Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kadangkala kita boleh menang dengan mengurangkan kekalahan kita
-- Dari Drama"Phily"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 77
Ahli: 0
Jumlah: 77




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 54 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> putripuisi


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
yanzu ummi achik solehah


putripuisi
[424 x 309 jpg]

Dihantar olehputripuisi
TarikhDec 09 2005
Hits3788
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
inilah antara suasana belajar di MMP
Keterangan: inilah antara suasana belajar di MMP

Komen yang telah dihantar
yanzu ummi
(2005-12-10)
salam ukhwah :)
Prof Muslim
(2005-12-13)
warna favourite kaksu ...ni mesti dia suka tengok ini...
samudra
(2005-12-14)
saya pernah tidur kat musalla sekolah ni
ridwan daie
(2005-12-18)
Ish...seronoknya belajar kat outdoor......tapi
ridwan daie
(2005-12-18)
tapi............. :p
ridwan daie
(2005-12-18)
bau kasut semerbak agaknya....hehehe, jangan marah. just joking
ridwan daie
(2005-12-18)
Semoga berjaya dengan cemerlang buat puteri2 MMP. "La tahzan" "Man jada, wa jada"
ToK iMaM
(2005-12-19)
salam dari ana....hmmm....sejuk saja mate memandangnyer tengok dak perempuan yang begini...hehe...jangan fikir lain pula ek...
istisafa
(2005-12-20)
pandai sungguh prof.. Kenapa la masa kak su sekolah tak ada uniform warna purple... nak mohon sekolah ni boleh tak, prof..
kedamaian
(2005-12-21)
maahad....kirim salam ustaz nasir,....
halimie
(2005-12-23)
menuntut ilmu itu satu kewajipan baghi umat islam, salam ukhwah f adik2.
muslimah johor
(2006-02-01)
sejuk mata ku memandang :) semoga dapat anak murid baik2 nanti :)
great teacher
(2006-02-18)
huhu...rasa bersemangat pula nak blajo bila tengok orang lain tekun balaja bawah pokok saja...kat U, dewan kuliah ada aircond pun malas nak blajo...
zahratulsyaukah
(2006-03-20)
ana pun maahad juga..pernah la buat aktiviti belajar kat luar dengan ustazah aisyah..
hannah mirwana
(2006-03-20)
I LOVE PURPLE...
fahim
(2006-04-19)
Kenal Raihan shuheimi?? Hahaha, adik zubair.
nur namia
(2006-06-28)
bagusnya study macam ini..segar mater
fi shattir
(2006-07-12)
sejuk mata memandang..
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
sesekali belajar outdoor,lagi best lah...tenang juga
faizzuddin
(2006-10-10)
keindahan mempelajari nikmat alam semulajadi
are peace82
(2006-11-02)
ni musuh sekolah ana.
milza
(2006-11-10)
ehemm.. kat padang tu jugak lah saya selalu dok ngapal..memang tenang kat situ..cuma..isskk..windu aah kat maahad..emm..6 taun dah..shedeh ah
nur kasih87
(2006-12-27)
seronoknya.....
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
putericahaya
(2007-02-16)
khusuknyeee
azuwin88
(2007-04-14)
bestnyerrr... mesti seronok belajar kat luar, dapat hirup freshair...
izzul islam
(2007-04-19)
pernah join qiamullail kat surau MMP zaman dulu masa satu program..berkampung kat situ masa program motivasi spm...wakil MML..
sss 89
(2008-03-07)
macam kenai saja sekolah ni....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081533 saat. Lajunya....