Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika perjuangan itu adalah kerana perut, nilai perjuangan itu sama dengan apa yang keluar dari perut.
-- Imam Syafie

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
sadiqah: 60 hari yang lalu
owl_UM: 63 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Qayyum


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Pertunanganku Firdaus


Qayyum
[429 x 320 JPG]

Dihantar olehQayyum
TarikhMar 08 2006
Hits4871
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ketika rombongan ke KLCC.
Keterangan: Ketika rombongan ke KLCC.

Komen yang telah dihantar
Qayyum
(2006-03-14)
pNi masa lawatan ke KLCC sebab ada pameran perdagangan antarabangsa..best kat sana!
ladybirdy
(2006-03-20)
qayyum ni yang mana satu?
ctMarz
(2006-03-31)
oh,yeke....yang mana satu Qayyum ni....hehe..
Linn
(2006-04-14)
qayyum yang paling tinggi tu.. :-P Diri atas kerosi ek?
MeowHidayah
(2006-04-17)
Salam perkucingan daripada ana... meeooowwww...
fizah 862000
(2006-05-19)
ooo
lehgeo
(2006-05-21)
jgntipu la..qayyun tak ada kat sini
indraputra trg
(2006-06-26)
tak ajak kita pun...
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
pai
(2007-03-03)
ni kumpulan rock mana ini? dah keluar album ke? haha
zinnieyrah5667
(2007-04-19)
cheeeewah....;-)
kakisamun
(2007-08-17)
..perghh.. dah macam kulit album.. dasat2..
nur-suri
(2008-08-08)
amboi2 posing sakan.....sahabat2 ukkhuwah ni...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087211 saat. Lajunya....