Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 88
Ahli: 0
Jumlah: 88




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Aneeqah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
amyra myra anjang


Aneeqah
[226 x 295 jpg]

Dihantar olehAneeqah
TarikhSep 03 2005
Hits4010
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum...ni ana masa ambil hadiah...
Keterangan: Assalamualaikum...ni ana masa ambil hadiah...

Komen yang telah dihantar
syahadah muslimah
(2005-09-04)
salam ukhwah dari ana...pandainyer dia...ambil hadiah masa anugerah kecemerlangan ye
Daeng Jati
(2005-09-05)
tahniah!! dari abang.blajo rajin2 ye
Amrizal
(2005-09-05)
Alhamdulillah... semoga sukses selalu.. kalau dah berjaya nanti, boleh sama2 kita tolong agama Allah ini :)
istisafa
(2005-09-06)
Salam perkenalan.. semoga berjaya dalam semua bidang yang diceburi..
Shahida09
(2005-09-08)
Assalamualaikum....tahniah...
Hanan
(2005-09-10)
Salam harmonis.. Tahniah dapat hadiah..
Firdaus Azimi
(2005-09-12)
cewah...best ye..sure bangga ni..taun depan ganti amalina ya..
m aisya
(2005-09-17)
wow,seronoknyer dik!teruskan buru kecemerlangan ok=)
ainun nazihah
(2005-09-23)
ini dapat anugerah/hadiah apa ini?pelajar terbaik ke @pelajar contoh disekolah?Apa pun tahniah diucapkan..chayo2
cadetofficer
(2005-09-30)
saya pun ex-student smks18, batch 1st spm sijil tbuka. tahniah!! bangganya saya tengok adik!
Firdaus Azimi
(2005-10-05)
iklan:gunalah ubat gigi cap ubi gajah.gigi anda pasti jadi gigi gajah.ubat gigi adalah hasil kajian prof muslim.
Prof Muslim
(2005-10-11)
Yolo tu la Zimi ..... bukan itu yang Prof kaji laaaa
Firdaus Azimi
(2005-10-12)
hehe..so prof tengah kaji apa sekarang ni...hehe...firdaus tengah buat kajian tempatan lagi ni..tak siap2 dari tingkatan dua hehe..
Prof Muslim
(2005-10-13)
Kalau kajian masa Ting 2 dah lama siap...tapi tengah kaji benda baru pula...Rahsia...laa hehehe ...Mana Aneeqah tuan punya gambar ini...?
Firdaus Azimi
(2005-10-15)
hehhe..dia tengah bz tu prof...bz nak spm taun ni..kajian rahsia?jeng jeng jeng...suspen tu prof..
Prof Muslim
(2005-10-15)
Isk asyik kita saja bersembang mana la Aneeqah sendiri dok bunyi wei....
Firdaus Azimi
(2005-10-17)
tu la pasal...macam kita nya gamba pula..
abdyilahi
(2005-11-07)
ambil hadiah apa tu?..kongsilah sikit dengan kita
hosni mubarak
(2005-11-22)
apa kabar ex-smks18? sekarang ni form berapa? selamat berkenalan
Faryzan Islamic
(2006-01-01)
Tahniah..teruskan usaha anda!!!(",)
iftihakim
(2006-04-11)
Tahniah dan Salam ukhwah
fahim
(2006-04-15)
Sebelah kasut lagi apa cerita? Mesti tak basuh ni....
zahrawi achik
(2006-05-25)
alfu mabruk dapat ediah..sukenye diee..
timah 18
(2006-06-01)
Sekarang ini form five kan?same sekolah da...
samarahan
(2006-06-10)
perjuangan belum selesai...usahalah seadanya...ukhwah fillah
nnn
(2006-06-18)
tahniah!!!
aimanhafidz
(2007-01-01)
jeles lah tengok hadiah dia......tahniah
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
nur88
(2007-02-03)
tahniah..teruskan kecemarlangan anda..semoga menjadi muslimah yang berguna untuk bangsa,agamna dan negara.
izzul islam
(2007-04-19)
tahniah
izzul islam
(2007-04-19)
tahniah
akasia
(2008-02-12)
PM lah eden..hahahah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08014 saat. Lajunya....