Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal; air juga yang menenggelamkan kapal
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 89
Ahli: 0
Jumlah: 89




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> iman hayati


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Kompang nur indah Hanan hanis78 wida widi Hanisah


iman hayati
[317 x 238 JPG]

Dihantar olehiman_hayati
TarikhAug 06 2005
Hits9188
Undian5
Rating4.8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Meraikan kemenangan bersama rakan sekerja sempena kemenangan Xplorace 2
Keterangan: Meraikan kemenangan bersama rakan sekerja sempena kemenangan Xplorace 2

Komen yang telah dihantar
Nuratiq
(2005-08-07)
Tahniah.....jemput makan...makan kenyang-kenyang ye......
ABg IMaM
(2005-08-09)
tahniah....cuma nak tanya...mana satu iman dan xplorace2...bila masuk?...
istisafa
(2005-08-09)
salam perkenalan..
as samakandi
(2005-08-11)
slm perkenaln juga..
trigO
(2005-08-12)
xplorace??erm siapa yang masuk?
Firdaus Azimi
(2005-08-13)
uish.....lapar satay pula..hehe...boleh lah blanje kita nanti ye..ala tak banyak nak mamam 3 pat blas ratus saja..tapau mee udang ye..
maisarahlisa
(2005-08-14)
amboihh firdaus azimi.. selere kan mainnn he he
pulu
(2005-08-16)
iccfficleh... sate itu enak, pake jus waahh... hebat sekali makannya.
MeowHidayah
(2005-08-16)
haaa... selera apa tu zimi..?? ngeeeehhh... meeoowww....
MeowHidayah
(2005-08-16)
macam kat mimos aje tu... hmmm...
altamira
(2005-08-17)
boleh pinjam novel sebelah tu tak.
khazinatul asrar47
(2005-08-17)
makan igt ana jugak ye..hehe...jangan sampai tercekik...baca doa..huhu
Iman Hayati
(2005-08-17)
Iman yang pakai tudung coklat..yang tudung itam adik satu ofis...Explorace tu masa Explorace 2 ..En Hanif yang kerja kat DCA Putrajaya
Iman Hayati
(2005-08-17)
Salam perkenalan buat semua, Altamira nak pinjam novel ye..Sorry dah hantar kat library jabatan
zulman
(2005-08-17)
tahniah atas kemenangan jemput makan kat dapur,kuah sate ada dua periuk lagi, tak habis boleh tapau ...kalau ada kawan ajak sekali
shafawi78
(2005-08-19)
salam persahabatan iman...
Iman Hayati
(2005-08-22)
Salam persahabatan juga buat shafawi78
Firdaus Azimi
(2005-08-23)
ala maaisarahlisa nak joint cakap saja lah.malu2 pula..tapi ingat boleh mamam 2 cucuk saja tau.mari lah joint
al hambra
(2005-09-15)
tahniah........salam ukhuwah.....
lukmanhakimi
(2005-10-05)
Assalamualaikum...amboi makan tak ajak kita pun ye.Salam ukhuwwah...
Iman Hayati
(2005-10-11)
Salam ukhwah buat semua..rezeki memang murah masa kerja kat sini, selalu ada jamuan...Kenangan tinggal kenangan.
budak bisu
(2005-10-25)
haaaaaaaaaaa
ABg IMaM
(2005-10-27)
hmmmm....sekarang iman kerja kat mana?...
pai
(2005-11-27)
huuu.....asik makannnnnnnn saja... samela tempat eden...
Iman Hayati
(2005-11-28)
Sorry ye sahabat semua, iman dah lama tak buka ukhwah.com. untuk abang Imam, iman sekarang kerja kat putrajaya lagi tapi lain kementerian..biasala susah nak cari kerja tetap.
Faryzan Islamic
(2005-12-29)
sedapnyee makanan tu..nak sikit
Iman Hayati
(2005-12-29)
Faryzan nak ye..Sorry la makanan tu dah lama habis, kalau satey yang sama pergilah gerai satey Kajang.
Faryzan Islamic
(2006-01-01)
oo..satay kajang..dekat saja dengan tempat ana....iman_hayati nak belanja ke?ana terima saja.hehe
nabilpoyo
(2006-01-19)
assalamualaikum
niswatun zulfa
(2006-01-20)
abang imam tu nak tackle k.iman la tu
niswatun zulfa
(2006-01-20)
abang imam tu nak tackle k.iman la tu
niswatun zulfa
(2006-01-20)
lawak saja tau abang imam jangan marah tau
Iman Hayati
(2006-01-27)
Waalaikumussalam untuk nabilpoyo..macam biasa dengar saja panggilan ni. kasihan abang imam, tak baik tau niswatun zulfa cakap begitu. Tak salahkn meramaikn sahabat, jangan marah ye.
