Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kita berasa diri kita tinggi, pandanglah ke atas; jika kita berasa diri kita rendah, pandanglah ke bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
sadiqah: 60 hari yang lalu
owl_UM: 63 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> jk ulangtahun


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Firdaus JK Konvo UM 2007


jk ulangtahun
[640 x 388 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhOct 12 2006
Hits4865
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sebahagian muslimat yang hadir..jk ulangtahun ukhwah.com
Keterangan: sebahagian muslimat yang hadir..jk ulangtahun ukhwah.com

Komen yang telah dihantar
mechelmine
(2006-10-16)
Haii...salam semua..
istisafa
(2006-10-20)
masing-masing muka happy saja..
simpLe sHida
(2006-10-21)
kak sue yang senyum sampai ke pipi tu..ehehhe..
simpLe sHida
(2006-10-21)
hanan.. nampak senyum control sikit..hihihi..
ridwan daie
(2006-10-28)
ha ah lah...kak hanan nmapak senyum control banyak sikit...hihihi
ABg IMaM
(2006-11-21)
alhamdulillah....bagus lah ceria tu...:-)
shuhaibah
(2006-12-13)
assalamualaikum...bestnya kalau dapat join sekali tapi tak lah sebab ana kat perlembahan nil
MeowHidayah
(2006-12-26)
salam perkucingan daripada ana... meooww...
kakisamun
(2007-01-17)
.. terima kasih.. atas usaha yang tidak pernah putus untuk ukhwah.com
sadiqah
(2007-01-18)
semuanya atas usaha ajk2 tertinggi dan komitmen yang tinggi mr. prsiden
mohamad
(2007-01-22)
salam ukhwah.....ceria-ceria semuanya....
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
syahidatul
(2007-04-20)
eh huda tu pandang mana.. huhu
pencintamu
(2007-10-02)
salam.....
broshahir
(2007-12-01)
semua nampak macam tergelak saja...kakisamun tengah buat lawak depan tu kut :D
pulu
(2007-12-29)
foto yang bagus dan cukup tepat, namun ada baiknya kerusi2 itu disingkirkan sebelumnya.
broshahir
(2008-01-04)
Kenapa ada seorang tengok kut lain..huhu
sadiqah
(2009-09-04)
1st time join JK..hehe
mualim66
(2010-04-10)
salam

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087192 saat. Lajunya....