Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
-- al-Baqarah: 286

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
sadiqah: 60 hari yang lalu
owl_UM: 63 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> salam aidilfitri dari kami...


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Salam Aidil Fitri 2007 puterisembilu


salam aidilfitri dari kami...
[495 x 403 jpg]

Dihantar olehkhalifah_85
TarikhOct 30 2006
Hits4849
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
gambar ahli bait ana ni... gambar ni di edit sebab masa ambik gambar kat rumah malam raya... so almaklumlah rumah bujang.. he he he :)
Keterangan: gambar ahli bait ana ni... gambar ni di edit sebab masa ambik gambar kat rumah malam raya... so almaklumlah rumah bujang.. he he he :)

Komen yang telah dihantar
mellisaleez
(2006-11-07)
hehehe....lain kali kasi background original lah...seni...
izad
(2006-11-11)
berbakat..... lawa background.....
khalifah 85
(2006-11-21)
mellisaleez.... bukan tak mo bagi back ground original... tapi beselah malam raya sibuk sikit nak buat persiapan.. jadi kelam kabut rumah jadinya... nak2 orang bujang masak
khalifah 85
(2006-11-21)
izad: ye ke berbakat... mekacih.. baru saja belajar adobe... he he :) nak hantar ke kampung gambar ni :D
sutera kasih85
(2006-11-27)
cantik bground itu..guna adobe photoshop ye....
awan biru85
(2006-12-12)
lah.macam kenal saja...cantik baju raya...
khalifah 85
(2006-12-12)
sutera_kasih85 >> ye guna adobe.. tu pun masih belajar lagi..hehe :D
MeowHidayah
(2006-12-26)
salam perkucingan daripada ana... meooww...
kakisamun
(2007-01-17)
.. alhamdulillah.. sejuk mata memandang..
aimanhafidz
(2007-02-03)
alhamdulillah....salam ukhwah
khalifah 85
(2007-02-23)
syukran... akhi kakisamun dan aimanhafidz... :D salam ukhwah kembali
mohamad
(2007-03-28)
salam ukhwah...
syahirahsoid
(2007-04-02)
ai....
syahidatul
(2007-04-20)
very segak..
Kurina
(2007-04-25)
fewit..boleh kenal siapa yang buat background itu hehe
khalifah 85
(2007-09-14)
syukran pada sahabat2 sekalian.... :) alam ukhawah kembali dari ana...
pencintamu
(2007-10-02)
salam ukhwah............

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080498 saat. Lajunya....