Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 89
Ahli: 0
Jumlah: 89




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> mihar123


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ezzah safa indah


mihar123
[224 x 312 jpg]

Dihantar olehmihar123
TarikhDec 29 2005
Hits3801
Undian3
Rating3.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Gambar ni dirakam kat opis lama kat Serdang ...Sekarang di KL
Keterangan: Gambar ni dirakam kat opis lama kat Serdang ...Sekarang di KL

Komen yang telah dihantar
Daeng Jati
(2006-01-06)
assalamualaikum
mihar123
(2006-01-13)
waalaikumussalam...salam ukhwah daripada saya
MeowHidayah
(2006-01-16)
salam perkucingan daripada ana... meeoowwww...
ajefikrah
(2006-01-18)
Assalamualaikum.emm..yang ni encik mihar.salam ukhwah dari ana.kerja molek2 deh.
Linn
(2006-01-19)
serdang? opis apa ye?
auni1011
(2006-02-07)
salam ukhwah...
mihar123
(2006-02-07)
waalaikumussalam...ajefikrah ......salam ukhwah daripada saya...insya-Allah saya kerja elok2
mihar123
(2006-02-07)
salam ukhwah meow hidayah.....salam perkucingan daripada saya juga
mihar123
(2006-02-07)
Linn dulu opis saya (Alam Teknokrat Sdn Bhd (sekali)) kat MTDC UPM Serdang. sekarang opis dah move ke Kuala Lumpur kat Menara Kemayan...OPis ICT company
mihar123
(2006-02-07)
salam ukhwah juga daripada saya auni1011
Qayyum
(2006-02-27)
salam ukhwah abang mihar...!!!
mihar123
(2006-03-04)
sama-sama qayyum....salam ukhwah
DrMuslim
(2006-03-25)
Harap adalah Muslimat yang sudi...diani nampak baik orangnya..salam perkenalan
mihar123
(2006-04-06)
salam ukhwah untuk anta... promotkan diri saya terima kasihla DrMuslim ...saya doakan anta ceria....senyum -senyumla ..itukan sedekah...
Suzanah
(2006-04-23)
hehehe....
altamira
(2006-05-25)
salam ukhwah
mihar123
(2006-08-03)
salam ukhwah altamira
Saifuddin
(2006-09-05)
salam ukhwah, seperti fimiliar saja, wajah nampak bersih.
mihar123
(2006-09-09)
salam ukhwah buat saudara saifuddin
aripuddin
(2006-10-14)
Addey
(2006-10-19)
SYUKUR..SANGAT SEGAK ORGNYA
mihar123
(2006-11-23)
syukran.....aripuddin & addey...salam ukhwah
nora shidah00
(2007-01-15)
assalamualaikum...salam ukhwah dari saya... selamat berkenalan
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mihar123
(2007-02-16)
waalaikumusalam
mihar123
(2007-02-16)
salam perkenalan buat nora shidah & mzaidi
zubir mat
(2007-04-06)
buat tatapan rohani.sentiasalah kita memikirkan kekuasaaan yang Maha Agung
mihar123
(2007-09-24)
isya-Allah ;;;;;sama-sama kita memikirkannya.... salam perkenalan
pukau
(2008-03-01)
eh eh macam gaya KJ lah...orang nogori anda ekau ni?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085354 saat. Lajunya....