Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 23 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Devotees


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
haura akhas JK Mesir 2005


Devotees
[326 x 358 gif]

Dihantar olehKang
TarikhMay 24 2005
Hits8715
Undian4
Rating3.25

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ini dia kumpulan DEVOTEES yang telah beberapa kali turut serta meraikan beberapa JK Ukhwah.com. Mereka kini muncuil dengan album sulung yang dijangka HITS! www.devotees.com.my
Keterangan: Ini dia kumpulan DEVOTEES yang telah beberapa kali turut serta meraikan beberapa JK Ukhwah.com. Mereka kini muncuil dengan album sulung yang dijangka HITS! www.devotees.com.my

Komen yang telah dihantar
Pdaus
(2005-05-24)
apa tajuk album?..selamat maju jaya
NaZa FirmaN
(2005-05-26)
ternanti jg kemunculan mereka ...
rozieta
(2005-05-26)
so good so beutiful
Prof Muslim
(2005-06-25)
Salam perjuangan nasyid...
riyas
(2005-06-28)
good luck dan all the best
ibnuyahya
(2005-06-28)
assalamualaikum. ait, devosi ke devotees
Hanan
(2005-06-29)
dah tukar nama ibnu yahya, sekarang ini devotees..:)
ibnuyahya
(2005-06-29)
oo. begitu :)
nur islami
(2005-07-01)
memang best lagu2 dia orang...
shya shima
(2005-07-07)
be urself:)
zatie
(2005-07-08)
ermmm betul tu? ada lagu yang abang syam buat....arie tu? zatie ada pergi kopnsert di kisas.......best lah gaklagu mereka........
habibah ty
(2005-07-13)
oooo....yang ini ke kumpulan devotees..baru ana kenal....
NurNadia
(2005-07-17)
ooo...artis nasyid baru..teruskan perjuangan kalian..
khairah
(2005-07-17)
ada dua orang tu student matric uia kan??
khairah
(2005-07-17)
rasanya gambar yang sebelah bawah tu dia sblh kiri
khairah
(2005-07-17)
seorang lagi tak tahu yang mana
SITIHAMIZAH
(2005-07-17)
seorang lagi...kat gambar yang bawah,dia di sebelah paling kanan...
isnani
(2005-07-19)
salah seorg tu ana kenal,si mamat.dulu satu matrik dan satu jwtnkuasa surau.baik orgnya dan memang kaki nasyid.good luck dan jangan sampai abaikan study.
salimahbreepbreep
(2005-08-06)
haritu saya pergi konsert mereka dengan Brothers kat KISAS... best.....
eeiyss islamicstyle
(2005-08-06)
salam... first ana jumpa album depa kat kangaq terus ana beli... tapi memang tak sia-sia sebab lagu depa sedap-sedap... so, pergi lah beli tumpang stok dok ada lagi
nurdina
(2005-08-17)
selamat berjuang kepada semua ahli kumpulan nasyid ini.
zatie
(2005-09-24)
lemment.......................
kunTum508
(2005-10-30)
erm lelagu mereka memang bez...suka sangat dini hari nagn lament
abdyilahi
(2005-11-10)
PESAL semua muka macam BARU PUTUS CINTA saja, kalau nak buat cover pun senyum la sikit(gurau)
Shahida09
(2005-11-15)
Tragedi Diana, Luahan rindu, tika dinihari, lament, mencari cinta dll
kalimahsuci
(2005-11-27)
assalamualaikum dan salam ukhwah buat ahli devotees(syauqi,mohd,adi,halim)
achik solehah
(2005-12-10)
suka tengok gmbo ni...=) assalamualaikum ukhwah buat devotees!
i indi025
(2005-12-22)
Assalamualaikum...teruskan usaha...
fishah
(2006-01-24)
Assalamualaikum... Tahniah buat kumpulan devotees. Ana minat sangat dengan lagu2 antum semua. Best sangat... Teruskan usaha memperjuangkan dakwah melalui Nasid mendidik jiwa ni.
hudahasnan
(2006-02-10)
em...saya suka sangat lagu "mahar cinta"... :)
ilham thahurah
(2006-03-27)
kalau hudahasnan suka lagu 'mahar cinta'...ermm....saya pula suka sangat2 lagu sahabatku.... : )
ctMarz
(2006-04-03)
assalamualaikum....Salam ukhwah(",) lgu u all best
umairah86
(2006-08-11)
Assalamualakum.. Good luck and all the best..
qibtiyah
(2006-09-07)
ooooo...sebelum ni dengar nama saja...sekarang baru tengok muka.
ibnusufian
(2006-10-10)
Teruskan perjuangan antum...ana harap antum bernasyid dengan niat untuk berdakwah dan bawalah mesej yang bersesuaian kepada saudara2 kita.
sakinah283
(2006-11-02)
minat sangat lagu kala dinihari...
hudahasnan
(2006-11-14)
lambat lagi ke album baru? f(^_^);
aimanhafidz
(2007-01-01)
all da best to u.......good laq
mohamad
(2007-01-29)
salam ukhwah...
hudahasnan
(2007-02-01)
suka....hehehe...
dikma86
(2007-02-05)
harap-harap album sulung ini dapat sambutan
umairah86
(2007-02-23)
Assalamualaikum.. Salam ukhwah..
sir jab
(2007-04-08)
minat sangat..sebab yang sebelah kanan tu junior 1 sekolah
fainis
(2007-06-11)
salam...nak promote ini...da latest one... #website Devotees : www.devotees.net.my #forum Devotees : devotees.forumwise.com
kestari
(2007-07-27)
teruskan usaha kalian...saya amat meminati dan akan terus menyokong kalian
hudahasnan
(2007-11-21)
em..dah lama tak nampak mr adi kat HS~uia..
sakinah283
(2010-02-21)
memang best lagu kumpulan ni...tak ada album baru ke?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079765 saat. Lajunya....