Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 117
Ahli: 0
Jumlah: 117




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> subuhku


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
shaharatul qibtiah czarcam


subuhku
[306 x 344 jpg]

Dihantar olehSubuhku
TarikhSep 07 2005
Hits8274
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum ni lah saya Subuhku dan isteri masa ni kira baru saja kahwin belum ada anak lagi
Insert: Ini lah cahaya mata Subuhku yang pertama Siti Aisyah Adawiyyah yang mana Ummimq ada memberikan pandangan nama anak ni thank you Ummimq
Keterangan: Assalamualaikum ni lah saya Subuhku dan isteri masa ni kira baru saja kahwin belum ada anak lagi Insert: Ini lah cahaya mata Subuhku yang pertama Siti Aisyah Adawiyyah yang mana Ummimq ada memberikan pandangan nama anak ni thank you Ummimq

Komen yang telah dihantar
smile roses
(2005-09-08)
assalammualaikum wr wb.. salam ukhwah dari ana.. moga bahagia dunia dan akhirat.. ^_^
Subuhku
(2005-09-08)
Wahh pandai lah admin edit gambar saya thank you for admin
istisafa
(2005-09-08)
macam pernah aje kulihat gambar ni... oh dalam portal muslimah rupanya...
Kang
(2005-09-08)
Sesiapa warga Portal Ukhwah yang nak dirikan masjid tu boleh contact Pak Imam Subuhku. kat dalam Portal ini serba lengkap.
MeowHidayah
(2005-09-09)
satu cinta dua jiwa...
Subuhku
(2005-09-09)
memang ada istisafa, zaujah saya masukkan gambar tu kat portal muslimah
Shahida09
(2005-09-09)
cutenyer anak Subuhku
Firdaus Azimi
(2005-09-12)
ala emak kawinkan saya....emakkkkkkkkkkkkkk nak kawinnnnnnnnnnnn...
Subuhku
(2005-09-12)
Bertenang..... Firdaus Azimi...enta punya teriak bunyinya macam dah wajib kahwin tu hehe
riyas
(2005-09-13)
family bahagia....moga kekal ke akhirat..... salam ukhwah subuhku
Subuhku
(2005-09-13)
salam ukhwah riyas
ismi safiza
(2005-09-13)
macam nak cubit aje anak dia..comel sangat..muka zaujah Subuhku macam pernah tengok..kat mana ye?
Subuhku
(2005-09-14)
ismi safiza pernah tengok zaujah subuhku??Agak2 tengok kat mana? TV agaknya hehe
Firdaus Azimi
(2005-09-14)
tu lah pasal..nak kawin duit tak ada,calon tak ada,borang nikah pun tak tau nak isi..heheh..comel anak subuh...sesyahdu waktu subuh..
ilham thahurah
(2005-09-14)
syukur alhamdulillah sejuk mata ana memandang keluarga bahagia ni...moga ikatan silaturrahim kukuh berpanjangan..insyaAllah... : )
i-nun
(2005-09-16)
come2 blake..satu family come....
ismi safiza
(2005-09-17)
zaujah anta belajaq lagi ke?macam muka seorang senior kat sini.dia tak TAHAP dulu.
Subuhku
(2005-09-17)
TAHAP?? pa itu? zaujah ana pernah blja di UTM Johor,UM,UKM
shaharatul qibtiah
(2005-09-20)
Assalamualaikum...salam ukhwah untuk akhi subuhku sekeluarga...:)comellnyer baby...wassalammm
Subuhku
(2005-09-20)
salam ukhwah untuk awak juga shaharatul qibtiah...
Prof Muslim
(2005-09-25)
Waah.....baru kenampak akan muka aau wajah berseri Subuhku ye.....
Prof Muslim
(2005-09-25)
Ewaah...Zimi...hangpa nak nikah jangan jerit sini.....KOmpang weiii...
Firdaus Azimi
(2005-09-26)
ahaks..awat kompang saja ni..hang macam tau2 saja no..heh
Prof Muslim
(2005-09-26)
dah tradisi ahli ukhwah mesti mahu Kompang.....errr...bila JK Kompang Zimi ye?
Prof Muslim
(2005-09-26)
dah tradisi ahli ukhwah mesti mahu Kompang.....errr...bila JK Kompang Zimi ye?
ismi safiza
(2005-09-27)
TAHAP tu, sek men agama tengku ampuan afzan kat pahang.
Subuhku
(2005-09-28)
