Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah SWT memberikan kita dua telinga, dua mata, satu mulut dan otak di tengah antaranya, mesti bersebab. Dengar dan lihat kanan kiri, timbang dengan otak.
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 87
Ahli: 0
Jumlah: 87




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> sahabat2 sekelas di matrik N9


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Melawat IIF ifti hanan


sahabat2 sekelas di matrik N9
[509 x 383 jpg]

Dihantar olehpena_sufi
TarikhJun 12 2006
Hits3596
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
kenangan...jangan duduk kenang saja...marilah aktifkan diri kat ukhwah.com
Keterangan: kenangan...jangan duduk kenang saja...marilah aktifkan diri kat ukhwah.com

Komen yang telah dihantar
Subuhku
(2006-06-27)
Wah berposing sakan nampak..mana satu orang nya? tapi yang paling best ialah 2 jejaka tu lah dikelilingi oleh dara2 pingitan control habis..hehe salam ukhwah
fi shattir
(2006-07-02)
comel2 belaka...salam ukhwah..:)
pena sufi
(2006-07-10)
ni lah kata orang...lelaki dah tinggal sikit...kami sekelas ada 22 orang.20 perempuan & 2 lelaki.kiranya 1:10 lah ni..huhu
pena sufi
(2006-07-10)
salam ukhwah jua...ana bertudung merah
khalifah
(2006-07-11)
matrik kuala pilah ek.....ish terkenang kenangan lama
MeowHidayah
(2006-07-19)
salam perkucingan daripada ana... meeoowww...
HANA WARDAH
(2006-08-28)
salam ukhwah pena sufi... kenal tak siapa ana? huhu.. sama-sama jadi fac..tringt kenangan kat mtrix..n9..
armien
(2006-09-09)
tapi "couta"ada 4 saja tau wahai si jejaka yang kacak...Jangan ambil lebih2..
azidi
(2006-10-20)
yang tudung merah 2 comel betul
izad
(2006-11-11)
ingatkan cikgu dengan anak murid dia.....
saffar
(2007-01-09)
yang tudung putih dekat tudung hitam tu rasanya sedara tapi belah mak ke ayah ana...
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
aimanhafidz
(2007-02-03)
hmmmmm....ni kat matriculation college ke?
irfaz 87
(2007-02-18)
tengok sekali macam sekolah ana pula...tapi bukan...silap da..
pai
(2007-03-03)
ish...dunia macam dah kepupusan sang teruna saja lah...takkan dua saja
mohamad
(2007-03-26)
yang 2 tulah yang akan memimpin dunia... :-) :-)
doktor kampung
(2007-05-11)
ish...meriahnye :)
marul
(2007-09-25)
macam biasa nampak yang tudung merah tu..budak uum ke??gambar pun kat uum ke??
mfirdaus
(2008-12-13)
macam kenal saja

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084465 saat. Lajunya....