Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Keep your friends close, and your enemies closer
-- Sun-Tzu

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> songkok aji02


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK GANU KITE JK Dehearty


songkok aji02
[239 x 364 JPG]

Dihantar olehsongkok_aji02
TarikhApr 27 2005
Hits9630
Undian10
Rating7.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhwah...ni gambar dgn wife tercinta, kami nikah pada 3.12.2004.. masa ni tgh demam denggi... lepas majlis ni 5 hari honeymoon kat Hospital SA JB
Keterangan: salam ukhwah...ni gambar dgn wife tercinta, kami nikah pada 3.12.2004.. masa ni tgh demam denggi... lepas majlis ni 5 hari honeymoon kat Hospital SA JB

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2005-04-29)
salam 'mengawan' drpd ana.... meoowwwwww....
MeowHidayah
(2005-04-29)
lorr.. tgh demam denggi 'mengawan'..? hebat..hebat.. ish..ish.ish..
ABg IMaM
(2005-04-30)
hehe...biaselah meowhidayah...baru kawin...tgk posing peluk pun tau...hehe...
ABg IMaM
(2005-04-30)
songkok aji02 tak tahan tgk wife dia...tulah pasal kene demam denggi...:)
songkok aji02
(2005-04-30)
hehehehe..ermmm mcm2 hah.. so utk bakal pengantin..kalau dah dekat tarikh tu..tidola pakai kelambu ok
zulman
(2005-04-30)
hhahaha kelakar betul... emm bina keluarga Sakinah
kasih kekasih
(2005-04-30)
sama cantik sama padan..semoga berbahagia hendaknya...
Firdaus Azimi
(2005-04-30)
salam pengantin baru..mak oi sama padan...semoga kekal ke akhir hayat..posing baik punya...tak sabar lak aku nak kawin..mm meowwww.
Hanan
(2005-04-30)
Tahniahla.. pesanan bagus tuh.. jgn lupa kelambu.. nyamuk2 berbahaya berkeliaran... hehe
riyas
(2005-04-30)
amboi, MeowHidayah..... boleh tahan no... semoga berbahagia....
kasih kekasih
(2005-04-30)
byk nyamuk2 bahaya dok berkeliaran ni....awas jgn terkena....
Firdaus Azimi
(2005-04-30)
hehe..jgn terkena nanti merana..tak gitu ct..hehe entahlah..simbolik sesaja.hihikhik.
littlemuslimah
(2005-05-01)
hmm semoga berbahagia.. ^_^
kaze
(2005-05-01)
hehehe waa.. hebat posing, nak hantar juga la hehehe
Hanan
(2005-05-02)
kaze akhir2 nih lain jek ayat2 dia.. hehe.. hantrla cepat ek gambr tuh..:P
aljamuani
(2005-05-03)
allahumma barik lakuma..wajma' bainakuma fil khair..amin
istisafa
(2005-05-03)
kasihannya, hanimun kat hospital..
MaWaR84
(2005-05-03)
selamat pengantin baru....honeymoon kat spital tak yah kos...hahhaha.
tumpang
(2005-05-03)
songkok aji... mcm besa nampak jerr..
songkok aji02
(2005-05-03)
kat mana tu tumpang????
Pdaus
(2005-05-03)
memang mengancam....kus semangat
aKujErr
(2005-05-04)
daulat ku... raja sehari nih..heheh.. comel nya pengantin ni..
syahidatul
(2005-05-04)
ok jugak ek.. hehe
noorhana
(2005-05-06)
waa...cun ar wife abg, smoga berbahagia ke anak cucu
zuera fadz
(2005-05-06)
harap tak lambat untuk ucapkan "selamat Pengantin Baru"
haslindacr 8318
(2005-05-09)
Assalamualaikum, tahniah abg azrin... kakak ipar comel sangat...
istisafa
(2005-05-10)
hah, abang azrin namanya..
ABg IMaM
(2005-05-12)
songkok aji02...amacam skrg nie?...dah ok demam?...dah rasa nikmat dunia?...:P
songkok aji02
(2005-05-13)
alhamdulillah,bnyk nikmat berumah tangga..&bnyk pula tanggungjawab nak pikul samaada duniawi ataupun ukhrawi.. doakan kami ye...
ratusyahadah uiam
(2005-05-14)
semoga berbahagia sentiasa..:)
fAinIs
(2005-05-15)
tahniah & semoga berbahagia selalu hendaknya..^_^
ABg IMaM
(2005-05-18)
hehe....jgn pulak demam dah sembuh...zaujah demam lain pulak....demam nak ngidam....hehe :P
suflife ezwan
(2005-05-24)
ain lama tak dengar cita, wah posing semacam pulak...kenal lg ke kawan hang ni, anyway selamat pengantin baru,...nie email : [email protected]
nurfikrah
(2005-05-26)
salam bahagia dari saya...cantik pasangan n sama padan lah tu..ok pada sesaper yg nak kenal ngan nur..blehcall 0129095750
Putra Aiman
(2005-05-27)
