Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 56 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JKBukaPuasa


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
rgodong Faryzan


JKBukaPuasa
[497 x 272 JPG]

Dihantar olehSayaKamu
TarikhNov 11 2005
Hits3860
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan berbuka puasa di KL Sentral, Ramadhan 2005
Keterangan: Kenangan berbuka puasa di KL Sentral, Ramadhan 2005

Komen yang telah dihantar
Subuhku
(2005-11-12)
Wah licin semua sekali kat atas pinggan dengan yang tas meja ni bukan berbuka puasa tapi membokor( bahasa jawa ) hehehe
NaZa FirmaN
(2005-11-21)
amboi2...si taqin dah teagak kekenyangan...yang si kang pula urut dada ke?..Kenapa prof termenung tuhhhhhhh
Faryzan Islamic
(2005-11-21)
prof termenung mungkin still tak cukup nasi lagi agaknya..hehe
Faryzan Islamic
(2005-11-21)
dah lama tak jumpa dengan antum semua..rindu pula rasanya
ABg IMaM
(2005-11-24)
mmm...seronok jugak nampaknya tapi ana ada komitmen dengan masjid...imam tarawih kontrak sebulan beb...huhu...:)
Prof Muslim
(2005-11-24)
Bukan termenung tapi bertenangkan diri setelah nasi ayam habis lantak..hehehe Buurrppp Alahamdulillah
Faryzan Islamic
(2005-11-25)
ooo...tu dah terlampau kenyang
MeowHidayah
(2005-12-06)
Prof dengan gayanye yang tersendiri... hehe
Uwais
(2005-12-08)
emm prof memang lah kuat makan saja
ridwan daie
(2005-12-18)
puasa taun depan nak join sekali boleh? :P
simpLe sHida
(2005-12-27)
hihi. ramai ek.. ceh...mutaqin..sir kang,..prof.. zulman..hihi..
fahim
(2006-04-15)
Erm, mamat pakai kopiah tu malu2 konon.. Angkat la muka lain kali. Ha4. :P

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083746 saat. Lajunya....