Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 37
Ahli: 0
Jumlah: 37




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Akhi Arab


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Al basayuv Aneeqah


Akhi Arab
[252 x 343 jpeg]

Dihantar olehAkhi_Arab
TarikhSep 02 2005
Hits3853
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Gambar ini diambil masa teman baik saya bersanding pada 06-08-2005
Keterangan: Gambar ini diambil masa teman baik saya bersanding pada 06-08-2005

Komen yang telah dihantar
istisafa
(2005-09-02)
cantiknya background... kenapa tak warna purple, lagi cantik.. (pink warna hanan..)
NaZa FirmaN
(2005-09-04)
purple warna ok.su ye...hehehe..pink pun cute juga...
Daeng Jati
(2005-09-05)
tahniah dari saya untuk pengantin...
Akhi Arab
(2005-09-05)
istisafa, itu bukan walimah saya, lagipun, itu saja warna background yang fotographer tu bagi kat dia... Kalau saya, nak combination purple and blue...
istisafa
(2005-09-06)
alhamdulillah.. jangan lupa jemput ya nanti.. ana pun nak juga join kalau pelaminnya ungu.. ehehehehehe....
riyas
(2005-09-06)
hanan bukan green ke?
Akhi Arab
(2005-09-07)
bukan setakat nta saja, saya nak jemput semua warga ukhwah masa walimah saya nanti.Tapi lambat lagilah. Doakanlah ye..Moga dirahmatiNYA.
istisafa
(2005-09-08)
hanan the greenheart.. dan pink.. kan warna portal muslimah tuu..
istisafa
(2005-09-08)
insya allah.. boleh jemput semua warga portal ukhwah.. jangan lupa pelamin purple tau..
Shahida09
(2005-09-08)
mana pengantin perempuan?
ummu munirah
(2005-09-09)
hanan.. warna pun boleh jadi isu ye.. purple.. pink.. blue.. kalau tengok betul2 1 combination warna yang menarik..
Hanan
(2005-09-10)
namaku disebut2 rupanya.. pakailah warna apa pun.. kahwin jangan lupa jemput..:D
Firdaus Azimi
(2005-09-12)
terkezut 1st bila tengok gambar ni..ingatkan 2 orang jeng jeng jeng kawin tadi..hehe..kesilapan mata pula tadi..jangan marah ye mata kita terSEPET pula.
srikandisutera
(2005-09-20)
huhu..takkan akhi arab kawn pakai jeans saja pula kan?
Prof Muslim
(2005-09-25)
kenapa belakang nampak lain...kat alam mana tu .k ?
Akhi Arab
(2005-09-27)
Yang belakang tu background dia, ala-ala studio lah.... Kani rentang saja tu..hehehehe... Terasa macam nak cepat-cepat kawin pulak hehehehe
yina
(2005-09-30)
Kenapa backgrnd nampak lain saja...memang cantik tapi nampak pelik sikit...and untuk orang sebelah pengantin...amboi...posing sakan nampak..
yina
(2005-09-30)
lepas itu..siap cakap nak cepat2 kahwin...masing mulut karang..ha..baru tau..,apapun ina ucapkn selamat pengantin baru kat member Akhi Arab..moga sentiasa dirahmati olehNya...
yina
(2005-09-30)
kawin nanti..jangan lupa jemput ina...ina pun nak joint sama..ok...doa ina sentiasa mengiringi awak..
Prof Muslim
(2005-10-01)
Background macam dalam cerita kartun Sailormoon ..pulak hehehe
Firdaus Azimi
(2005-10-04)
hehhe..ina pun nak joint sama ke..hehe..susah2 ina saja jadi pasangan akhi arab..hehe..jangan tak tau..kita ni ala2 pusat mencari jodoh tau.
Akhi Arab
(2005-10-09)
Amboi, saudara Firdaus Azimi kita ni.... Tapi, si ina tak sempatlah, orang lain dah booking ana lah... Tak percaya? Cuba tanya ummu_munirah...
Prof Muslim
(2005-10-11)
wah daah siap booking ek ?
Firdaus Azimi
(2005-10-12)
uiks..siap kena booking lagi ini..memang terhangat dipasaran ni..heh..tapi boleh menambah hikhikhik..gurau saja ye ummu_munirah..
Firdaus Azimi
(2005-10-12)
akhi dah kena booking...tapi ramai yang belum kena booking ni...hehhe..prof tak ada orang booking ke..firdaus kena borong saja..almaklum la barang pasar malam..
Prof Muslim
(2005-10-13)
Hehehe.... Payah buk prosuder... Aiii..takkan bunyi borong saja... jom ikut Prof sekali...
Firdaus Azimi
(2005-10-15)
hehhe..ikut pergi mana tu prof...nak ajak makan kedai mamak ke..hehe..kang kena tangkap pula kang..satu pekan naik van jenazah..
Prof Muslim
(2005-10-23)
Takpa dah jumpa Akhi arab... handsome macam dalam gambar.. Zimi sabao nanti kita jalan-jalan...cari market...
ummu munirah
(2005-11-25)
erm... nama ummu naik lagi... erm.. saudara firdaus... seram pula dengar ayat tu... hehe
pai
(2005-11-26)
alahai...pink.. warne warne prcintaan..
yina
(2006-01-01)
hai..saudara azimi ni..boleh tahan juga lawak ye ya..jangan macam tu..takut mendengarnya..kasihan kak ummu..sampai seram2..
yina
(2006-01-01)
erm...boking...satu perkataan yang agak menarik..tapi yang nakalnya boking pasanganhidup tu..amboi si akhi kita ni..dah boking ek..hihi..
tasbih 30
(2006-02-27)
handsome lagi aku...hehehehe
fahim
(2006-04-15)
kalau begitu saya lagi handsome dari tasbih 30. Ha3
farah hanan
(2006-09-28)
tasbih berlagak....orang2 tua kata, manusia berlagak ni sekejap saja...
nur kasih87
(2006-12-17)
macam org arab tapi kurang sikit.hehehe....
pulu
(2007-02-20)
Saudagar berlabuh di Hawai
fathifathu
(2007-11-18)
pak arab mana.haha

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084937 saat. Lajunya....