Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 82
Ahli: 0
Jumlah: 82




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 43 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Howling wolf


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ibnuriz faridz Perkahwinan Riyas


Howling wolf
[359 x 534 JPG]

Dihantar olehHowling_wolf
TarikhMar 14 2006
Hits3718
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Howling_wolf bergambar kenangan di Petra, Jordan atau lebih dkenali sebagai the Red Rose City ...kawasan yang ada Allah sebutkan dalam al-Quran
Keterangan: Howling_wolf bergambar kenangan di Petra, Jordan atau lebih dkenali sebagai the Red Rose City ...kawasan yang ada Allah sebutkan dalam al-Quran

Komen yang telah dihantar
Qayyum
(2006-03-19)
wahh!!! besarnye tempat dia..!!!
Howling wolf
(2006-03-19)
kalau nak tau bangunan belakang ini orang zaman tu tebuk kat gunung!punyerla hebat.tak silap ana mereka ni kaum nabi Hud
Norhaslina
(2006-03-22)
senireka bentuk bangunan silam...hebat (^_^)
Pdaus
(2006-03-27)
ooo.. ni la pakar teka-teki...baru kenal.. enta belajar kat Jordan ke?
ctMarz
(2006-03-31)
wah..bestnya tempat awak pergi..study kat Jordan ke?
srikandisutera
(2006-04-02)
subhanallah..dik..sendla gambar2 pemandangan chantikk kat emel aka yeh..
akwa
(2006-04-02)
cantik kesan bangunan tu..hantarla lagi gambar bersejarah tu ..
MeowHidayah
(2006-04-17)
Salam perkucingan daripada ana... meeooowwww...
kukumalu
(2006-04-18)
macam copy paste saja....hik2....sori2...saya percaya...kui2
fahim
(2006-04-19)
Hahaha...
Howling wolf
(2006-04-21)
bukan copy paste, ini betul-betul!!
tasbih 30
(2006-05-24)
ayat mana? surah apa? ..boleh juga ana rujuk
faraiqah
(2006-05-26)
betullah, ayat mana dan surah? Ana tak tahu pun sebelum ni
Howling wolf
(2006-06-09)
surah al-Fajr ayat 9
khairulazmi06
(2006-08-04)
saya rasa itu gunung yang diukir menjadi istana dan kaum yang tinggi lagi kuat yang membuatnya...betul tak?
zalwau z2
(2006-08-15)
ha,sebenarnya nak tengok gambar kat belakang tu saja..hehe
nur najwa
(2006-08-29)
indahnya....
xyamani
(2006-09-08)
ni yang teringin nak pergi tengok ni
armien
(2006-09-09)
Bukti Ketamadunan kaum terdahulu...
emas
(2006-10-03)
bertuahnye..dapat pagi tempat ini
iffah umaira
(2006-10-09)
study kat jordan ke??
izad
(2006-11-11)
huhhhh menakjubkan.,.... hehehe
nurtaufiq
(2007-02-08)
interestingnyer...kita pun nak...snd kat kita boleh?...gambar pmandangan kat belakang 2 sajalah...
asnaf
(2007-02-09)
salam...em...petra...subhanallah...ALLAH kuasa makhluk tak ada kuasa...study jordan ke?uni mana?
Saifuddin
(2007-02-23)
saya dah tengok gambar ni dalam blog saudara, sauadara ni bekas pelajar KIK/KISAS?
pai
(2007-03-03)
ish best gamba ini...send lah lagi..banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak
saussan saffanah
(2007-03-16)
i wish i could spend time there...subhanallah
student
(2007-04-16)
salam ukhwah..cntiknya pic kat belakang 2..entah bila lah nak sampai sana..insyaAllah.
nur wardiana2406
(2007-05-17)
salam ukhwah
Zet
(2007-07-25)
bumbung pintu depannya macam Library kat USA, depa menirula.. yeeee
madyie
(2007-11-20)
wow kgumnye ambe tengok ukiran dia... untung org zman tu,allah bagi kbjaksanaan pada mereka...
husnaikhwan
(2008-02-09)
salam, betul ke bgunan ni warna ros? bandar ni sebelum ni tertimbus ke?
iana
(2008-03-02)
salam ukhwah..
nur-suri
(2008-07-29)
wah....wah...posing sakannya adik akak ni....
safiya06
(2008-08-25)
salam ukhwah...beruntung saudara dapat ke sana...syukur alhamdulillah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081 saat. Lajunya....