Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 104
Ahli: 0
Jumlah: 104




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> akir


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Akhi Arab Aktiviti JK Ramadhan versi 2 -di BUstanul Ulum.


akir
[351 x 426 JPG]

Dihantar olehakira_Law
TarikhApr 14 2006
Hits3933
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar bersama Prof. Madya Dr Fakruddin Abd, Mukthi. Pengarah Jabatan Penuntut Malaysia Kaherah.
Keterangan: bergambar bersama Prof. Madya Dr Fakruddin Abd, Mukthi. Pengarah Jabatan Penuntut Malaysia Kaherah.

Komen yang telah dihantar
ABg IMaM
(2006-04-22)
Assalamualaikum...sampaikan salam takzim ana buat Dr Fakruddin dan ustazah Zaharah Hashim dari ana MOHD AZMI BIN ISMAIL AS-SEREMBANI AL-MALAYAWI
smile roses
(2006-04-22)
Assalammualaikum wr wb.. salam ukhwah. pjgnya nama abang imam
akira Law
(2006-04-23)
ini ambil gambar setelah temuramah prof untuk buat majalah suara kampus mahasiswa Al-Azhar edisi Terengganu yang ke 40..
MeowHidayah
(2006-05-19)
Salam perkucingan daripada ana... meeoowww...
fizah 862000
(2006-05-19)
hehehe....as serembani..=)
machok
(2006-06-10)
aikkk...dah dapat gelaran as-sermbani...power gila..
akwa
(2006-07-08)
soifi....lama dok tengok deme...makin power lonih...(yang pakai kupiah tu)
aliflamra
(2006-07-29)
aik..dalam ukhwah pun ada juga gambar Prof ni ..:)akira law yang sebelah kanan tu ke?macam pernah tengok tapi dimana ye..:)
aliflamra
(2006-07-29)
aik..dalam ukhwah pun ada juga gambar Prof ni ..:)akira law yang sebelah kanan tu ke?macam pernah tengok tapi dimana ye..:)
armien
(2006-08-04)
Teruskanlah dakwah melalui penulisan...mudah-mudahan diberkati Allah
RenTokiL IniTiaL
(2006-10-05)
dah tak ngajar kat U lagi, masih boleh ke pakai title prof. madya? setahunya, since academician keluar dari U semua title kena cabut kecuali title Dr..
ibn wanza
(2006-11-09)
abe sopi kito itu...sihat anda?
Addey
(2006-11-29)
perjuangan kalian belum selesai
nasyraf
(2007-04-26)
teruskan perjuangan kalian di jalan Allah
Paraclete
(2008-03-25)
encik syakir, lama tak jumpa, sungguh kecik dunia ni :D masih ingat IDEOLOGI?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079742 saat. Lajunya....