Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa yang menolak kata-kata buruk terhadap kehormatan diri saudaranya, nescaya Allah menolak api neraka daripada mengenainya pada hari kiamat.
-- -- Hadis riwayat Ahmad dan Tirmizi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 95
Ahli: 0
Jumlah: 95




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> alqibtiaz


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
alqiBtiaz altamira


alqibtiaz
[438 x 356 JPG]

Dihantar olehalqibtiaz
TarikhNov 21 2006
Hits4307
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Dalam kelas bahasa Arab....sem lepas....
Keterangan: Dalam kelas bahasa Arab....sem lepas....

Komen yang telah dihantar
jauhtapi dekat
(2006-11-28)
masuk kelas tak ajak pun..
Annursyam
(2006-11-28)
salam perkenalan. mana satu tuan punya badan
aL-azyM
(2006-12-02)
sejuk mata memandang...(",)
sadiqah
(2006-12-16)
salam ukhwah..comel2 semua. yelah, yang mana satu tuan punya badan ni?
strawberri
(2006-12-20)
ingatkan laki... hehhe
haiqel
(2006-12-23)
Assalamualaikum...buat antuna semua..salam ukhwah dari ana..sejuk mata memandang ciptaan allah..nak tanya antunna masih lagi ke?kat mana?
MeowHidayah
(2006-12-26)
salam perkucingan daripada ana... meooww...
mohamad
(2006-12-31)
mesti hebat dalam berbahasa arab ni..?
kakisamun
(2007-01-17)
.. alhamdulillah.. sejuk mata memandang..
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
aimanhafidz
(2007-02-03)
salam ukhwah fillah abadan abada.....
RaudhatuL Muttaqin
(2007-02-21)
comel lah awak semua... hihi... ni sekolah lagi ke..amboi2... kecil-kecil dah bergambo.pergi buat homwork nuh..hihih :p - nana
Al-Qarni
(2007-05-22)
lorr yang kat belakang tu dah tertidur pun..lambat sangat tgkp gambar,nak posing
transmissionline
(2007-07-04)
yang paling belakang pakai tudung ungu tu sapa ? (huh .. direct saja tanya .. berani betul)
hanan2503
(2007-07-31)
saya kenal yang duduk belah kanan tu,tolong sampaikan slam saya ye...kamu semua ni belajar kat mana?beritahu kat akak tu roomate dia time dia form 6,tolong sampaikan
Ibnu muaz
(2007-08-11)
Kalau saya malu tunjuk gambar kat org ramai..
aye
(2007-09-20)
yang tengah tidur tu pelik lah !!!! dah tak ada tempat lain lagi ke nak tidur?? time possing pun pun boleh tidur... ni mesti kaki tidur dalam class ni :-D
sakrim
(2007-09-27)
.. alhamdulillah.. sejuk mata memandang..Zaman sekarang susah nak cari wanita berpakaian macam ni..satu lagi bila dah kerja/bersuami payah nak kekalkan...
irfaz 87
(2007-11-02)
macam kenal lah..budak law kan...
nurulain
(2007-11-11)
itsjustme
zulhida
(2008-01-13)
salam..macam kenal..hehehe..sahabat2 seKUIS rupanya..
Abbas
(2008-02-01)
http://TidakPerluKerja.com/?kod=369620
zaida8283
(2008-04-26)
Salam Perkenalan......
nasyrah
(2008-08-04)
muslimah sejati...:)
syahadahtul nur
(2008-10-24)
em, sweetnye ana tengok..
Nurizmi
(2009-01-22)
hmmm..senangnya wajah-wajah muslimah dipamerkan untuk tatapan umum..:-(
songkok aji02
(2009-12-08)
future leaders amin....
akasia
(2010-03-17)
sebelah kanan tudung pink tu hafizat ke namo eh?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079771 saat. Lajunya....