Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Jika anda berada dalam jamuan di rumah orang hendaklah menjaga perangai dan menjaga mata; dalam solat menjaga hati; dan dalam pergaulan menjaga lidah."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
sadiqah: 60 hari yang lalu
owl_UM: 63 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> mohamad


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ulangtahun Ukhwah.com ke 5 JK Ulangtahun ke 5


mohamad
[448 x 336 JPG]

Dihantar olehmohamad
TarikhFeb 05 2007
Hits4905
Undian5
Rating6.4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
ni masa Kursus asas kepimpinan Belia belum berpersatuan di melaka...
Keterangan: ni masa Kursus asas kepimpinan Belia belum berpersatuan di melaka...

Komen yang telah dihantar
aL-azyM
(2007-02-10)
Hehe...saya yang pakai baju coklat lengan panjg itu...
nur kasih87
(2007-02-11)
nak juga
nur kasih87
(2007-02-11)
nak jugak bagitau diri tu yang mana...hehehe...
aL-azyM
(2007-02-12)
hEHE..saja nak mmperkenalkan diri..
sadiqah
(2007-02-12)
macam kenal saja semua yang kat belakang tu, tapi macam ada yang kurang lah..lain sikit
MeowHidayah
(2007-02-13)
salam perkucingan daripada ana... meeoowwww...
aL-azyM
(2007-02-14)
Apa yang kurang nya kak sadiqah?
sadiqah
(2007-02-15)
bukan kurang tapi nampak lain sikit, hari tu akak jumpa semuanya pakai kopiah @ songkok. dalam gambar ni tak pula. SMART.
mohamad
(2007-02-15)
biar ana perkenalkan seorang demi seorang. tapi..... tak semua yang ana kenal :)
mohamad
(2007-02-15)
dari kiri sukiman(belum join ukhwah), al-Azym, Muzammil99, shah86, rashid(belum join ukhwah), ana yang berbaju biru :) , dan yang terakhir sahabat dari ILP pedas. lupa nama.
mohamad
(2007-02-15)
yang perempaun tu..... maaf, ana tak kenal. :)
putericahaya
(2007-02-16)
melaka kat mana tu???
zubaidah
(2007-02-16)
kat depan 3 org tu siapa pula gerangannya...tak nak kenalkan ke...?
NaZa FirmaN
(2007-02-17)
amboiii...adik2 sekalian....
mohamad
(2007-02-20)
kalau tak silap, melaka kat area masjid tanah.
pai
(2007-03-03)
mat belia..hehhe..
aL-azyM
(2007-03-08)
pai2..
mohamad
(2007-03-28)
eh....ni belia bukan sebarang belia. belia bertauliah. (^_^)
ABg IMaM
(2007-05-03)
siapa dia itu awek berbaju biru?....:-)
mohamad
(2007-05-19)
Kenapa abang IMaM?? berkenan ke??.....
mohamad
(2007-05-19)
maaf lah. ana sudah lupa siapakah dia. kalau tak silap, dia student ILP pedas.
dueramiela
(2007-05-20)
erm...kenapa lah ana tatau ada kursus ini....hehe..kalau tau,nak jugak join,nak tambah ilmu...hehe..
mohamad
(2007-05-29)
(^_^)
redgirl
(2007-06-28)
bakal2 pemimpin..(^_^)insyaallah..
muslimah83
(2007-10-31)
salam ukhwah
ummimq
(2008-02-20)
Salam iman dan ukhwah dari ummimq. Mohamad tak balik kampung ke?
mohamad
(2008-02-21)
salam ukhwah buat semua. hehe... hari itu ada datang kedai ummiq, tapi segan nak masuk lah. (^_^) tengok dari jauh saja lah. cuti sem ni, tak tahu lah balik lagi ke tak.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082505 saat. Lajunya....