Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> alfiraq UUM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
alfiraq UUM aliflamra


alfiraq UUM
[498 x 310 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhJun 03 2006
Hits4723
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
majlis al-firaq di astakona kolej bukit kachi, uuM..
Keterangan: majlis al-firaq di astakona kolej bukit kachi, uuM..

Komen yang telah dihantar
ismi safiza
(2006-06-04)
ruginya tak dapat nak pergi..huhuhu
pena sufi
(2006-06-12)
majlis al-firaq tu apa?maaf la, dah lama tak online
Ketotoi
(2006-06-13)
firaq maknanya kumpulan ke? yelah mufradnya al-firqah, dah lama tinggal b. arab
Ketotoi
(2006-06-13)
firaq tu jamak dr al-firqah agaknya..
Howling wolf
(2006-06-14)
majlis perpisahan la agaknya
simpLe sHida
(2006-06-19)
al firaq bermaksud perpisahan.. berpisah.. so.. ana namakan tema al-firaq
princess ixora
(2006-07-16)
assalamualaikum....apa khabar semua....rindu lah kat anda... nanti kita jupe ye kat mall kaci..
MeowHidayah
(2006-07-19)
salam perkucingan daripada ana... meeoowww...
akwa
(2006-10-11)
asyik makan saja...
azidi
(2006-10-20)
asyik makan saja..memang sedap pun..jangan marh
shoutul miji
(2006-12-28)
elokla tu
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
aimanhafidz
(2007-02-03)
wah...bestnya dapat kmpl ramai-ramai...kat dalam gambar ni ada tak yang brnama amalina?...hehehe.
pai
(2007-03-03)
astakona ke astora?? ish aku alergic nama2 astora ini
saussan saffanah
(2007-03-16)
sweetnya semua...kan bagus kalau semua muslimah bertudung litup begini
Abbas
(2007-10-30)
sejuk nya mata memandang
paku
(2008-03-02)
sejuk mata memandang, sejuk lagi bahu memikulnya
Wawa 83
(2008-09-01)
:-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085654 saat. Lajunya....