Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita bergerak ke arah apa yang difokus
-- Dari filem Kung Fu Panda

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Qayyum


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ketenteramanku hanis syuhada


Qayyum
[186 x 307 JPG]

Dihantar olehQayyum
TarikhJan 02 2006
Hits8524
Undian3
Rating3.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhwah!
Keterangan: salam ukhwah!

Komen yang telah dihantar
eyla05
(2006-01-05)
assalamualaikum.......salam ukhwah
hudahasnan
(2006-01-05)
"Qayyum"???em...sahabat saya Qayyum juga tapi girl :)
Daeng Jati
(2006-01-06)
assalamualaikum
hanis syuhada
(2006-01-06)
waalaikumsalam
nabilpoyo
(2006-01-07)
piwit
ilham thahurah
(2006-01-08)
mmm ni ke qayyum...
Shahida09
(2006-01-14)
teringat kat my brother...
MeowHidayah
(2006-01-16)
salam perkucingan daripada ana... meeoowwww...
ajefikrah
(2006-01-18)
salam ukhwah dari ana.apa khabar encik Qayyum?
Qayyum
(2006-01-19)
baik ajefikrah!
ketenteramanku
(2006-01-21)
salam ukhwah fillah....
sesejuksalju
(2006-01-24)
assalamualaikum,pegang apa tu?:)
Qayyum
(2006-01-24)
shuttlecock lah!
hanis syuhada
(2006-01-28)
musliemah 83
(2006-01-28)
salam ukhwah....semoga diberkati allah selau............
balqisas
(2006-01-29)
qayyum ni study kat mana?
anjang
(2006-02-05)
salam ukhwah qayyum dr akak..:)
Qayyum
(2006-02-06)
ana study kat poly-tech di perak
nzawaty
(2006-02-07)
assalamualaikum..ni ke gambarnya
Qayyum
(2006-02-12)
yeee...memang gambar ana la tu waty!
islamic gil
(2006-02-24)
salam ukhwah!assalamualaikum saudara qayyum
muskidr
(2006-02-24)
Assalamualaikum qayyum...lama tak dngar cerita enta... ana ikhwan dari KIDR
muskidr
(2006-02-24)
lama ana cari enta... akhirnya jumpa enta kat sini.... enta aktif lagi ke GPMS.... salam ukhwah...!
Qayyum
(2006-02-26)
hehe kurng aktif sangat sebab banyak komitmen lain yang diperlukan!
Qayyum
(2006-02-26)
wassalam islamic gil...
abadikan 03
(2006-02-28)
hei abang qayyum
abadikan 03
(2006-02-28)
hei abang qayyum
Qayyum
(2006-02-28)
hai abadikan_03..hehe
ilahnurani
(2006-02-28)
salam ukhwah....
Qayyum
(2006-02-28)
salam sayang ilahnurani...moga2 dilimpahi rahmat Allah swt
samudra
(2006-03-01)
wooo..handsomenya Qayyum..jadi menantu pak cik nak?
Qayyum
(2006-03-01)
hehe alhamdulillah...terima kasih pak cik samudra...
Norhaslina
(2006-03-07)
Salam Ukhwah :)
DrMuslim
(2006-03-25)
Salam ukhwah jugakk.....moga ceria dan indah selalu
Daeng Jati
(2006-03-31)
Qayyum macam baru balik kuliah saja
smiley gurlz
(2006-03-31)
Assalamualaikum.. salam ukhwah.. study kat poly-tech?name ringkas kolej,kptm ke?
sib hus
(2006-04-01)
assalamualaikum..salam ukhwah
ctMarz
(2006-04-03)
um....hi Qayyum...Familiar la awak ni..SAlam Ukhwah(",)
ctMarz
(2006-04-03)
Assalamualaikum....Salam ukhwah(",)
jutawanmuslimah
(2006-04-09)
oo...ni Qayyum ek...
najwatul
(2006-04-14)
salam ukhwah..
fahim
(2006-04-19)
Bersih betul lantai..
rohah
(2006-04-20)
assalamualaikum....ooo ini Qayyum...salam ukhwah ek...ini baru balik main badminton ke...hehehe
muslimahsejati
(2006-04-21)
salam ukhwah dr orang jhor semua.....
Saifuddin
(2006-06-02)
salam ukhwah dari ana akhi fil Islam , muga sihat walafiat
nabilpoyo
(2006-06-20)
piwit...lagi
izad
(2006-06-24)
assalamualaikum.... salam ukhwah
cahaya 87
(2006-08-04)
asalammualaikum......... apa khabar? senyum selalu ek :)
zalwau z2
(2006-08-15)
TAKE CARE
isaac
(2006-09-22)
nak jual muka niat dulu baru ada org jatuh hati ye qayyum
srikandi 87
(2006-09-30)
salam ukhwah fillah...apa khabar?..moga sihat selalu..
theonlyone 578
(2006-10-06)
assalamualaikum...salam ukhwah
qibtiyah
(2007-01-06)
men bdmntn lek lok =)
drzul-f
(2007-01-13)
nanti boleh lah lawan lawan badminton eh...salam ukhwah dari ukraine
hanan nur
(2007-01-19)
main betul-betul ye. boleh lawan nagn drzul-f. saya jadi pengadil..heheh
syahirahsoid
(2007-04-02)
alo0o0o0o0o0....
teruterubozzu
(2007-05-12)
salam..eh! ni kantunis qayyum majalah ujang itu ke? hehe
nafisah
(2007-10-02)
nak pergi main badminton ke atau tolong bawa bulu tangkis saja? hehe
pulu
(2007-10-21)
yaa... hayyu yaa... qoyyum... nama saudara berat nian. Wajah saudara mirip atlit Indonesia.
madyie
(2007-11-20)
slam juga......
fathifathu
(2007-12-01)
oO.ni ke qayyum.. :-)
fathifathu
(2007-12-01)
ad iras2 ijoi azhari .hehe
mas ayu
(2007-12-05)
teringgat abang angkat saya tapi dah kawin.. qayyum dah kawin ke?? hehe
MencariSinar
(2008-04-28)
salam ukhwah..sejuk mata memandang....
safiya06
(2008-08-25)
salam ukhwah fillah...bila habis belajar?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081603 saat. Lajunya....