Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
sadiqah: 60 hari yang lalu
owl_UM: 63 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> gala lunch


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ulangtahun ke 5 JK Aidilfitri 1425H


gala lunch
[600 x 450 jpg]

Dihantar olehinsyirah_hr
TarikhNov 16 2006
Hits4899
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
batch PISMP-CCCU Science dengan lecturer dari CCCU,UK dan IPKT....ni lepas jamuan akhir tahun....gala lunch......:) dari mula prepare sampai habis jamuan posing saja....:p
Keterangan: batch PISMP-CCCU Science dengan lecturer dari CCCU,UK dan IPKT....ni lepas jamuan akhir tahun....gala lunch......:) dari mula prepare sampai habis jamuan posing saja....:p

Komen yang telah dihantar
jauhtapi dekat
(2006-11-28)
alhamdulillah indah ciptaan tuhan...
insyirah hr
(2006-11-28)
Alhamdulillah....:)
jauhtapi dekat
(2006-11-28)
gamba ni kat mana,tuleh ringkas2 tak paham lah ...
insyirah hr
(2006-12-10)
kat institut perguruan kuala terengganu...:)
jauhtapi dekat
(2006-12-14)
oo cikgu...
insyirah hr
(2006-12-19)
insyaAllah...
jauhtapi dekat
(2006-12-26)
amin..
MeowHidayah
(2006-12-26)
salam perkucingan daripada ana... meooww...
insyirah hr
(2007-01-03)
salam ukhwah.....
broshahir
(2007-01-29)
ramai juga omputih
insyirah hr
(2007-02-01)
:) semua tu lecturer dr uk.....datang nak check assignment.....
RaudhatuL Muttaqin
(2007-02-21)
well..what can i say ;)
hanafirazali
(2007-02-22)
macam kenal yang bertudung biru sebelah kiri sekali tu... mazlinna ye... kirim salam kat dia k.
mohamad
(2007-03-28)
salam...wah ramai nyeerr....
mohamad
(2007-03-28)
suasananya redup lah
insyirah hr
(2007-03-30)
salam....tu tak masuk semua lagi tu....
mohamad
(2007-04-22)
kalau tak masuk semua, maknanya ramai lagi lah ni. (^_^).
insyirah hr
(2007-04-22)
memang ramai lagi...student 50 org...lecturer pula hampir 30 org.....
asmahulhusna
(2007-05-30)
salam..insyirah yang mana satu?
insyirah hr
(2007-06-04)
saya yang mana satu?emmm kalau yang ni susah nak beritahu...kalau tengok yang gambar satu lagi yang sebelum ni senang sikit...yang berbaju hijau tu....:)
pencintamu
(2007-10-02)
bestnya.........
safiya06
(2008-08-25)
owh...inilah insyirah_hr...baru kenal..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080344 saat. Lajunya....