Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> sufti ilham


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
mekar mewangi gambar kelas


sufti ilham
[488 x 355 jpg]

Dihantar olehsufti_ilham
TarikhFeb 03 2006
Hits9293
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bersama adik junior2 kesayanganku..
Keterangan: bersama adik junior2 kesayanganku..

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2006-02-10)
salam perkucingan daripada ana... meooowwww...
MeowHidayah
(2006-02-10)
mak aiii besoonyee gambar.. mana satu demo?
ABg IMaM
(2006-02-11)
mmm....yang pakai tudung hijau tu come lote....boleh taaruf?...:-)
sufti ilham
(2006-02-13)
assalamualaikum..nak taaruf dengan yang tudung hijau rasanya kena minta izin tuan dia dululah.. :-) tapi ana rasa mungkin tak diizainkan..
sufti ilham
(2006-02-13)
yang mana 1 ana?? entahlah.. hanya dia yang mengenali.. :-) meow rasa yang mana 1..??
Subuhku
(2006-02-13)
wah.. abang imam nak ngorat ke hehe ke nak pinjam tudung hijau tu nak buat serban hehe ana tengok tudung tu macam sesuai buat serban saja hehe
permata ayah bonda
(2006-02-14)
doaku semoga senyuman itu menghiasi hatimu,sahabatku..amin.. :-)
Firdaus Azimi
(2006-02-16)
heheh...kena minta izin ya...hehe..sian kucing...agak2 yang tudung itam tu pun kena minta izin tak....jeng jeng jeng
sufti ilham
(2006-02-17)
semua kena minta izin,firdaus azimi :-)
ABg IMaM
(2006-02-20)
hehe...subuhku....hehe....
ABg IMaM
(2006-02-20)
ye ke sufti....siapa dia tuan yang tudung hijau tu..?...:-)
permata ayah bonda
(2006-02-21)
ibu ayahnya dan sudah tentunya Penciptanya juga bakal tunangnya :-)
permata ayah bonda
(2006-02-21)
wah,bersungguh nampak abang imam kita ni..hehe
permata ayah bonda
(2006-02-21)
betul tak sufti..?? hehe.. yang tudung hijau tu dah nak bertunang,kan..??
sufti ilham
(2006-02-21)
assalamualaikum..aah,permata..memang yang tudung hijau tu dah nak bertunang.kan dia bagitau masa jumpa hari tu..sorilah abang imam..melepaslah nampaknya..hehe..
ABg IMaM
(2006-02-22)
hehehe....semoga bahagia insya-Allah. :-)
permata ayah bonda
(2006-02-22)
alahai..janganlah sedih abang imam..heheh..
MeowHidayah
(2006-02-28)
Kalau tak yang itam, ijo.. Kalau tak yang biru.. Kalau tak yang putih nuh.. Kalau tak ghak subset daripada yang di atas..
zulmi
(2006-02-28)
jangan risau sahabat, sekarang ni prempuan ramai dari lelaki, lelaki ramai, tapi masuk univ pusat serenti, so kita banyak pilihan, tapi guna cara yang elok :-) kena berani mencuba
zulmi
(2006-02-28)
zaman sekarang,elok dirikan masjid cepat-cepat,kat luar sana banyak dugaannya,tapi ana,doakan ana cepat jodoh ye:-)
sufti ilham
(2006-02-28)
setiap orang dah ditentukan jodohnya..kadang-kadang jodoh kita di depan mata,cuma kita tak tau saja dan belum masa untuk kita bersamanya kerana belum lagi masanya..
aKujErr
(2006-02-28)
ehemm..cumel nya akhawat kita ni yekk..
aKujErr
(2006-02-28)
salam kita untuk dia..hehe..kaknik moga epy selalu ek..
sufti ilham
(2006-02-28)
yang mana 1 comel tu,dik..heh..
sufti ilham
(2006-02-28)
insyaAllah..thanks hafiz :-) moga adik akak ni pun happy selalu,insyaAllah
ilham thahurah
(2006-03-02)
hukhukhukhukhuk.....come nya kak sufti ni..kak sufti ni yang bukan berdiri kan.hehehehehe....
Pdaus
(2006-03-03)
inilah risikonya jika menayangkan gambar untuk tatapan umum...
ABg IMaM
(2006-03-23)
heh Pdaus.....:-)
DrMuslim
(2006-03-25)
aku hairan....kalau ada juga muslimat yang cute-cute pasti banyak komen....hehe
permata ayah bonda
(2006-03-27)
assalamualaikum..amboi,dr muslim..mana satu muslimah yang cute tu?? berkenan ke..??hehe..
Addey
(2006-04-01)
kain apa tergantung kat belakang tu?
fahim
(2006-04-19)
Macam kat hostel mana-mana... kain bersepah. Haha
tasbih 30
(2006-05-25)
rasa macam dia yang depan sekali tu... rasanya la...
sufti ilham
(2006-05-25)
assalamualaikum..tasbih 30,kenapa anta rasa yang depan sekali tu ana..?? teka teki..hehe..
rajanazri
(2006-06-07)
kenapa semua tak come..
permata ayah bonda
(2006-06-08)
akhi raja nazri..pernah anda tanya diri anda Kenapa anda handsome atau tak handsome?rupa paras itu adalah kurniaan Allah s.w.t. jangan nak pertikai come atau tak.
permata ayah bonda
(2006-06-08)
come atau tak hanyalah penilaian luaran.yang sebetulnya dinilai adalah hati budi.dan yang paling penting amalan.kalau come tapi akhlak buruk pun buat apa..??
surikei
(2006-06-11)
semoga ikatan ukhwah yang terjalin akan terus berkekalan....InsyaAllah
fi shattir
(2006-07-12)
semoga berbahagia selalu..
farah hanan
(2006-07-14)
comel-comel belaka
MeowHidayah
(2006-07-19)
kekeringan yang melampau... dah lama tak ujan...
sufti ilham
(2006-07-19)
fi shattir,moga anta juga sentiasa bahagia,insyaAllah
muslimah johor
(2006-07-21)
DrMuslim..tu tandanya.... manusia mudah terpesona. bahaya kan?
MencariSinar
(2006-08-05)
Assalamualaikum..yang tudung ijau itu macam kenal saja..salam ukhwah
sufti ilham
(2006-08-29)
waalaikummussalam..kenal yang tudung hijau tu..??kenal kat mana??
sya ryn
(2006-09-07)
kirim salam saja...assalammualaikum
hafiz86
(2006-10-31)
lawa tudung
Vitamin Hati
(2006-12-14)
eemmm...biasa saja bagi saya.....
transmissionline
(2007-07-04)
sampai saat ni org yang hantar gambar tak bagitahu mana satu dia .. lain kali tak payah hantar gambar lah kalau macam tu ... atau cakap "saya tukang ambik gambar saja"
sufti ilham
(2007-07-29)
maaf,transmissionline..ada orang tak izinkn..lagipun rasanya tak perlu kan..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082355 saat. Lajunya....