Al-Hanifah
(2006-02-22)
Lepas tengok gambar, minta no phone. lepas itu janji nak keluar same. lepas itu........+++. kasihan, tengok budak2 kita.
Ratubalqis
(2006-03-11)
SALAM BERKENALAN....
fadzlullah
(2006-03-11)
Assalamualaikum kawan,dpan anda ada satay,anda tahu dr mana dtgnyeer satay?tentu banyak pihak yang terlibat menyediakan satay tu,mb mereka orang susah,maka sedekahlah FATIHAH ut mereka hehe
fadzlullah
(2006-03-11)
satay kajang yang dekat sarawak tu ke?fuh liat!hehe
Addey
(2006-03-19)
asyik tengok depan saja? bila nak makan?
DrMuslim
(2006-03-20)
Dr. kat sini nak cari sumbangan untuk sekolah PONDOK dr.
DrMuslim
(2006-03-20)
kalau ada sesiapa yang sudi...bolehlah berhubung dengan DR 0139870870
Ketotoi
(2006-05-20)
Dr Muslim, saya nak call no tu boleh? tapi saya ni laki la...hehhee
pazz
(2006-06-02)
come laa..jaga la kesihatan dan penjagaan wajah...
nabilpoyo
(2006-06-09)
uih ada satey la......
machok
(2006-06-17)
sopan nya dia makan....
Bi-klate
(2006-06-26)
Amboi..sopan santunnya dia makan..nak cikik boleh tak..hati-hati nanti tumpah kat baju, sapa yang susah.hehe..
hanif
(2006-07-04)
jom kawan-kawan...kita makan bersama....
abqariyyun
(2006-07-25)
Alhamdulillah `ala kullihal...
tasbih 30
(2006-08-14)
hanif ermm...
arwie
(2006-08-22)
cantiknya..saya tak boleh pandang lama2...bahaya...
hanya1
(2006-09-07)
novel apa yang dibaca 2???
muhamad azrul86
(2006-09-21)
MAKAN TENGOK NASI BUKAN KAMERA
mie05
(2006-11-03)
Taniah juga!!!! yang tudung hitam tuuu, boleh hantar applycation masuk meminang tak????
jauhtapi dekat
(2006-11-07)
mabruk lah menang,tak ajak kami pun
jauhtapi dekat
(2006-11-07)
nak makan juga wawawa
Iman Hayati
(2006-11-09)
Sorry untuk mie05, yang tudung hitam tu dah jadi milik orang..nanti kena marah kat suami dia..kawin muda kan.
LinCikedot
(2006-11-17)
Assalamualaikum..salam ukhwah
cheekmate
(2006-12-20)
hai
muhamad azrul86
(2007-01-20)
yang tudung puteh tu miss kolej legenda
naemovic
(2007-01-25)
emmm..semua org salam ukhwah.saya pun sama lah.maklumla org baru......
Iman Hayati
(2007-02-22)
Betul tu, pandainya azru86..
mohamad
(2007-03-04)
salam.... mmmm sedapnya sate tu.
mohamad
(2007-03-04)
salam ukhwah dari student kepada lecturer.... :-)
Iman Hayati
(2007-03-06)
Salam ukhwah juga untuk mohamad kolej lagenda..belajar rajin2 musim exam ni
mohamad
(2007-03-26)
ni dalam office ke? macam tak pernah nampak saja tempat ni.
Iman Hayati
(2007-03-27)
ni ofis kat putrajaya..masa saya kerja sana..sekarang ofis kolej pulak..nanti ada gambar baru kat kolej,saya masukkan ye mohamad :-)
mohamad
(2007-03-27)
owh..ofis putrajaya. (^_^). kiranya, kawan yang sebelah tu pun kawan lama?
Iman Hayati
(2007-03-29)
aah..kawan lama dan kawan sekarang..Kenapa..bkenan ke? Isteri org tu mohamad:-) Tulah adik yang paling rapat dengan saya masa kat ofis
mohamad
(2007-04-01)
eh...bukan berkenan.saja tanya. sekadar nak banyakkan soalan. :-)
mohamad
(2007-05-22)
selamat hari guru....
Al-Qarni
(2007-05-31)
amboi...mentekedarah nampak.....
dmz
(2007-12-09)
Whaaaa...semua makanan tu macam banyak mengandungi lemak...macam mana nak diet ni....
Iman Hayati
(2007-12-15)
tak boleh nal diet lah..dah kecik..mana boleh diet:-)
kakisamun
(2007-12-23)
.. oic ini lah dia penasihat.. terima kasih.. :)
Iman Hayati
(2008-01-03)
Ana penasihat eh kaki samun..nasihat yang baik xpekn:)
kakisamun
(2008-02-01)
.. haah.. penasihat.. penasihat dapat jadi guru akhirnya.. alhamdulillah.. dapat jugak KPLI.. ushaa yang terbaik.. :) biar mantop
asyrafkmk
(2008-05-28)
tahniah!!!

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08322 saat. Lajunya....