Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Selalunya, bila kita berusaha menenggelamkan kapal orang lain, kita lupa untuk mengawal kapal kita sendiri. Kapal kita tenggelam terlebih dahulu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 95
Ahli: 0
Jumlah: 95




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> achik solehah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
abu rozai addey


achik solehah
[403 x 270 jpg]

Dihantar olehachik_solehah
TarikhDec 10 2005
Hits9614
Undian6
Rating5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bersama teman-teman di Cherating
Keterangan: Bersama teman-teman di Cherating

Komen yang telah dihantar
yanzu ummi
(2005-12-10)
kak achik...kakak2 senior kuktem :)
vanadium oksida
(2005-12-11)
ooo....anda tenggok apa..penyu ke...?
yanzu ummi
(2005-12-11)
kakak2 mpp yang ummi sayangi :)
m aisya
(2005-12-12)
menariknya^__^
SiddiQin
(2005-12-16)
Menanti kepulangan yang disayangi.....PENYU!...hehehe
great teacher
(2005-12-18)
semua mpp ke..?? bagus la, selamat memimpin dengan selamat... =P
achik solehah
(2005-12-19)
ye..semua mpp sesi 04/05
simpLe sHida
(2005-12-28)
memandang jauh... future.. ^-^
Faryzan Islamic
(2006-01-01)
Tengok apa tu? thunami ke..lari cepat!!!(",)
achik solehah
(2006-01-05)
tengok pemandangan di pulau sebelah..hehe =)
great teacher
(2006-01-05)
aik...ada pulau ke kat cherating itu..?? tak perasan la pula..
abdul
(2006-01-09)
kak chik mesti yang ke2 dari kirikan! hehe..jangan marah ya..
nabilpoyo
(2006-01-14)
10 marks sebab ada keindahan alam...ceeee
achik solehah
(2006-01-25)
abdul...yang 2 dari kiri tu chinese lah...tak lama lagi dia nak smbut tahun baru cina..hehe
achik solehah
(2006-01-25)
great_teacher...kat cherating ada pulau bunian...hehe, sebab tu tak nampak (^_^)
MeowHidayah
(2006-03-03)
salam perkucingan daripada ana... meeooowwww...
MeowHidayah
(2006-03-03)
view style ni agak menarik...
anuarkhairy
(2006-03-06)
siapa tu? tidak menutup aurat? rakan seagamakah? jika ia.. Kenapa berada di tepian pantai-dilihat orang? Astarghfirullah..
anuarkhairy
(2006-03-06)
..melihat wajah kedua orang tua adalah ibadah.. begitu jua melihat air laut-menenangkan hati .. Allahhuakhbar..
achik solehah
(2006-03-07)
anuarkhairy...yang tak bertudung tu bukan Islam..mari kita doakan semoga dia mendapat petunjuk =)
achik solehah
(2006-03-07)
MeowHidayah...Salam Perkucingan kembali (^_^)
faizbukharyy
(2006-03-10)
"manusia+ bumi+ Al-Quran"= akidah ( ikatana kepada NYA)...
faizbukharyy
(2006-03-10)
Selamat merenungi ciptaan Allah di muka bumi-"tanda2 kebesaran Allah bagi yang mahu berfikir"
Addey
(2006-03-19)
TSUNAMI...LARIIIIIIIII
fahim
(2006-04-19)
Apa la yang disenyumkan itu.. Ada orang buat lawak kat atas laut agaknya..
aura eliya
(2006-04-19)
bagaimana ek orang dok atas laut, fahim?? confiusnyer.. orang ke apa tu??
achik solehah
(2006-05-25)
fahim...jurukamera yang buat lawak..hehe =)
Firdaus Azimi
(2006-06-19)
lari2...tsunami....uiks..mereka ni taknak lari pula..siap posing depan tsunami..hehe..salam ukhwah..
nur namia
(2006-06-28)
indahnyer pemandangan..subhanallah
hafiz86
(2006-06-29)
kenapa tak mandi,rugiiii nya dia
rafieq
(2006-07-05)
sapa nama yang asian person tudung hitam itu ya??
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
takut air!!!
achik solehah
(2006-09-28)
hafiz86..kalau lelaki bolehla nak mandi..prempuan kurang sesuai..hehe =)
perak
(2006-09-30)
wa..ini ke pantai? baru first time jpa ye? hehehe..
perak
(2006-09-30)
wa..ini ke pantai? baru first time jpa ye? hehehe..
nizall
(2006-11-06)
wahh..cantiknya
mohamad
(2006-12-20)
hhmmm....cantiknyerr ombak tu kan3....
nur kasih87
(2006-12-27)
macam kat pantai tok jembal,saja?hehe
arifsafwan
(2007-01-07)
salam,,,"Seindah sedamai,pantai nun disana",,
achik solehah
(2007-01-13)
nurkasih87...Pantai tok jembal tu di mana ye?
ABg IMaM
(2007-05-05)
achik solehah ni orang mana?...:-)
Abahh
(2007-09-26)
Cantik nya Pantai Cherating......Anugerah Allah ada nyeeee
achik solehah
(2007-11-04)
ummi..kami dah jadi alumni sekarang, ump tinggal kenangan saja..ehehe
achik solehah
(2007-11-04)
abang IMaM: achik solehah org pendang, kedah
broshahir
(2008-01-04)
boleh buat cover album ni...huhu
achik solehah
(2008-02-13)
broshahir..ok jugak idea tu, tapi cover album apa ye..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081346 saat. Lajunya....