Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 97
Ahli: 0
Jumlah: 97




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> addey


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
achik solehah adlan


addey
[344 x 480 jpg]

Dihantar olehAddey
TarikhJun 11 2006
Hits8997
Undian12
Rating8.58334

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Majlis Konvokesyen ke-4 Kolej Jamiah Islamiah Putra di Dewan PCB Kota Bharu Kelate
Keterangan: Majlis Konvokesyen ke-4 Kolej Jamiah Islamiah Putra di Dewan PCB Kota Bharu Kelate

Komen yang telah dihantar
Norhaslina
(2006-06-28)
salam ukhwah :)
Norhaslina
(2006-06-28)
tahniah dah grad (",)
annamuslimah
(2006-06-29)
tahniah ataskejayaanmu
alawiyah
(2006-06-30)
tahniah...
Annursyam
(2006-07-03)
emm...macam kenal saja, kat mana ek....
Addey
(2006-07-06)
siapalah yang hantar gambar ana ni? jahatnya
NaZa FirmaN
(2006-07-06)
aiikk..terhantar gambar sendiri pun boleh tak tau kaaaa...
NaZa FirmaN
(2006-07-06)
TAHNIAH...!!!dah konvo pun junior ku niii...
Addey
(2006-07-07)
naza_firman...tolong delete ya..bagi tahu MT ukhwah.com.. ada orang sabotaj ni
Annursyam
(2006-07-08)
buat apalah nak delet, ok lah tu...salam ukhwah ye....
akwa
(2006-07-08)
segak bergaya...
Addey
(2006-07-12)
belum di delete ya?
MeowHidayah
(2006-07-19)
salam perkucingan daripada ana... meeoowww...
Linn
(2006-08-09)
uikss... dihntr sendiri oleh addey, tapi minta delete pula... biarkn sahaja... :-)
Addey
(2006-08-11)
-----------------------------ada2 saja
Annursyam
(2006-08-11)
jangan di deletnyer,..
Addey
(2006-08-12)
delete lah
Nurizmi
(2006-08-13)
ooo
myway
(2006-08-18)
sabotaj diri sendiri eh..hehe..jst kidding
Addey
(2006-08-23)
TIDAK APALAH YA TUAN2...
Annursyam
(2006-08-24)
tak apa, ok lah tu....:-)
Qurratuaini
(2006-08-25)
tahniah! same lah kolej dengan my late sister..
armien
(2006-09-09)
Tawadhuk sungguh saudara Addey ini...Anyway, BaRaKALLaHHufiK.."TAhniah"
fatimah-azzahra
(2006-09-09)
macam mana lah boleh disabotaj ini, kesilapan teknikal agaknya.. sabarlah..hehhe
fatimah-azzahra
(2006-09-09)
macam mana lah boleh disabotaj ini, kesilapan teknikal agaknya.. sabarlah..hehhe
farah hanan
(2006-09-28)
hehehe...ni rupanya si Addey ya...yang banyak loyar buruk komen kat gambar2 sahabat2 yang lain....heheheh
farah hanan
(2006-09-28)
sekarang, kita kenakan dia balik!!!! sesiapa yang pernah fired oleh addey, inila masanya...addey...nasib malang betul....siapa lah yang khianat kat hang....???
farah hanan
(2006-09-28)
mesti hang nyampah..hang tekena pula kali ni...tak apa lah...at least ahli2 poratl kena siapa addey...ana pun boleh tumpang kenal sekali...heheheh
Addey
(2006-10-07)
sabar syukur fikir zikir
azidi
(2006-10-20)
handsome nya
Annursyam
(2006-10-20)
jgan dipuji, kembang nanti...:-)
muslimah83
(2006-10-27)
macam pernah lihat tapi di mana ya.....???hehehheheheh
theonlyone 578
(2006-11-03)
berdiri dah elok 2,nyanyi lagu negaraku ke...
theonlyone 578
(2006-11-03)
berdiri dah elok 2,nyanyi lagu negaraku ke...hehehe
Annursyam
(2006-11-03)
lagu sepohon kayu..
farah hanan
(2006-11-03)
relax addey...glamour apa bila gambar anta terpampang kat sini....nak ana tolong promotekan ke???
farah hanan
(2006-11-03)
theonlyone 578 dan annursyam boleh lah nyanyi sekali...kasihan kat saudara addey kita berdiri tegak seorang-seorang...hehehe...rakyat malaysia yang paling bersifat patriotik...
