Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa yang menolak kata-kata buruk terhadap kehormatan diri saudaranya, nescaya Allah menolak api neraka daripada mengenainya pada hari kiamat.
-- -- Hadis riwayat Ahmad dan Tirmizi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 24 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> elyss


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ketenteramanku elyss


elyss
[293 x 178 jpg]

Dihantar olehelyss
TarikhMar 25 2005
Hits8567
Undian8
Rating7.125

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
semoga ukhwah yang terbina akan berkekalan berpanjangan...insyaAllah...amin...
Keterangan: semoga ukhwah yang terbina akan berkekalan berpanjangan...insyaAllah...amin...

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2005-03-26)
salam ukhwh dari akak...mana satu agaknyer elyss ni yer...
hanishumaira
(2005-03-26)
salam ukhwah dr sy... yg mana er tuan punye gambo nih...
elyss
(2005-03-27)
ana yang tembam2 tu...hujung skali..tudung hitam,beg pink,baju biru..hehehe... kat pondok pok guard ni..nak outing...
elyss
(2005-03-27)
haa..kalau nak tau..nilah " teachers to be " 6 years from now...Insya Allah..aminn : )
raf
(2005-03-27)
assalmualaikum cikgu!!!!!!!!!!!!
arwie
(2005-03-28)
haha mcm kenal jer yang tudung putih tu,dok jenjarum kan...anak cikgu rohanakan..hehe
ABg IMaM
(2005-03-29)
assalamualaikum....boleh taaruf?...
elyss
(2005-03-29)
boleh ...kerana Allah...apa salahnya.. : )
elyss
(2005-03-30)
mmm..ana nk tanyer arwie...ni kenal cikgu yg tudung putih tu.. nak saya tolong adjust kan..??? ^0^
Kang
(2005-03-30)
Sapa yang duk batu 14 tu?
aKujErr
(2005-03-31)
erm... cuteĀ² nya.. nk kenal leh ke .. saLam dr ambo..
elyss
(2005-03-31)
yg duk batu 14 tu...mmm..oranglah sape lagi...kuikukui...
riyas
(2005-03-31)
salam ukhwah elyss
elyss
(2005-04-02)
salam ukhwah juga utk riyas : )
aKujErr
(2005-04-08)
salam semua la erk.. senyuman cute..
Prof Muslim
(2005-04-11)
hhmm...
kembar
(2005-04-12)
salam kenal. manisnyer
vanadium oksida
(2005-04-13)
salam perkenalan..ehh..lawanyeerrr...tudung tu
Prof Muslim
(2005-04-13)
hmm...
anakmak
(2005-04-14)
my junior!
aqsaku
(2005-04-14)
idUp dan mati kerana TUHAN...amal selalu..
nurilyana
(2005-04-21)
subhanallah..junior kite neh!hehehe
elyss
(2005-04-22)
alamak...akak kenal kami ker....kantoiii.... -..-
eijam
(2005-04-25)
subahanallah cantik nya hawa2 nie
elyss
(2005-04-26)
syukran...kurniaan illahi...alhamdulillah
moslem
(2005-04-26)
cantik nyer ciptaan allah
MeowHidayah
(2005-05-03)
1,2,3,4... begheeeeehhh... cukup quota... huhuu...
raudhahIzzah
(2005-05-06)
ehh..ehh..comelnyerr pak guard ngah nyorokk!
raudhahIzzah
(2005-05-06)
ehh..ehh..comelnyerr pak guard ngah nyorokk!
uhud147
(2005-05-06)
heheh..gud morning cikgu!!! :)
sufti ilham
(2005-05-10)
akum,lis..oohh,itu ke lis?tu,nak gi dating ke tu
mumtazulajlaa
(2005-05-11)
leh kenalkan tudung biru tu tak....Subhanallah...
elyss
(2005-05-13)
