat penutupnya amin
Daeng Jati
(2007-04-11)
Jari lentik memukul gendang
Daeng Jati
(2007-04-11)
Mempelai berangkat di atas pelamin
Daeng Jati
(2007-04-11)
Sama cantik sama padan
mohamad
(2007-04-11)
salam.... eh, akhi daeng jual pantun tu. haaa.... jangan tak beli ye.
aiz
(2007-04-12)
moga kekal ke akhir hayat
elduri
(2007-04-18)
cantinye muslimah bertudung?
firdaus 9
(2007-04-18)
ana nak berkenalan dengan org yang duduk sebelah kanan sekali huhu! :P kasihan dia, tengok mata dia, macam org tak cukup tidur saja? "_? huhu! :P
mohamad
(2007-04-19)
kanan sekali??.... itu kak UMI. ataupun naza_firman.
sadiqah
(2007-04-19)
kak shida yang dimaksudkan tu, ..mana taknya, letih memandu..
RuMaishaaa
(2007-04-20)
:) semua urusan kawin..kami urus sendiri..jahit sendiri..simple2 saja..itupun, guna brg2 terpakai..hehehe
Daeng Jati
(2007-04-20)
bagus! gunakan barang terpakai...
SejernihSalsabila
(2007-04-21)
mubarokun alaikuma
mohamad
(2007-04-22)
owh...bagus ni. pandai memanfaatkan barang terpakai.
muslimah83
(2007-04-28)
tahniah!!!
khalifah
(2007-04-30)
terima kasih atas doa kalian semua
NaZa FirmaN
(2007-04-30)
heheeh...kedua-dua kenduri kami pergi tau...terengganu nung jauh dipantai timur pun sampai
redgirl
(2007-05-02)
merah!!!!
sadiqah
(2007-05-03)
redgirl ni pantang tengok benda merah..
ika2410
(2007-05-04)
salam..mabruk buat ukti RuMaishaaa dan akhi khalifah..moga berbahagia di dunia dan di akhirat..moga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..ameen..
Iman Hayati
(2007-05-12)
kalau tidak ana pun joint sklai mjalis ni..tapi ada hal lain..sempit bersama separuh jalan saja kat seremban hari tu:-) dan bpecah ke arah yang lain-lain..mereka ke johor,ana ke kuala pilah.
Iman Hayati
(2007-05-12)
simple_shida selalu jadi pemandu walau ke mana saja:-)
iftihakim
(2007-05-14)
selamat pengantian baru
Al-Qarni
(2007-05-24)
terpukaula tengok mata muslimat bertudung hitam itu...aduhhhhh
redgirl
(2007-05-30)
tahniah...merah menyala..hermm.................makin berseri...(^_^)
indah hati84
(2007-08-15)
kakmar...maaf sangat-sangat tak dapat pergi majlis akak...
kakisamun
(2007-08-17)
alhamdulillah..
Subuhku
(2007-08-19)
batu pahat kat mana?
syahidatul
(2007-08-26)
erm, lain-lain yang mengapit tu bila pula?? hehe
kakisamun
(2007-09-12)
.. dapat samun telur rebus tepi pengantin itu best itu.. sedap itu cicah dengan kicap..
ifti hanan
(2007-09-23)
tahniah..hanan?shida and lain-lain bila lagi?
mohamad
(2007-11-16)
kakisamun ni asyik nak samun saja...tak habis-habis lah... ish..ish..ish.... taubat lah..
Addey
(2008-11-12)
yang belum kahwin, harap bersabar
nordalily
(2010-02-19)
tahniah..... :-)... iye yang belum berkahwin harap bersabar... :D
ibtisam nisa
(2010-03-27)
sama cantik,sama padan..moga bahagia dunia dan akhirat..ameen.. :)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081299 saat. Lajunya....