Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK GANU KITE


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
serikandi mujahidah JK GANU KITE


JK GANU KITE
[355 x 340 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhApr 22 2005
Hits9013
Undian3
Rating4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Antara aktiviti pantai yang menarik dalam JK Ganu 2005
Keterangan: Antara aktiviti pantai yang menarik dalam JK Ganu 2005

Komen yang telah dihantar
istisafa
(2005-04-23)
ceronoknya dia main pasir.. pastu jangan lupa ek basuh tangan..
NaZa FirmaN
(2005-04-23)
amboi...amboiii...bestnya depa main pasir n memain kat persisiran pantai..jelesnya..
Hanan
(2005-04-23)
cuba teka siapa yang tertanam tuh... haha
Firdaus Azimi
(2005-04-23)
ler..ada gak ke yg meninggal..hehe..yg kena tanam..rasanya kang kot..hehe..
Rindu Rahayu
(2005-04-23)
faryzan kot yg tertanam tu...isk isk ruginya tak p..
Hanan
(2005-04-23)
nape rindu teka faryzan? hehhe
Prof Muslim
(2005-04-23)
Istana Pasir siapa lawa tu ?
nur indah
(2005-04-23)
siannye kena tanam... istana menanti ke istana pasir tu?? ;-P
MohdHanafi
(2005-04-23)
Istana pasir kumpulan kami lah plg lawa. dok gitu? Aik???? Bila masa plak tetiba ada Muttaaqin time buat istana pasir tu? Konfius ana...n
Prof Muslim
(2005-04-23)
Mana Hanafi tak nampak pon ..istana group anta ?
Hanan
(2005-04-23)
MuTTaQiN ada masa tanam 'manusia' tu jek.. gambar tu kan cantum2..
MohdHanafi
(2005-04-24)
alamak....... photographer shoot jauh sangat...tak nampak la istana tu...:)
MohdHanafi
(2005-04-24)
lorrr, silap mata rupanya....itu rupanya Farizan sdg 'ditanam' ... Jgn marah ye MuTTaQin..
aKujErr
(2005-04-25)
byk nya dia letak gmbo die kt c2 ..huhuh,, cam sonok jer nmpak.. mhligai pasir ,, kt mana tue?
Firdaus Azimi
(2005-04-25)
mmmm...buat istana kecik2..buat la beso2...hehe...dah siap panggil ana..pakar meruntuhkan bangunan..
edlin
(2005-04-25)
alaaa dah diruntuhkan pon.... lambat sangat cakap....
faryzan islamic
(2005-04-26)
apaerla akhi MohdHanafi bgtau yang ana kena tanam...malulah ana...
faryzan islamic
(2005-04-26)
tapi best gak kena tanam...
faryzan islamic
(2005-04-26)
ana buat istana untuk menhadapi thunami..tapi plan tak jadi ar..dah roboh bila ombak datang...wuarghh
RuMaishaaa
(2005-04-26)
semua tunjukkan kepakaran..
Rindu Rahayu
(2005-04-26)
Laa Hanan..betuila Rindu teka...Faryzan yg kena tanam...Rindu hentam ja tp betui lak tekaan Rindu...HeHe...instinct kuat kata Faryzan...;p
cinta madinah
(2005-04-26)
rugnya ana tak join jk ganu..yang buat kat marang tu....tentu best kan??
Firdaus Azimi
(2005-04-26)
best ke kena tanam.....mm...jgn kena tanam terus dah..hehe..prof pakar tanam org tau..
faryzan islamic
(2005-04-26)
memang dah hampir kena tanam terus..abis pasir masuk dalam mata dan mulut..ni semua muttaqin yang buat pasal..makan free pasir tu..
faryzan islamic
(2005-04-26)
sape nak kena tanam tu..datangla JK akan datang..kita tanam terus
zulman
(2005-04-27)
mari bercucuk tanam hehehee
faRYzan isLAMic