Oic itu rupanya nama TAHAP...tapi zaujah saya cuma belajar diperinkat men. SMAKJ,MAAHAD JB,SMKA SEGAMAT..tak smapai ke pahang pun
ABg IMaM
(2005-09-29)
wah....famili subuhku...imam world tu...hehe :)
Subuhku
(2005-10-01)
World bang imam hehe saja...world... hidup jawa
Prof Muslim
(2005-10-01)
Bertemu rakan sejawatan ye abang Imam ? Hehehe
Firdaus Azimi
(2005-10-04)
world..world jugak..janji jawa best ye..hehhe..banjar pun best apa..hehe..jk kompang ke..hehe..akan diberitahu..tapi tak elok langkah bendul..so prof naik dulu lah..hehe
Subuhku
(2005-10-07)
Salam Ramadhan Karemm buat semua warga UKHWAH...
Prof Muslim
(2005-10-08)
apa pula kawe dulu...hang dulu laa... Oh ya Salam Ramadhan Akhi Subuhku
Firdaus Azimi
(2005-10-12)
hehhe..tak boleh...burung hinggap kejab saja..dah lari sarang la prof..hehe..
Prof Muslim
(2005-10-12)
Wah ..bemadah tak faham...Akhi Subuh faham maksud Zimi ini ? Mesti lebih arif hehe
Subuhku
(2005-10-13)
Hehe( subuhku faham tapi hanya mampu tersenyum saja lah Prof) tinggi maknanya tu hehe
Prof Muslim
(2005-10-13)
Ye ke samapai macam tu Zimi berkias...? Aii...sahabat baik alam alam mayaku, Zimi ...
Firdaus Azimi
(2005-10-15)
hikhikhik..nak buat bagaimana...redho saja la ...prof dengan subuhku nak rekemen sapa2 ke..hikhikhik
Prof Muslim
(2005-10-15)
Sabor...Sabor.... Tapi confirm Prof jadi pengapit...dan Akhi Subuhku sebagai Tok Kadi... ok ?
Subuhku
(2005-10-15)
Ana siap siaga untuk mengenjut tangan azimi prof hehe
Firdaus Azimi
(2005-10-17)
uiks......lain itu..hehhe....tak tanya saksi ke....
Prof Muslim
(2005-10-23)
Sebelum tanya ..dah nak jawab rasanya ... hehe Henjut tangan biar semangat..sikit
ABg IMaM
(2005-10-27)
hehe....siapa yang nak kawin ini...subuhku ada...ana pun ada....booking cepat2....:)
Subuhku
(2005-10-27)
Yerr booking cepat... jangan sampai jadual 2 imam ini penuh hehe
Subuhku
(2005-11-06)
Subuhku mengucapkan Salam Aidilfitri Minal Aidil Wal Faizin Maaf Zahir Batin Untuk Semua Warga Ukhwah...
ABg IMaM
(2005-11-24)
ala prof.....imam steadylah....heheheheh...:P
samudra
(2005-12-13)
adik kecik tuu.. pak cik nak tanya, kat belakang dua orang tu sapa ye..sedara ke
ridwan daie
(2005-12-18)
Alahai comelnya siti ni
Subuhku
(2005-12-21)
kat blkang tu PA dan Ma dia lah samudra
zahrawi achik
(2006-05-25)
comelnye siti aisyah pakai songkok..hehe..
Saifuddin
(2006-06-02)
comelnya anak dia
ABg IMaM
(2006-07-05)
subuhku....ustaz yusof imam penawar ajak tak pergi walimah dia baru-baru ini?....
yamina
(2006-08-11)
siti aisyah adawiyah? maaf tanya... laki ke perempuan... sebab tengok gambar macam lelaki... sebab pakai songkok agaknya... apapun... memang cute!
Subuhku
(2006-10-02)
anak dara lah yamina sekarang dah umur 2tahun 1/2 saja saja pakai dia songkok abah dia sebab dia kata nak pergi cermaha hehe
Subuhku
(2006-10-02)
Ramadan Karem 1427 buat semua warga ukhwah.Ukhwah best
mudarrisah
(2006-10-08)
alhamdulillah..keluarga bahagia sejuk mata memandang..semoga berbahagia ke akhir hayat..amin..borang kawin ambk kat mana yae??
ABg IMaM
(2006-12-04)
mudarrisah....borang kawin ambil saja kat pejabat agama daerah terdekat...
aimanhafidz
(2007-01-01)
nice name........peribadi mulia
ummimq
(2007-03-10)
Wslmwr. Alhamdulillah nama diberi namun kesemua tak ketemu lagi walau dekat zahiri. Bila nak jumpa ni :)
Masyira
(2007-06-23)
Secocok dan Serasi :)
Abahh
(2008-07-14)
zalwau z2
(2009-02-17)
semoga bahagia di dunia dan akhirat

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094756 saat. Lajunya....