huhu....letak no fon...happy wedding denggi ending..apa pun jnji bhgia
MuSaFiR SaYYaFF
(2005-05-27)
fuyyo songkok.. jelingan mengancam... dahsyat posing eh.. msg2 ada tarikan sindri tu.. Tahniah neway..
jiddatun
(2005-07-08)
tahniah
Nurul Amin
(2005-07-10)
Semoga bahagie ke anak cucu...
mizie hafiz80
(2005-07-21)
tak boleh bayang lah....!
asdiqa87
(2005-07-28)
ish..posing maut begitu
MeowHidayah
(2005-09-20)
pergh.. posing maut tu. nasib baik tak terbunuh..
farafisya
(2005-09-21)
SEMOGA
farafisya
(2005-09-21)
Semoga Berbahagia untuk selama-lamanya
farafisya
(2005-09-21)
cun sangat lah your wife.....bagai pinang dibelah dua
ifti hanan
(2005-09-28)
tahniah..
ridwan daie
(2005-09-28)
aiseh, romantik nya....semoga bhgia & kekal abadi
ina irdyna85
(2005-09-29)
semoga
ina irdyna85
(2005-09-29)
bahagia
ina irdyna85
(2005-09-29)
keanak cucu
achik solehah
(2005-09-30)
semoga menjadi suami yang soleh & isteri yang solehah..(^_^)
ABg IMaM
(2005-10-27)
songkokaji...macam mana?...zaujah dah pregnant?....:):P
abdyilahi
(2005-11-10)
mengawan jangan sampai lupa solat dah......SALAM UKHWAH
songkok aji02
(2005-11-15)
belum lagila...tunggu wife habis belajar dulu.....
faina
(2005-11-23)
sama cantikk..sama padan ek...kena belajar dengan abang songkok aji ni..bagaimana nak posing seperti itu??..hehehe...
pai
(2005-11-26)
kenapa brader? macam bengkok saja badan tu...?? ;p
cahaya syafiah
(2005-12-12)
Assalamualaikum,semoga bahagia selamanya....bila boleh dapat baby?
samudra
(2005-12-14)
weii apo pegang-pegang depan orang tu..nak promote ke
Wawa 83
(2005-12-23)
Selamat pengantin baru.., HEHE! memang padan..
HAFIZUL
(2005-12-23)
camat penganting baru. moga2 kekal ke akhir hayat
akwa
(2006-01-11)
posing maut....perkh
yina
(2006-01-19)
erm..romantiknya..moga kekal bahagia ..
Atif Haziq
(2006-02-18)
aiseh...ni memang betul-betul....
kakciknah
(2006-02-19)
biar betul..........posing apa nii???
tasbih 30
(2006-02-27)
heheheh..nasib anda sama macam abang aku...pas kenduri duduk hospital...seksa beb..
yanyes
(2006-03-20)
sama cantik sama padan,semoga bahagia dan kekal slamernyer
badshah78
(2006-03-22)
moga denggi tidak berulang lagi..
DrMuslim
(2006-03-25)
harap gambar ni dapat dipadamkan.....sesuatu yang jelas bercanggah dengan agama..
jutawanmuslimah
(2006-03-30)
ish...gambar apa ni???
zilzal
(2006-04-02)
apa yang bercanggahnye?ni gamba orang kawin..apa silapnye ek?bagitahu..
Ketotoi
(2006-04-02)
yelah bercanggah dengan agama. walaupun gambar kahwin, tapi bisa buat orang tak kahwin berada di "awang-awangan" :P
muslimah IT
(2006-04-02)
saya setuju dengan DRMuslim, walaupun gambar kahwin,kenapa komen dan soalan yang diberikan melalut saja....peliz la...
Saifuddin
(2006-06-06)
muga bahagia hingga selamanya
nnn
(2006-06-18)
semoga berbahagia hingga akhir hayat
rafieq
(2006-08-28)
yumm yumm ;p
zaqis
(2006-10-05)
memang sama-sama cantik, moga kekal hingga ke akhir hayat.. tapi sebaik-baiknya.. gambar sebegini baik simpan buat koleksi peribadi saja.. buat apa nak tunjuk2 pada semua orang?...
Putri Cahaya
(2006-12-17)
semoga berbahagia ingga selamanya.... dan tolong padamkan gambar ni pada pihak yang berkenaan
aimanhafidz
(2007-01-01)
kasihmu abadi......
azrina zainal
(2007-01-11)
=)
muslimah jun
(2007-02-13)
amboi, romantik sungguh.
pai
(2007-03-03)
macam mgigil saja lutut tu hahah
izzul islam
(2007-03-21)
hmm...kalau ana lah...tak sanggup nak tayang...
kakisamun
(2007-09-25)
.. selamat menempuh alam baru.. selamat berbahgia dunia dan akhirat..
paku
(2007-10-21)
salam dari paku memaku paku.....tok,tok,tok
AziziYa-Habib
(2007-11-27)
Salam Berbahagia Buat Selama-Lamanya.
khairani
(2008-02-03)
selamat berbhagia.nanti hantar pula gambar puasa dengan baby comel.
khairani
(2008-02-03)
eh...bukan puasa lah posing daa...
SeNaN
(2010-04-13)
xpew haneymoon kat sepital 2kenangan yang paling mahal ek

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082355 saat. Lajunya....