Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Keep your friends close, and your enemies closer
-- Sun-Tzu

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 76
Ahli: 0
Jumlah: 76




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 28 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Dehearty


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Dehearty JK Dehearty


JK Dehearty
[190 x 450 jpg]

Dihantar olehRindu_Rahayu
TarikhMay 04 2005
Hits4440
Undian5
Rating3

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bergambar kenangan
Keterangan: Bergambar kenangan

Komen yang telah dihantar
uwaisalqarni
(2005-05-04)
kakak yg di sebelah presiden tu sapa?..tolong kenalkan!!!
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
ha itula...Kak Su(istisafa)...baik orgnyaa...hehe...Kak Su...Rindu rindulaa kat Kak Su...bila leh jumpa lagi ya...
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
gambo yg atas tu simple_shida bersama org kuat JK Dehearty...NaZa_FirmaN...
uwaisalqarni
(2005-05-04)
ooo..yg ini kakak istisafa...asyik chat kat ym je..org tak kenal pun..
MeowHidayah
(2005-05-04)
meeoowwwww... kat meks-meks nih.. ehehe... sekali tertekan enter daaa...
istisafa
(2005-05-04)
a'a, kak su pun rindu Rindu.. err.. rindu rinduan..
istisafa
(2005-05-04)
meow memang cam tu.. cam ner leh tertekan tu.. mana mata pergi..
Hanan
(2005-05-04)
RINDU yang sentiasa dirindui..
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
Emm...Rindu rindulaa kat semua...
alea13
(2005-05-04)
errmm.. nampak hanan mcm makin kurus *w/pun x prnh jumpa lg*.. :)
MeowHidayah
(2005-05-04)
mata? tgk lalok... hehe...
NaZa FirmaN
(2005-05-04)
kpd semua yg masih merindui JK ni...saborlah ye..nantikan kesinambungannye..insyallah
NaZa FirmaN
(2005-05-04)
smg kita semua akan melepaskan rindu utk brtemu kembali
simple shida
(2005-05-05)
wah..ade lg 2nd version umi.. caiyo'... ape2 hal bgtau yea..ana try tolon..mane yg mmpu =)
riyas
(2005-05-06)
dah rindu rindu plak dah........
Rindu Rahayu
(2005-05-06)
nak buek guano abg Riyas...nama pun Rindu...asyik merindu jelah...;p
riyas
(2005-05-06)
iyola tu cik rindu ooiiiiii
istisafa
(2005-05-07)
amboi rindu, puji lain macam lak.. malu - malu mashi maro pulak rasanya..
NaZa FirmaN
(2005-05-08)
tq shida coz tolong naik n ikatkan banner yg trgantung tu :)
simple shida
(2005-05-09)
alahai.. ape sgt laa naikkn banner tu..hehehe.... =) small matter...just a simple tings...
istisafa
(2005-05-09)
untuk shida yang simple, semuanya simple.. :)
Kang
(2005-05-10)
banner kat mana? yang kat pagar, Kang turunkan bagi kat sesejuk_salju
NaZa FirmaN
(2005-05-10)
ooooohhh...patutlah...tercari-cari jg banner yg kat pagar tu.rupanya dah diturunkan ye...ingatkan dikebas...
NaZa FirmaN
(2005-05-10)
shida tolong naikkan banner di dewan perasmian je kan...kan..kan...kan :)
nur indah
(2005-05-12)
sesejuk_salju ke selembut_salju kang?? rasa2nye yg ajk jk ni si emy tu nick selembut_salju... salah nick aa kang nih.. ;-p
ABg IMaM
(2005-05-12)
aarrgggghhhhh.....tak dpt pergi JK Dehearty....arrrrrghhhhh:((((
NaZa FirmaN
(2005-05-14)
ni gile ke apa ni...sakit jiwa..xpun sawan kut
istisafa
(2005-05-15)
laa tak yah laa jerit2.. nanti ada lagi jk.. bolehla datang yaa..
riyas
(2005-05-16)
yg 2 org bawah tu mesti selalu bersama....kak su n hanan....
istisafa
(2005-05-19)
:) adik bradik lain mak dan bapa..
simpLe sHida
(2005-05-19)
naza firman:: kan..kan..kan...ye..ye..ye..umi.. =) *kang smpai tersasul..apesal tuh..??isshh..kompiuissingszz..
viviana
(2005-07-20)
comelnya....tunjukkan peribadi muslimah yang sebenar. salam ukhwah dari ana.
Eyo
(2005-07-24)
sejuk mata memandang...wanita hiasan dunia,seindah hiasan hanya wanita solehah...
mukmin sejati
(2005-07-27)
salam perkenalan buat teman baru
altamira
(2005-07-27)
hai salam ukhwah from me
Imam Baihaqi
(2005-09-25)
wajah uhkti hanan saling xtumpah dengan wajah ustazah ana....ustz paling best
ibnusina
(2005-09-26)
gambar ukhti yang atas tu cute...
Amrizal
(2005-10-26)
salam perjuangan.. :)
Addey
(2005-12-20)
macam bekas pelajar JAIPUTRA saja kat atas tu? KOMPOM kan?
Wawa 83
(2006-03-02)
Hahaha!! Kantoi ... Naza_Firman memang e-student JAIPUTRA! Intake Mac 2001..
Addey
(2006-03-19)
kenal ke dengan addy? addy sabah....hehe (kantoi..budak psiklogi tu...
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085117 saat. Lajunya....