Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang-orang yang suka memuji dan mengampu bukan kawan sejati, kerana merosakkan hati kawannya.
-- -- Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 8 jam, 29 minit yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> ibnuriz faridz


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
rozieta kem motivasi & ibadat


ibnuriz faridz
[640 x 480 JPG]

Dihantar olehibnuriz_faridz
TarikhMar 13 2006
Hits4115
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
XPDC sinai kali pertama bagi krew Tanta Tahun 2006...betapa kagumnya dengan keindahan yang Allah ciptakan...;)
Keterangan: XPDC sinai kali pertama bagi krew Tanta Tahun 2006...betapa kagumnya dengan keindahan yang Allah ciptakan...;)

Komen yang telah dihantar
Qayyum
(2006-03-19)
hehe sejuknyer kat atas sana kan? cayalah....hehe
fiya
(2006-03-21)
bagusnya.........mest pengalaman yang menarik kan
Pdaus
(2006-03-27)
tak best pun sebab sejuk.. wakaka.. Tanta kawasan yang berbukit ke?
ctMarz
(2006-03-31)
bestnya dapat pergi sana..Itulah kebesaran ALLAH...
I-Dei
(2006-03-31)
tak jumpa Osama smbunyi ke?
srikandisutera
(2006-04-02)
jejaka yang didatangkan dalam pelbagai bentu,saiz dan rupa...ahaks!
khalifah 85
(2006-04-10)
erm... macam ada saja gambar saya dalam tu....... siapa boleh teka yang mana?? hehe... :)
iftihakim
(2006-04-11)
teka?
MeowHidayah
(2006-04-17)
Salam perkucingan daripada ana... meeooowwww...
tasbih 30
(2006-05-24)
2 dari kanan belakang...
Ketotoi
(2006-05-25)
mana janggut2 anda dah kena kerat ke
fi shattir
(2006-07-12)
saya ada kat situ,cuma tak bergambar saja.."
rafieq
(2006-07-14)
macho2 semua,ngeh ngeh...
abqariyyun
(2006-07-17)
ana pun pernah sampai semenanjung sinai....Alhamdulillah
shibini
(2006-08-03)
salam fillah
armien
(2006-08-04)
ALLAHUAKBAR.....
shibini
(2006-09-01)
xader salji ke masa anta semua pergi?ana dengan sahabat dari team perak 2005 pergi ada salji...alhamdulilah
armien
(2006-09-09)
Emmm...tak kenal,,igatkan ada abang ana sekali..Dia ngaji kat Tanta juga..Kirim salam kat Abang ana...Fadzli bin Ismail dari Kedah..itupun kalau kenal..terima kasih
asnaf
(2007-02-09)
salam...em...kat mana ni ye?masa nak naik thur sina ke wadi 40?
marina egypt
(2007-02-10)
salam
marina egypt
(2007-02-10)
salam
marina egypt
(2007-02-10)
alhamdulillah,sampai juga ek antum semua..tapi 2 bukan puncak sinai lagi kan?time sampai kat sne ada salji tak?
ilhammusafir
(2007-03-23)
macam pernah sampai kat tempat ni.........
student
(2007-04-16)
macam pernah sampai saja kat tempat 2..tapi dalam mmpi saja,,,hehe
annafira
(2007-05-21)
macam wadi rum kat jordan =)..cantik walaupun batu2~~
koman sepana
(2007-11-20)
bila tahun aku boleh panjat bukit tursina ni....
madyie
(2007-11-20)
ni kat jordan juga ke?...bestkn dapat daki...
nauz
(2008-03-09)
ada tak pintu sukahati macam dalam cerita doremon tu...ingat nak pergi kat situ lah..hoho
syed
(2009-09-30)
ahlan wasahlan wamarhaban

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08132 saat. Lajunya....