Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> sahibul


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
gala lunch muslimah


sahibul
[600 x 450 jpg]

Dihantar olehsahibul
TarikhNov 21 2006
Hits3431
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
mari berakit..ana kat depan tu..hehehhe
(sahibul_06@yahoo.com)
Keterangan: mari berakit..ana kat depan tu..hehehhe ([email protected])

Komen yang telah dihantar
Daeng Jati
(2006-11-24)
kenapa pakai life jacket? tak rock lah
vanadium oksida
(2006-12-02)
berakit..macam best saja...
jauhtapi dekat
(2006-12-03)
best lah,sapa kata tak best...
MeowHidayah
(2006-12-26)
salam perkucingan daripada ana... meooww...
sadiqah
(2006-12-27)
seronoknya aktiviti macam ni..tak pernah join lagi..
kakisamun
(2007-01-17)
.. bapak best gila.. aku dulu berakit kat sungai.. kat tasik lain kali nak cuba macam anda..
RaudhatuL Muttaqin
(2007-02-21)
wah...naik rakit pun jadi ketua...bagus lah sahibul ;) ...ada ciri2 kepimpinan neh.nanti bertanding MPP ye
pai
(2007-03-03)
ni macam berakit kat kolam ikan saja...
mohamad
(2007-03-28)
salam.... hhmm..best ni
syahidatul
(2007-04-20)
kat mana ni ye?
al-likasi
(2007-07-03)
hati-hati kat air tu ada ikan. hahahah
syira qistina
(2007-12-12)
bestnya berakit... rindu pulak dulu berakit dengan sahabat2 seperjuangan. team kami menang pulak tu.. hehe... rindunya....!!
safiya06
(2008-08-25)
untuk program apa ye ni?BIG ke?
aishah ay
(2008-09-08)
salam..ni suksis ukm ke? batch 1st..betul ke? sebab macam kenal saja lelaki depan sekali tu..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08082 saat. Lajunya....