Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau hanya memikirkan "Apa kata orang..." bila pula masa nak mengenengahkan, "Apa kata saya..."

-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Konvoksyen


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1425H JK Aidilfitri 1425H


Konvoksyen
[787 x 619 jpg]

Dihantar olehaye
TarikhOct 13 2006
Hits3632
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum... Ni gambar bersama sebahagian sahabat2 seusrah dan jemaah dalam menghidupkan biah solehah di kampus... Doakan ukhwah fillah kami berterusan walaupun selepas ini medan perjuangan kami berbeza...
Keterangan: Assalamualaikum... Ni gambar bersama sebahagian sahabat2 seusrah dan jemaah dalam menghidupkan biah solehah di kampus... Doakan ukhwah fillah kami berterusan walaupun selepas ini medan perjuangan kami berbeza...

Komen yang telah dihantar
Addey
(2006-10-19)
Mudah2an kalian semua teruskan perjuangan,,,jangan mudah mengalah dengan tipu daya syaitan
ridwan daie
(2006-10-28)
betull....selamat berjuang untuk agama dan tanah air
ubai
(2006-10-30)
ha ha ah...dah gred dah semua akak2 dan abang. Seronok ke dah gred tu? Mintak2 mudah lah dapat kerja pas ni. bila dah dapat kerja tu jangan lupa pula adikmu kat sini...
ubai
(2006-10-30)
eh...raya ni datang lah rumah ye...
ubai
(2006-10-30)
kak lala & kak farida apo habaq? dah gred tu makna dah tak lama lah tu ek...jangan lupa jemput adikmu makan nasi minyak nanti...ha ha ha
hazi
(2006-11-01)
semua orang dah grade
hazi
(2006-11-01)
tahniah...ana saja yang belajo tak habis-habis
Hanan
(2006-11-01)
Tahniah!!
izad
(2006-11-11)
tahniah..... dan selamat berjuang....
guelderose
(2006-11-23)
tahniah..macam kenal saja bro yang pakai kopiah ala raihan tu..hihi
MeowHidayah
(2006-12-26)
salam perkucingan daripada ana... meooww... macam biasa tengok saja tempat ini...
al labib
(2007-01-16)
tahniah, semoga kalian di ramati Allah swt.
kakisamun
(2007-01-17)
.. ini konvo UPM ini.. teringat dulu aku kerja bahagian akademik pemberian jubah.. best saja duduk kat bangunan tengah itu kasi jubah kat pelajar.haha
amna liana
(2007-01-21)
tahniah...kenal yang pakai baju pitch tu..baru saja tengok gambar ni kat rumah dia d besut....
broshahir
(2007-01-27)
mabruk..
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
muslimah jun
(2007-02-09)
macam kenal saja background??? mmm, ukm bangi ke?
saiful
(2007-03-22)
moga biah-biah solehah terus istoiqomah dalam perjuangan islam dan mendapat jodoh yang baik
mohamad
(2007-03-28)
salam....yang mana satu aye??
hafiz along 83
(2007-04-07)
dalam usrah boleh campur laki perempuan ke??
nurulain
(2007-04-16)
tahniah...yang kuning tak silap fact science kan, meraj pula ekonomi, tu masa zaman saya , sekarang tak tau lah...saya dah grad..doakan saya untuk master pula ek..
syahidatul
(2007-04-20)
oo jadi yang mana saudara aye?
aye
(2007-05-29)
tahniah buat kak pergi (depan paling kanan) dan cek lah (depan 2 dr kiri) yang akan kahwin 2 jun ini... semoga bahagia... :-)
aye
(2007-05-29)
pbetulan...kak pergi (bukan kak pergi)..... gambar ana.... rahsia... :-D....
izzul islam
(2007-08-25)
bukan ke yang belah kiri sekali tu nama dia amiruddin..hehe
mohamad
(2007-09-27)
salam....hehehe.... ana dah nampak mana AYE...huhu.... tak payah sorok2 dah...
pencintamu
(2007-10-02)
salam........tahniah......
nurkamar
(2007-10-17)
;).. betul kata kawan-kawan.. adik2 yang sekarang2 ni dah kurang benar batas pergaulan antara ikhw & akhwt... (alumni upm)
kakisamun
(2007-11-09)
.. bila nampak jubah UPM ini teringat pula aku kerja agih2kan jubah kepada para pelajar yang nak konvo kat kompleks apa entah nama dia.. kompleks pendidikan ke???
bintuzainol
(2009-09-28)
tahniah...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080762 saat. Lajunya....