Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain daripada-Nya. Hanya kepada-Nya aku bertawakkal.
-- at-Taubah: 129

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 86
Ahli: 0
Jumlah: 86




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> syah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Howling wolf JK Ramadhan 2005


syah
[463 x 303 JPG]

Dihantar olehSayaKamu
TarikhOct 27 2005
Hits9183
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
masa traning..
Keterangan: masa traning..

Komen yang telah dihantar
Shahida09
(2005-11-07)
2 senapang betul ke?
Shahida09
(2005-11-07)
Salam ukhwah buat syah
GTF
(2005-11-09)
salam ukhwah buat syah...kalau tak silap saya itu senapang styer AUG 1 kan??
GTF
(2005-11-09)
salam ukhwah buat syah...kalau tak silap saya itu senapang styer AUG 1 kan??
GTF
(2005-11-09)
awak ni askar wataniah ke atau palapes??
Prof Muslim
(2005-11-12)
Peng..peng..pang..pang...eyummm....kababom..
istisafa
(2005-11-15)
prof muslim : peng peng peng.. prof minta pen masa jk buka puasa.. nok peng!
Prof Muslim
(2005-11-20)
weh..Kaksu sampai sisni dihebohnya..usk.... itu Prof buat buat effect bunyi senapang laa..
nur wahida
(2005-11-20)
salam... teruskan perjuangan :)
Firdaus15
(2005-11-21)
ini regular ni.. mana ada wataniah/palapes pakai steyr.. tak layak
NaZa FirmaN
(2005-11-21)
uiksss...takutnyer...ramainya abang-abang perang...
NaZa FirmaN
(2005-11-21)
terharu juga ada 2 serikandi terbilang
ABg IMaM
(2005-11-24)
wah....ada serikandi...pastikan serikandi pun ada femininnya :)
zulman
(2005-11-25)
Prof Muslim: Peng..peng..pang..pang...eyummm....kababom..tuinnnn..tuinnn...zulman mengelak peluru ala-ala filem matrix...
pai
(2005-11-26)
cari benda tersembunyi
kalimahsuci
(2005-11-29)
pai:cari benda tersembunyi...apa yang tersembunyinya???ramai sangat orang..bagila kalau.
kalimahsuci
(2005-11-29)
ops..silap.bukan bagi kalau..bagila ciri2 benda tersembunyi tu..barula boleh teka..
kalimahsuci
(2005-11-29)
apapun salam ukhwah buat askar2 yang bersemangat waja di atas...
SayaKamu
(2005-12-01)
erm..ni gamba masa jalan laju..kat atas bukit besi..
Rashdiey
(2005-12-10)
Agi hidup agi ngelaban, jangan agi hidup agi gelabah
ridwan daie
(2005-12-18)
bendera merah saja ada....bendera putih tak ada ke? hehehe. takpun bendera Malaysia
qudwah
(2006-02-02)
bukit besi??? bukan kat dgun ke??? bestnya...
sharkuitm
(2006-02-14)
qudwah nak semua buat kat dngun eh?ehhahahahuhuh
Truth
(2006-04-12)
squadx2 sedia !
fahim
(2006-04-15)
Styer AUG tu... Semoga berada di barisan hadapan kalau berlaku peperangan. jangan lari dulu dah la.
Saifuddin
(2006-06-02)
hebat, bolehlah bantu rakyat IrAQ
faiz ins
(2006-06-03)
yang kat depan tu pandang depannn!!!!!
fi shattir
(2006-07-12)
hati-hati pegang senapang..
wardatunnajah 87
(2006-07-28)
alang2 dah pegang senapang,tak teringin ke nak pergi berjihad kat lobenan sekarang?
aye
(2006-09-28)
Woi kadet!!!! Sempat anda berposing di padang sasar..... anda nak mampus ek!!!!! Itu kata-kata jurulatih ana time kat PALAPES UPM dulu....Shah,,anta masuk naskar apa tu???
Rashdin
(2006-10-18)
bila lagi saya dapat masuk ATM ni ye
Rashdin
(2006-10-18)
bila lagi saya dapat masuk ATM ni ye?.
Rashdin
(2006-10-18)
bila lagi saya dapat masuk ATM ni ye?.
tero 1809
(2006-11-14)
wah................macam nak perang dunie ke tige pula.takutnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr
nur kasih87
(2006-12-17)
yang mana satu sayakamu????
qudwah
(2006-12-25)
bila tengok gambar ni,teringat kenangan masa training baru-baru ni...
are peace82
(2006-12-29)
palapes udara pun pakai styer & pistol jugak!!
Saifuddin
(2007-02-23)
teringat saya masa training PALAPES tahun 1990-1993 (Tauliah di UKM)
naja muslimah
(2007-03-16)
wah..kat mana ni?
faizatul
(2007-05-24)
bestnya...............
ewanz
(2007-06-11)
gempur WIRA!!!!
ndb
(2007-08-29)
tau tak macam mana nak hantar artikel?ana dah banyak kali hantar tapi tak nampak pun.
missInsyirah
(2007-09-27)
dahsyat..dahsyat..
aidilshah
(2007-10-28)
cuba teka berapa orang srikandi kat sini
rafieq
(2007-11-21)
uih..sum ini berani ke mati syahid ek,hehe
Wawa 83
(2008-09-18)
SaLam perjuangan .. kedebaboom..!! :-)
qudwah
(2008-10-29)
InsyaALLAH kalau tak ada halangan 2011 saya tauliah...dulu wataniah...sekarang dah join palapes...YO yang ada sekarang,teruskan perjuangan...jangan pencen awal ye...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081181 saat. Lajunya....