(2005-04-27)
bercucuk tanam??jomlah
MohdHanafi
(2005-04-27)
haha....sorry arr akh faRYzan.....terbagi tau dah....dah padam balik tak dpt dah...
anakhasanah
(2005-04-27)
best nampak wat istana....kalo ana dtg wat istana..mesti jadi canggih cam bangunan istimewa...ermm
faryzan islamic
(2005-04-28)
maner semua gambar ana ni..takde pun..takleh jadi ni
Hanan
(2005-04-28)
camne nak ada gambar, sorok blakang keta aje.. hahah
anakhasanah
(2005-04-28)
kak hanan tetap depan keter....
anakhasanah
(2005-04-28)
alhamdulillah akhi faryzan tak nyorok bawah keter....
faryzan islamic
(2005-04-28)
hajat nak nyorok bawah kereta, tapi tak buat..kalau boleh,mmg tu paln kita.haha
faryzan islamic
(2005-04-28)
hajat nak nyorok bawah kereta, tapi tak buat..kalau boleh,mmg tu plan kita.haha
faryzan islamic
(2005-04-28)
aper lak kak hanan, kita bukan nyorok la..sajer2 tak nak masuk gambar..
princess ixora
(2005-04-28)
assalamualaikum.....
princess ixora
(2005-04-28)
sajer2 tak nak masuk gambar??? ke malu.... he..he.. gurau je
anakhasanah
(2005-04-29)
mungkin kot kak...kalo cuci gmbr n tangkap gambar mesti tak malu...
FARyzan ISLAMic
(2005-04-29)
memang pun coz tak masuk dalam gambar..hehe
anakhasanah
(2005-04-29)
malu kucing lak nak masuk gamba ye....tak pe...leh save ruang untuk org lain jadi besar.kuikuikui
Firdaus Azimi
(2005-04-30)
hehehe..malu2 lak..hehe..kaum lelaki ni memang pemalu..heh..lain la hanan dia model ukhwah..jgn marah yek "AKAK" hanan.
edlin
(2005-04-30)
gambar die dah ada... nak wat apa lagi banyak2...dah glamorlah katakan...
RuMaishaaa
(2005-04-30)
AI...pasal gambar dah jd isu..nntla..sape yg nak bergambar sakan tu..kita kasi can lebih!utk disimpan peribadi bukan ditayang umum..leh ke?
RuMaishaaa
(2005-04-30)
utk simpanan peribadi-erm..ayat BM dah tunggang langgang..kikikiki
Firdaus Azimi
(2005-04-30)
hehehe..cantik tu..sapa jurufotonya....ramai nak berposing ni..
anakhasanah
(2005-04-30)
siap ade yang mintak simpati..sape tu ye...kesian...ke mintak ape....fuhhhhhh
edlin
(2005-05-10)
sian...
rinie
(2005-06-29)
seronoknye...........ikut sekali boleh
Imam Baihaqi
(2005-09-09)
nak joinn antum blehh
samudra
(2005-12-13)
lepas tsunami tuu......ada lagi ke anda semua ni
ainul nabila
(2006-02-27)
lor tatau pun ada jk kat tganu?kat mana ni?
broshahir
(2006-03-04)
macam best saja buat istana takeshi..eh istana pasir..
Addey
(2006-03-18)
jaga antum? tu TSUNAMI kat belakang?
nnn
(2006-05-31)
bergambar sakan yana ye!
Damya hanna
(2006-11-25)
nak mndi semua..main-main air...heheheeeeeeeeeee
hidayat tuan
(2007-01-09)
program main pasir ni anjuran siapa? boleh join ke??
mohamad
(2007-09-27)
salam...hhmm...seronok ni....bila agak nya...dapat pergi JK tepi pantai...
madyie
(2007-11-14)
nak join gok lah tak....tu buat kat pntai mana?
aisya humairah
(2008-03-24)
salam...name apa pantai tu...macam pernah pergi saja...
SeNaN
(2010-04-13)
tak ajak pun ambo dok klate sekarang ini

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081244 saat. Lajunya....