Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-05-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau Hidup Tidak Boleh Menyenangkan Orang, Jangan Menyusahkan Orang

-- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 91
Ahli: 0
Jumlah: 91




  Yang Masuk Ke Sini
nasiruddin: 32 hari yang lalu
Kang: 51 hari yang lalu
lidah-penghunus: 53 hari yang lalu
muslimin23: 61 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> aKujErr


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
tirmidziy02 ahmad tarmizi JK Aidilfitri 1424H


aKujErr
[256 x 295 jpg]

Dihantar olehaKujErr
TarikhMay 06 2005
Hits12398
Undian3
Rating5.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Salam ukhwah untuk semua dari 4 jejaka Shoubra
Keterangan: Salam ukhwah untuk semua dari 4 jejaka Shoubra

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2005-05-06)
Kumpulan nasyid ke nih.. Ingat Mirwana tadi.. hehe.. Salam harmonis..:)
NaZa FirmaN
(2005-05-06)
salam ukhwah...ni sape ni?? xprnah nampak pung...
MeowHidayah
(2005-05-06)
salam perkucingan dr ana.... meeoowwwww... bleh ngorat? muehehe...
zuera fadz
(2005-05-06)
salam ukhwah jua.........leh kenalkan diri...hehehe
aKujErr
(2005-05-06)
kakHanan..mmg kami nk jadi kump nasid pun..tp kena reject sbb sore cam soutul??..ekekeke..ciann..huhu.xder lah gurau jerk.. salam ukhwah dr kami.
NaZa FirmaN
(2005-05-07)
ooooohh,nak jd penasyid...1 cita2 yg murni.naper xteruskn,kalu tgk pd ahli dah cukup korum dah!!!
aKujErr
(2005-05-07)
xder lah..sore semua nya garau..huhu..bkn nk jd Kmpl nsyd pun..ms ni nk hntar kwn blk mesia tu..dlm epot msir.
Hayana
(2005-05-08)
wah... seronok nyer akujerr pernah dah menjejaki kaki kat negerimesir .... pasti seronok kan.. kan..
NaZa FirmaN
(2005-05-08)
leh kenalkan sapa dlm gambo tu...cam kenai tp xpernah jumpa :)
sy intan
(2005-05-09)
eh, cam kenal je dia.. ooo nk hntar member balik erk. hafiz nya biler nk balik? tak ingat mSia dh ke..huk huk..
sy intan
(2005-05-09)
perkenal kan lah diri kawan2 hafiz tu.. ok salam ukhwah juga.
sufti ilham
(2005-05-10)
akum,hafiz..mana satu hafiz??
FARyzan ISLAMic
(2005-05-12)
smart giler
NaZa FirmaN
(2005-05-12)
ada can jd modeling jg :)
littlemuslimah
(2005-05-16)
mana satu jejaka yg selalu bertanya tanya ana ttg ukhwah ni?? mana satu yg namanya sama dgn nama abangku?? salam perjuangan harmoni ^_^
aKujErr
(2005-05-17)
ntah la mana sorang hafiz ni ya..hiskĀ²..hafiz oh hafiz..cube kuar kan diri anda tuu..hehe
aKujErr
(2005-05-17)
abg littlemuslimah ade ni..dia kim slm kt hang..huhu. kena tnya abg hang la kot..cz dia kenal huhu. ''. salam harmoni jgk..
ilham thahurah
(2005-05-18)
yg mana satu aKujerr ni...???
aKujErr
(2005-05-19)
hiskĀ²..ape kes ni cari akujer..hehe..akujer dh lari tu ntah kt ner tau..
aKujErr
(2005-05-19)
ok lah..ana dr tepi sekali..pastu sahabat ana nizam,,hafizul dan yusri..salam ukhwahfillah dr kami dak shoubra ni..hehe
srikandisutera
(2005-05-19)
dari tepi?
srikandisutera
(2005-05-19)
tepi ada dua..kiri dan kanan..yang mana 1?pakai jaket itam ker...or yang pakai kelabu merah tue?
srikandisutera
(2005-05-19)
seme nyer...chumyl2....=)
trigO
(2005-05-21)
ni semua bakal ustaz ker?
syahidatul
(2005-05-24)
=)
nanalah
(2005-05-27)
assalamualaikum......jejaka2 hensem
kembara cinta hakiki
(2005-06-24)
Ni kumpulan nasyid berjeket kah...:-)
rinie
(2005-06-28)
;) salam ukhwah dari ana
haneem-al amr
(2005-06-29)
dulu study di maahad tahfiz mane ek?
aKujErr
(2005-07-12)
waAlaikmussalam untuk nanalah..saLam ukhwah juga untuk semua...ana dari mtaq kelantan...juara nasyid kampong..kuang3x..xder lah gurau juga.
amirul mukminin12
(2005-07-14)
assalamualaikum...ermmm sapa semua ini...macam kenal saja..huahua..apesal aku tak ada ini..salam perkenalan..ahaksss
kilauansyifa
(2005-07-19)
macam xkenal saja...
Iman Hayati
(2005-07-21)
Salam ukhwah dari akak untuk adik2 semua..tringin lihat adik akak yang bongsu dapat jadi Ustaz juga.
kasih kekasih
(2005-07-22)
eh sapo itu...macam kenai tapi di mana haa....amboi mu...semat aihh....heheheh:)
aiens
(2005-07-25)
asal nmpk macam sweet juga..:-P
aiens
(2005-07-25)
asal nmpk macam sweet juga...:-P
aiens
(2005-07-25)
asal nmpk macam sweet saja..
najmiya
(2005-07-25)
so far not bad...
eiyahhh
(2005-08-17)
jejaka jejaka melayu terakhir
syed
(2005-08-18)
macam orang tanta saja..salam ukhwah..wasslam
mastermind03
(2005-08-18)
assalamualaikum...aKujErrr...semoga menjadi huffaz yang cemerlang...gemilang..
mastermind03
(2005-08-18)
ehhhh...lupa pula...salam ukhuwwah.com
mastermind03
(2005-08-18)
ehhhh...lupa pula...salam ukhuwwah.com
hajmaz
(2005-09-17)
salam ukhwah,shoubra berduet dengan hijjaz
hajmaz
(2005-09-17)
shoubra dapat dan.juara nasyid PMHK..mabrukkkkkkk!!!!!!!!!
aKujErr
(2006-01-23)
salam ukhwah untuk semua juga..o yeke shoubra duet dengan hijjaz..ahakz.. MABRUK SHOUBRA
fishah
(2006-01-24)
salam ukhwah ;-)
azma
(2006-03-24)
assalamualaikum & salam ukhwah buat anda. dah lama ke study kat sana?kos apa?
nnn
(2006-05-31)
best nya. pergi luar negara ke?
adiklieeya
(2006-08-09)
machola mamat-mamat ini
tasbih 30
(2006-08-14)
harap-harap betul bagus sebab nampak macam bagus saja..hehehe
putra adi
(2006-09-18)
jejaka 2 dr kanan itu bukan jejaka shoubra, tapi jejaka tanta kalau tak silap.
azidi
(2006-10-15)
salam ukhwah daripada ana
aimanhafidz
(2007-01-01)
salam ukhwahfillah
mzaidi
(2007-01-31)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
GHAZIAH
(2007-02-07)
Asalamualaikumwbt..salam ukhwah..
student
(2007-04-10)
salam ukhwah..cerita lah sikit pengalaman kat tempat org.
nafisah
(2007-12-11)
macam hensem2 saja orgnyer.... hehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084968 saat. Lajunya....