Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Perkhawinan Khalifah-Rumaishaaa


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kenangan Pameran Sains Islam


Perkhawinan Khalifah-Rumaishaaa
[386 x 597 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhDec 06 2006
Hits8624
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
walimah rumaishaa & khalifah..~seLamat pengantin baru~
Keterangan: walimah rumaishaa & khalifah..~seLamat pengantin baru~

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2006-12-08)
Alhamdulillah dah selamat disatukan. Selamat Pengantin Baru untuk awak berdua. Semoga kekal bahagia sepanjang hayat..
Iman Hayati
(2006-12-08)
Inilah wajah-wajah kami yang kepenatan..penat dalam perjalanan dari dan.9 ke Terengganu..lepas tu ke Kelentan. kasihan kat simple-shida drive seorang-seorang.
sadiqah
(2006-12-08)
tahniah rumaishaa & khalifah..selamat pengantin baru...semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa..
aiz
(2006-12-08)
Alhamdulillah..walaupun tak dapat pergi rumah pasangan ni...dapat tengok gambar pun jadi lah ye..semoga berbahagia selalu
vanadium oksida
(2006-12-08)
tahniah lah ...selamat pengatin baru...
budakhostel08
(2006-12-10)
Salam...m0gE bErBAhaGia DALam RAHMAT ALLAH..sEHinGgA kE SYURGA yang KEkaL aBADi..amin.. =)
GTF
(2006-12-10)
SELAMAT PENGANTIN BARU...MOGA KEKAL BAHAGIA SAMPAI KE SYURGA....AMIN
mellisaleez
(2006-12-11)
Aalhamdulillah...sudah selamat diijabkabulkan...moga syurga berada di dalam rumah tangga kalian...insyaAllah
aidilshah
(2006-12-12)
in the name of Allah most gracious most merciful. mabruk! semoga kekal ke anak cucu, akhie kami minta maaf tak dapat attend walimah enta. zaujah tengah berpantang anak ke-2.
aidilshah
(2006-12-12)
nanti tolong bagi add kat Johor sambut menantu insyaAllah ada rezeki kami ber4 akan sampai.
sadiqah
(2006-12-12)
yang kat belakang pengantin tu bila lagi?..hehehe..dah ambil berkat ke? jawab cik shida..
NaZa FirmaN
(2006-12-12)
hheeheh...se;amat pengantin dah lama berlaluu...hiihih
NaZa FirmaN
(2006-12-12)
aikk..salam buat akhi aidilshah...lama menghilang kan diri..baru laaa ni timbul
simpLe sHida
(2006-12-12)
* sadiqah..eehhehe.. tunggu zauj masuk minang lah..
fahamianna
(2006-12-13)
selamat pengantin baru.cantiknya k.mar.nak pinjam mahkota kat atas kepala tu boleh tak.salam dari egypt
khalifah
(2006-12-13)
terima kasih kepada semua...kepada aidilshah & darul numan serta anak,diwajibkan hadir majlis di johor ya... :)
RuMaishaaa
(2006-12-13)
:) terima kasih buat semua..kepada yang nak tengok gambar lain..minta lah kat saya ye..by email: [email protected] jika ada nak tengok lah :)
Addey
(2006-12-14)
semoga bertemu di syurga..........
fahamianna
(2006-12-14)
k.mar antola gambar kawin k.mar ikut email anna.nak tengok juga.ingat anna lagi tak?
muslimah83
(2006-12-16)
tahniah....:)
farisHaq
(2006-12-16)
selamat pengantin baru... telah sempurna separuh agama
Putri Cahaya
(2006-12-17)
selamat pengantin baru.. tahniah... rumah akak rumaishaa tak jauh dr rumah sewa ana.. :)
Hanan
(2006-12-17)
Tahniah Khalifah and Rumaishaa. Moga berbahagia selamanya..
Hanan
(2006-12-17)
Tahniah Aidilshah untuk baby kedua..
nurwahida
(2006-12-20)
alhamdulillah...tahniah...selamat pengatin baru...semoga Allah berkati
mohamad
(2006-12-20)
tahniah....selamat pengantin baru...semoga berbahagia selamanya..
MeowHidayah
(2006-12-26)
salam pengawanan daripada ana... meooww... barakallah deh...
Hafiz Qiee
(2006-12-28)
selamat pengatin baru...:)
GTF
(2006-12-31)
selamat pengantin baruuu!!!!
nawwal
(2007-01-06)
Kak Mar..selamat pengantin baruu..sory dok pergi kenduri huhu.
mia sara
(2007-01-08)
tahniah buat mar dan fir..semoga sentiasa bahagia dan dirahmati :)
broshahir
(2007-01-14)
mabruk..
kakisamun
(2007-01-17)
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. AMIN..
cintamadinah 82
(2007-01-19)
tahniah mar dan khalifah... selamat pengantin baru :) wah!! wah!! sepadan. bagai pinang dibelah dua.. hehehe.. :D
RuMaishaaa
(2007-01-24)
tahniah kembali buatmu cinta yuhana and akhi azman..semoga berbahagia..ingat janji untuk berbesan...hehehe
armien
(2007-02-13)
>
armien
(2007-02-13)
Barakallah......
ifti hanan
(2007-02-14)
amin...mabruk..
RaudhatuL Muttaqin
(2007-02-21)
selamat berbahagia.semoga bahagia dan dberkati shga ke anak cucu. doakan saya agar bertemu dengan suami yang boleh beri bimbingan buat diri&keturunanku."soulmate seeker".hehe
sajidjadid
(2007-03-04)
lambat sikit tak apa ye..,selamat pngantin baru
azirislamiah
(2007-03-19)
semoga sentiasa dalam naungan Allah
riyas
(2007-03-23)
tahniah....ana ni dah tak sabar nak timang anak...tunggu hari saja ini...hehehe
izzul islam
(2007-04-15)
bagus2....semoga ramai lagi yang kahwin...
syahidatul
(2007-04-20)
Semoga berbahagia buat kak Rumaishaaa dan suami.
ika2410
(2007-04-20)
assalamualaikum..
ika2410
(2007-04-20)
moga berbahagia selalu hendaknya dan dirahmat Allah
eyla05
(2007-04-27)
semoga berbahagia....
dueramiela
(2007-05-30)
semOga ceria2 seLaLu....
al-likasi
(2007-07-03)
semoga bahagia dunia akhirat, semoga mendapat zuriat yang menjadi pejuang2 mempertahankan kesucian ISLAM.
niza ati
(2008-08-05)
Sekarang dah ada ahli baru...ainul izzah pula...tahniah buat akhi khalifah dan kak mar
umar khalil
(2009-09-17)
izzah mana dalam pic ni?
umar khalil
(2009-09-17)
izzah mana dalam pic ni?wakakak
nordalily
(2010-02-19)
tahniah..... :-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08194 saat. Lajunya....