farah hanan
(2006-11-03)
good luck...semoga anta berjaya dunia dan akhirat...
emas
(2006-11-04)
tahniah...
LinCikedot
(2006-11-17)
tahniah..tahniah..
hanis syuhada
(2006-11-25)
ana pernah minta masuk kolej ni...tapai dah adapat masuk politeknik
hanis syuhada
(2006-11-25)
ana pernah minta masuk kolej ni...tapai dah adapat masuk politeknik
hanis syuhada
(2006-11-25)
tapi...hehe silap eje
Addey
(2006-11-29)
kolej jaiputra senang masuk...result yang sederhana boleh masuk.. tapi ilmu yang berkat, bukan semua insan mampu memprolehinya..melainkan pilihan Allah
sadiqah
(2006-12-04)
assalamualaikum...tahniah...bacho..
muslimah83
(2006-12-07)
nama dia bacho ke?
sadiqah
(2006-12-11)
xlah muslimah, nama dia addey..saja saja bacho tu..
al labib
(2007-01-16)
tahniah... teruskan perjuangn..
asnaf
(2007-02-09)
salam...mabruk alaih...
asnaf
(2007-02-09)
salam...mabruk alaih...teruskan perjuangan
hanisahani
(2007-02-25)
kelakar betul sahabat2 ini,,hehe,,ada bagi smngt ada yang puji ada yang menyakat,,nasib badan,,hhehe sabor2,,hidup ni kena banyak bersabar..iyer tak,,
sadiqah
(2007-03-02)
itulah asam garam kehidupan..sabar itu kan sebahagian daripada iman..semoga maju jaya..
pai
(2007-03-03)
squad......!! senang diri!!
saussan saffanah
(2007-03-16)
dari kiri...cepat jlan
Addey
(2007-03-23)
Komanden belum bagi arahn Dia suruh menyanyi lagu negaraku tapi ana sedang asyik tengok burung berkicauan
suad suadah
(2007-04-05)
tahniah...line pink ni coure psikologi kan?
syahidatul
(2007-04-20)
ooh.. jadi ni lah Addey. semoga berjaya mencapai cita-cita menjadi kaunselor yang hebat....
zinnieyrah5667
(2007-04-23)
addey ni ada iras dengan Hazamin Inteam ar...adik beradik kembar ke..? xdelah, gurau saja...salam ukhwah..
nur saujana
(2007-04-25)
lmbtnyer....perut dah lapar....
Addey
(2007-05-17)
Alhamdulillah...dah jadi kaunselor dah pun..Syukur. Wajah? memang tak dinafikan ramai yang kata macam hazamin in-team..tapi hazami hebat sangat. Ana bangga dengannya
muslimah83
(2007-05-19)
tahniah!!! semoga menjadi kaunselor yang berjaya membimbing...sesiapa sahaja.
Addey
(2007-05-22)
syukran muslimah83...
izzul islam
(2007-06-28)
tahniah....moga jadi pemimpin islam...cawangan ke...daerah ke...negara ke...
muslimah johor
(2007-07-26)
Norhaslina... macam kenal saja... :) addey... tahniah.
atie82
(2007-08-04)
Tahniah Addey..
nafisah
(2007-10-08)
eh, ni hazamin part 2 ke? hehe
Addey
(2007-10-18)
org Islam yang Biasa sahaja
Nureens
(2007-12-28)
Tahniah ye.
riniey
(2008-05-28)
salam ukhwah dr ana buat addey...
Addey
(2008-11-12)
thanks riney dan nureens
jubahputih
(2008-11-19)
lawa........tahniah addey.....anak-anak yang macam ni lah yang mak bapa kat harapkan.....
Jue Effendy
(2008-12-27)
Semoga Berjaya Dunia & Akhirat........
Addey
(2009-01-14)
Jue Effendy & jubahputih : thank you
yina
(2009-02-13)
hhmm..addey....
yina
(2009-02-13)
addey...org yang kelakar..nyanyi lagu negara sikit ek...
Addey
(2009-02-13)
nyanyi??????? addey orang yang kelakar? yina macam kenal addey pulak....
bintuzainol
(2009-09-28)
tahniah...
mutmainah
(2009-11-04)
jumpa pun...syoknya konvo...doa untuk aq..spy dapat konvo tanpa ulang..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084355 saat. Lajunya....