leh...name diye fye...nickname diye sea-tea...hantarla msg kat diye
elyss
(2005-05-13)
leh...name diye fye...nickname diye sea-tea...hantarla msg kat diye
shamsemee
(2005-07-01)
Subhanallah .... semua nya cute miut .... dah makan bubur nasi ... hik hik hik ... salam ukhwah dari ana
TIHANI
(2005-07-20)
cute nyeee anda..
afizam
(2005-08-27)
............
sea-tea
(2005-09-21)
assalamualaikum... :)
ilham thahurah
(2005-10-08)
subhanallah manisnyer.....anak2 gadis ni....moga semuanye menjadi anak2 yang solehah....amin..
abdyilahi
(2005-11-10)
kem salam tudung biru belah kiri.....(tak ada yang marah ke)
ratu assayyidah
(2005-11-15)
ayu-ayu semua..
ilham thahurah
(2005-11-18)
mmmm...boleh calon menantu ni....
diean aulia
(2005-12-03)
ermm..... semuanya kayaknya... udah ada yang punya kan... cantik cantik lagi...
cahaya syafiah
(2005-12-11)
nak berkenalan dengan akak pakai tudung biru tu.boleh tak?
ilham thahurah
(2005-12-12)
hehehe..belumm...still available...huhuhuhu
ilham thahurah
(2005-12-12)
boleh name nya...kak sea_tea
syuk akhie
(2005-12-13)
mmm...comelnyer...
Faryzan Islamic
(2006-01-06)
ayu nyeer....
ilham thahurah
(2006-01-27)
subhanallah....tiada tolok bandingan makhluk ciptaan Allah....
tasbih 30
(2006-02-27)
hye..lawa betul tudung2 anda....hehehehe k.slm kat tudung pink...
tasbih 30
(2006-02-27)
salam ukhwah..ana orang baru masih hijau dan solo pulak tu...
Saifuddin
(2006-03-06)
Semua comel....muga bahagia
samudra
(2006-03-11)
boleh jadi iklan syampu ...tak payah pakai sikat..goyang-goyang saja
pazz
(2006-06-02)
erm..senyum pakse ke?memang manis macam gula :)
nabilpoyo
(2006-06-19)
4 sekawan.....
anis najihah
(2006-07-12)
comel2 belako!!!! : )
akwa
(2006-10-11)
salam
imthiyaz
(2006-10-20)
salam ukhwah........
Vitamin Hati
(2006-12-13)
sebaik2 perhiasa didunia ini adalah perhiasan seorang wanita (isteri) solehah. salam ukhwah buat warga ukhwah dot com.hiihhihihi
hudahasnan
(2007-01-07)
4 sahabat saya! ^_^
aymannur
(2007-01-21)
tempat nak mengorat ke ni?
azrina zainal
(2007-02-04)
macam kenal ek..tapi kat mana ye?
azlan aris
(2007-04-18)
salam ukhwah... berkenalan?
azlan aris
(2007-04-18)
salam ukhwah... berkenalan?
faiz ins
(2007-06-26)
SALAM CIKGUUUU
damsyiq group
(2007-08-22)
hiasilah hidupmu dengan sinaran iman, & bukannya dengan kilauan dunia...
kakisamun
(2007-09-03)
.. nak kenal yang tembam2 beg pink boleh.. ahaks..
angur
(2007-10-31)
salam ukhwah....ana nak kenal yang brtudung biri 2 boleh..?hehe...nama apa ye..?
transmissionline
(2008-01-24)
yang tudung biru sebelah kiri tu .. saya pernah buka blog dia .. dia aktif kat halaqah.net
qausai
(2008-05-28)
lo ingat ka pondok pasir tumboh anda..? pondok pok gurd rupanyo..
goneng
(2008-06-08)
fuh....anda semua membuat sukmaku berdebar....
umi humaira
(2008-09-12)
semoga persahabatan yang telah terjalin ini kekal selamanya...hiasinya dengan kenagan yang indah walaupun pahit.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080974 saat. Lajunya....